Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Alles draait om PASSIE


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/glancynl/public_html/wp-content/themes/_kong-theme old/kong-framework/functions.php on line 473
Glancy
on apr 22, 2016

Alles draait om PASSIE

De ervaring van Aurelly Kenepa van de opleiding tot DressCoach tot nu toe:

Aurelly Kenepa

Alles draait om passie, mijn passie om mensen te helpen. Echt dankbaar werk…..!

Wat gaat de tijd snel! Ik zit nu al op de helft van de opleiding tot DressCoach. En wat heb ik al veel geleerd zeg! Voordat ik aan deze opleiding begon, vond ik het redelijk lastig om iedereen uit te leggen dat een Dresscoach GEEN styliste is.

Als ik de naam “DressCoach” liet vallen, zei bijna iedereen ‘oohhh…”gewoon” een styliste dus‘.
Nu ik zover ben met de opleiding kan ik iedereen met volle overtuiging vertellen dat het heel veel meer inhoudt dan iemand alleen leuk aankleden.

Kleding maakt de man of de vrouw wordt regelmatig gezegd….

Door het volgen van deze opleiding kom ik er steeds meer achter, dat je alleen met de juiste kleding helemaal nergens bent zolang je je binnenkant niet op orde hebt. Niet op orde in de zin van ‘niet gelukkig zijn’, niet goed in je vel zitten of onzeker zijn. Maar sommige issues zijn soms makkelijk te verhelpen. Bijvoorbeeld je houding, door anders te gaan staan, kun je al een stuk zelfverzekerder overkomen. Dit in combinatie met de juiste kleding is het verschil behoorlijk zichtbaar.

De rode draad tijdens de opleiding is “GOED LUISTEREN” naar de klant. Wat wil de klant precies? Kan ik de klant alleen maar helpen door de juiste kleding te vinden of zijn er nog meer kwesties waar aan gewerkt dient te worden?

Er komen tijdens deze opleiding zoveel aspecten aan bod.

Het is zo fijn om iemand te zien stralen. Kleine tips kunnen echt een behoorlijk groot verschil maken. Ik krijg steeds meer de bevestiging waarom ik deze opleiding ben gaan doen. Ik wil graag voor iemand “het verschil” maken. Soms is dit alleen maar iemand zeggen om rechtop te staan.

We hebben allemaal het recht om te schijnen, gewoon nog feller dan de zon. Geloof in jezelf, er zijn zoveel manieren om dit te bereiken in combinatie met kleding. Zo belangrijk om jezelf op de juiste manier te kunnen zien.

Vorige week heb ik een kastsessie, als huiswerk, bij een klant gedaan. Dit is ook zo’n goed voorbeeld van wat een bijdrage van een DressCoach kan zijn. De klant is er achtergekomen dat ze zichzelf enorm tekort doet. Ze geeft regelmatig geld uit aan kleding voor anderen, behalve aan zichzelf. Na deze kastsessie kwam de klant tot dit inzicht. Het was erg confronterend maar ook een geweldige eyeopener.

Ik ben echt blij dat ik deze opleiding kan volgen samen met deze geweldige groep! We leren ook heel veel van elkaar.

Glancy…jij hebt ook een topprestatie geleverd en die lever je keer op keer. Je weet zo goed de dagen in te delen. Als we deze opleiding hebben afgerond beschikken we allemaal over een solide basis.

Ondanks dat ik het soms ook wel spannend vind, kan ik niet wachten op het vervolg!

Aurelly Kenepa

 

 P.S. De zon schijnt altijd, zolang je bereid bent om die te zien!

Meer informatie over de opleiding tot DressCoach vind je hier 

Geef een antwoord