Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

AANPAK sessie

Plan een AANPAK sessie

Voor ondernemers die :

  • vast lopen
  • inspiratie nodig hebben om door te kunnen pakken of juist iets aan te pakken & af te maken
  • geen zin hebben in een heel coachtraject maar wel even een zetje nodig hebben
  • wel willen aanpakken maar geen idee hebben HOE

Ik help je graag heel gericht op weg in de voor jou juiste richting.

Hoe werkt deze 1-op-1 AANPAK sessie?

Van tevoren krijg je een vragenlijst van me en bekijk ik jouw site en socialmedia waar je tijdens het gesprek advies over krijgt. Jij neemt iets te schrijven mee/ je laptop en we gaan heel concreet aan de slag met jouw plan van aanpak. De sessie duurt 2 uur en vindt plaats in de TrutHut, Kanaalweg 30 in Utrecht, of via videobellen als je dit liever hebt, maar dan mis je de heerlijke koffietjes die ik maak en wat lekkers voor erbij 😉 It’s up to you.

Je gaat naar huis met:

  • concrete antwoorden op jouw vragen
  • een plan van aanpak
  • vertrouwen dat het je gaat lukken

Mijn doel voor jou is dat je gaat ondernemen vanuit jouw intrinsieke drive, vanuit je hart en op een manier die bij jou past en NIET volgens trucjes die zogenaamd voor iedereen werken. Er is namelijk maar 1 manier en dat is JOUW manier en die mag je gaan ontdekken.

Dat is het leuke aan ondernemen, juist dat je het op jouw eigen-wijze mag doen en ik ben ervan overtuigd dat dat uiteindelijk de enige manier is die werkt. Dat is wat ik je gun dat je ondernemen leuk gaat vinden en dat het ook nog voor je werkt.

Hier help ik je dus graag mee op weg rechtstreeks vanuit mijn hart.

Anna Sarbo

‘Het meest waardevolle dat ik van Glancy heb geleerd is om mijn eigen authenticiteit volledig te omarmen. Mijn stijl van ondernemen te ontdekken. Ik heb van haar geleerd om dit als proces te zien met vallen en opstaan en zonder goed of fout. Dit geeft mij vrijheid.’

Lijkt het je wat?

Je betaalt hiervoor 500 euro, exclusief BTW.

Plan hieronder dan direct een dubbele afspraak in (dat is dan 2 keer een uur want anders snapt mijn agenda het niet ;-)), lekker snel en makkelijk, daar hou ik van. Ik maak 2 keer in de maand met liefde tijd vrij voor 2 leuke ondernemers. Ben jij dit?
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten & je te helpen!