Hart tot hart gesprek

Boek een gratis hart tot hart sessie​

Jij hebt een duidelijke missie en of verlangen maar doet hier nog niks mee of in ieder geval te weinig. Je wilt heel graag een bedrijf starten als holistische dienstverlener maar hebt geen idee hoe. . 

Je zoekt hulp van iemand die zichzelf al heeft bewezen en ruim ervaring heeft. Iemand die met je meedenkt, je aanzet tot actie en je aan de hand neemt. 

Ik kan je helpen te gaan ondernemen vanuit je hart en daar een goedlopend bedrijf van te maken. Je eerste stap hiervoor is een hart tot hart sessie inplannen. 

businesscoach utrecht

'Zelfs in 1 gesprek weet Glancy naar boven te halen wat er in je leeft. Heel bijzonder! Ik wist niet zo goed wat ik wilde met mijn bedrijf en met de hulp van Glancy’s vragen kwamen we snel tot de kern! Ik ben haar daar erg dankbaar voor.' ❤️

Jij vertelt me jouw verhaal en ik help jou jouw goud te ontdekken. Samen krijgen we inzicht in waar je precies staat en waar je hulp bij nodig hebt. Dit is een prachtig uitgangspunt voor onze ‘date’. 

Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont, zodat je eindelijk je droom waar gaat maken, in een 1 op 1 sessie van ca 45 minuten, via een videocall of live bij mij aan de keukentafel in Utrecht.  

Plan hieronder je afspraak en dan ontmoet ik je snel!

PS: Het heet niet voor niks ‘liefdevol’ dus wees niet bang. Ik ben confronterend liefdevol en zeg wel waar het op staat dus als je daar behoefte aan hebt dan weet je wat je te doen hebt nu. 

Scroll naar boven