Businessmentor Glancy, coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Vanaf NU Access Bars Practitioner

Glancy
on apr 23, 2017

Vanaf NU ben ik officieel Access Bars Practitioner
access bars pratitioner

Zaterdag 22 april. Een dag waar ik al een tijdje naar uit keek. Een dag die ik samen met mijn dochter zou ondergaan maar eigenlijk geen idee wat precies te verwachten.

Zo gaat het wel vaker bij mij. Een aantal keer kwam ik de laatste maanden in zogenaamde aanraking met Access Bars. Mensen vertelden me erover, ik las er iets over, het kwam een aantal keren op mijn pad. Ik wist niet precies wat het was maar ik voelde aan alles ‘Dit wil ik ook kunnen!’. Zo ging het ook met De Reis naar Binnen waarvoor ik een aantal jaren geleden de opleiding bij Anita Matheij volgde. Toen ik dan ook een mail van haar kreeg met een verhaal over Access Bars, was ik overtuigd. Ik ga dit doen want het klinkt prachtig en als ik hiermee nog meer vrouwen kan helpen dan is dat een prachtige extra.

Ik meldde me aan en zaterdag was het zover.
Samen met mijn dochter sprongen we vroeg in de auto op weg naar Soest. Geen idee want ons te wachten stond maar we hadden er allebei zin in.
We kwamen in een fijne lichte ruimte en werden hartelijk ontvangen door Anita, de juf, en de andere dames die er al waren.

Na de eerste uitleg gingen we naar een andere ruimte om hier direct aan de slag te gaan. Firy mocht van mij eerst gaan liggen en daarna zouden we wisselen. Dat vond ik natuurlijk weer heel spannend want ik ben iemand die het heel graag goed wil doen, en ZEKER als het over m’n dochter gaat. Gelukkig het ging goed want de oprichter van the Bars zegt dat je het niet fout kunt doen, dus dat is een fijne wetenschap. Er gebeurde al van alles bij mijn dochter tijdens de behandeling, wat mij tot tranen roerde. Dit samen met haar te kunnen doen is voor mij weer een verdieping in onze toch al zeer bijzondere band.

Nadat zij haar ogen weer open deed, was ik aan de beurt. Ook hier gebeurde er een hoop, er werd veel oude puinhoop losgelaten, heerlijk. Ik voelde me letterlijk verlicht daarna.
Na de lunch hadden Firy en ik beiden een andere partner. In totaal dus 4 behandelingen op 1 dag. Jee, was best hard ‘werken’ maar wat een fijne bijzondere energie, echt heerlijk.
access bars access bars
Het was fijn om ook weer bij mijn ‘oude juf’ Anita te zijn. Zo bijzonder wat zij elke keer weer in mij raakt.

Kortom we hadden een hele bijzondere dag en hebben daarna flink na gekletst en genoten.

access bars pratitioner access bars practitioner

In het kort over Access Bars:
Het zijn tools die een andere manier van functioneren vergemakkelijken. De Bars zijn 32 punten op het hoofd waarin je alle gedachten, ideeën, overwegingen, emoties en houdingen opgeslagen hebt. Wanneer je je Bars laat doen, is het alsof je de delete-knop van de computer indrukt.
Zij zeggen:
In het ergste geval heb je het gevoel een heerlijke ontspannende massage te hebben gehad.
Wat mij betreft: NIKS te verliezen, alleen maar te winnen!

Een paar prachtige zinnen uit Access Bars Consciousness:

‘Hoe wordt het beter dan dit?”

Wat kan ik vandaag anders doen of zijn, dat alle werkelijkheden direct zal veranderen?’

Ik ben in ieder geval enorm onder de indruk en denk dat dit voor heel veel mensen een prachtige tool is om een fijner, makkelijker en gelukkiger leven te leiden!

Geef een antwoord