Betaalbare ondernemers hulp

businesscoach utrecht

Jij verlangt naar betaalbare hulp als ondernemer, meer klanten en je missie uitdragen zodat jij meer kunt doen wat jij het allerliefste doet namelijk mensen helpen.

De start heb je al gemaakt met je bedrijf, je website en diensten staan al, maar het loopt nog niet helemaal zoals je wilt.
Je zou wel graag de hulp van een BusinessCoach willen maar je hebt geen zin in een heel traject. Daarbij wil je ook geen truukjes of kant en klare stappenplannen omdat je weet dat die toch niet voor je werken en je geloofd in jouw eigen-wijze manier van ondernemen.

Merk je dat je niet genoeg in beweging komt omdat je soms gewoon even niet weet wat, hoe en wanneer dan?
Wil je echt verbinden met andere ondernemers, iemand die met je meedenkt en het niet allemaal alleen doen?

Laat mij dan jouw stok achter jouw deur zijn want dat is waar ik heel blij van word!
Ik ben goed in verbinden, luisteren, de juiste vragen stellen, spiegelen, oplossingen bedenken, dingen simpel maken,  mogelijkheden zien en jou in actie zetten.

Daarom heb ik een betaalbare oplossing bedacht zodat jij de stappen kunt zetten die nodig zijn om je business te laten draaien.

Wat je krijgt

Ik ben een wandelende ideeën tank en word intens gelukkig van meedenken met ondernemers. Buiten het feit dat ik er gelukkig van word ben ik er ook nog eens goed in als Projector (human design) want ik zie altijd hoe het efficiënter en of makkelijker kan.

Wil jij stappen zetten in jouw bedrijf, antwoord op jouw ondernemersvragen waar je zelf niet uit komt en in de actiestand?
Doe dan mee en krijg een half jaar ondernemers hulp voor maar 1.194 euro als je in 1 x betaald en anders  222 euro per maand (ex BTW). Als je daadwerkelijk aan de slag gaat met de tips en ideeën die je krijgt dan haal je dit bedrag er natuurlijk met gemak weer uit. Je geloofd in de kracht van een groep en bent ook bereid de andere ondernemers te supporten. Je commit je voor een half jaar en daarna maandelijks opzegbaar. Je kunt instappen wanneer je wilt. 

Wil je liever 1 op 1 met me werken? Dat kan natuurlijk door hier te klikken maar daar zit een heel ander prijskaartje aan maar dat snap jij natuurlijk wel 😉 

Je kunt via deze kleine groep ook eerst ontdekken wie ik ben en hoe dit voor jou werkt. Voor het geld hoef je het niet te laten dus ik zou zeggen laat je verrassen want ik heb echt te gekke dingen in petto voor je!

businesscoach utrecht

"Ik heb nu een half jaar samengewerkt met Glancy, en wauw, wat is er veel gebeurd! Om die reden heb ik ook net voor een half jaar verlengd. Ik voel me veel zekerder in mijn bedrijf, heb veel meer focus en mijn omzet verdubbeld! Ik ben ontzettend blij met alle stappen die ik heb gezet en weet zeker dat er de komende maanden nog veel mooie dingen gaan gebeuren. Ik kan iedereen Glancy aanraden!"

Scroll naar boven