Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

99 PowerVrouwen


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/glancynl/public_html/wp-content/themes/_kong-theme old/kong-framework/functions.php on line 473
Glancy
on jan 16, 2017

99 PowerVrouwen

Voor de camera staan is niet mijn favoriete bezigheid. Als je me een beetje kent en of me volgt dan is dat waarschijnlijk al wel duidelijk. Toch trok ik de stoute schoenen weer aan. Om mezelf uit te dagen.

Lucinda Douglas is een collega ondernemer en inmiddels noem ik haar ook gewoon vriendin want wauw wat heeft deze vrouw een fijne energie en wat is het altijd heerlijk om haar om me heen te hebben. We spreken af en toe privé af maar ook vult zij een gedeelte in van de opleiding tot DressCoach waarbij ze de cursisten keer op keer inspireert.

Toen Lucinda haar nieuwe concept 99 PowerVrouwen lanceerde heb ik niet meteen gehapt want het voelde een beetje gek om mezelf hiervoor aan te melden. Mezelf benoemen als powervrouw past niet zo goed bij me, bescheiden als ik ben, want ik ben gewoon Glancy en ben niet zo van het hoog van de daken blazen.

Toch, tijdens een van onze inspirerende skype gesprekken, liep het gesprek opeens zo dat ik me gewoon aanmeldde. Nadat ik dit gedaan had dacht ik oooooooooh nee wat heb ik gedaan?! Dan ‘moet’ ik toch weer voor de camera en hier ligt mijn kracht helemaal niet! Maar goed, ik had het al gedaan en wie A zegt…

Dus zo gezegd zo gedaan. Was dus helemaal prima dat ik het gewoon heb gedaan want het was heel relaxed. Mijn ontdekking was dat als ik maar NIET in de camera hoef te kijken, iemand mij gewoon vragen stelt dan kan ik gewoon antwoord geven en ben ik heerlijk mezelf.

Dankjewel Lucinda voor deze uitdaging en ontdekking voor mezelf!

 

Geef een antwoord