Dankjewel, lees nog even verder...

Je aanvraag voor mijn methode hoe je OOK goed voor jezelf zorgt is gelukt. Je zal deze over enkele minuten ontvangen op jouw e-mailadres. Maar hoe zou je het vinden om niet alleen één methode te ontvangen, maar om toegang te krijgen tot mijn online omgeving waarin ik 8 effectieve tools heb klaargezet die echt mijn redding zijn geweest en die dat ook voor jou kunnen zijn.

Ik wil toegang

Zet jezelf weer op de eerste plek

Een online omgeving met 8 krachtige tools voor:

  • Innerlijke rust
  • Overgave
  • Vertrouwen
  • Connectie met jezelf & je lijf
  • Een mooi vooruitzicht
  • Leren omgaan met emoties
  • Dankbaarheid en lichtpuntjes

Gun jezelf innerlijke rust en krijg toegang tot 8 effectieve tools, die je dagelijks kunt toepassen met direct resultaat. Zowel voor jezelf als je kind. Deze tools heb ik veevuldig toegepast, en ik gebruik ze nog steeds regelmatig, en brengen mij iedere keer zoveel rust, vertrouwen en lichtpuntjes, dat gun ik jou ook.

Voor slechts 44 euro krijg jij toegang tot deze methodes waarmee jij weer de regie over jouw leven pakt. 

2 extra’s:

1 als je wilt, dus geheel vrijblijvend, voeg ik je toe in een besloten voxer groep (soort whatsapp) waarin jullie ouders elkaar kunnen ondersteunen en tips kunnen uitwisselen. 

2 een gratis 1 op 1 met mij om te kijken hoe en of ik je verder kan helpen

Ik wil toegang

Mijn verhaal

Mezelf niet vergeten en compleet wegcijferen en mijn grenzen niet duidelijk aangeven, zijn mijn hele leven al mijn grootste uitdaging. En soms word ik hier opnieuw in uitgedaagd, zoals afgelopen jaar. 

Het ging niet goed met mijn dochter waardoor ik alla minute alles uit mijn handen heb laten vallen om volledig in de zorgstand te gaan. Dit was nodig maar de uitdaging hierin was ook direct helder voor mezelf. Zelfs in deze situatie, en dit was echt een pittige kan ik je vertellen, lukte het me steeds beter om ook goed voor mezelf te zorgen. 

Deze tools heb ik veelvuldig toegepast, en ik gebruik ze nog steeds 

regelmatig, en brengen mij iedere keer zoveel rust, vertrouwen en 

lichtpuntjes, dat gun ik jou ook.

Scroll naar boven