Business coaching zowel zakelijk als privé want die zijn 1

Business Coach

Start vandaag nog om jouw passie om te zetten naar het leven waar je van droomt en boek hier een sessie in bij business coach Glancy

Ieder traject bij mij is maatwerk. Geen one size fits all want dat bestaat niet.
Ik werk vanuit intuïtie en kijk welke manier het beste bij jou past vanuit 21 jaar ondernemers ervaring.

Ervaringen 

FIONA CHANDLER
‘Mijn droom is om als life coach volledig voor mezelf te beginnen, maar er waren nog wat zaken die mij tegenhielden. Kan ik dit wel? Hoe pak ik dit aan en waar begin ik? Glancy bleek dè businesscoach voor mij. Tijdens het traject ‘reist’ ze echt met je mee en biedt ze je tools aan om mee aan de slag te gaan. Haar kracht is dat ze haar aanpak feilloos aanpast aan wie ze voor zich heeft. Ze kijkt echt naar jou als mens en wat jij nodig hebt. Dit traject heeft mij opgeleverd wat ik nodig had: focus en de kracht en het vertrouwen om er echt voor te gaan!’
NIENKE APPELS
‘Ik had allerlei ideeën, maar echt concreet was het niet. Daarnaast merkte ik dat als ik wilde groeien op business vlak, ik ook persoonlijke groei nodig had. Tijdens de eerste skype met Glancy kwam ze al direct met een paar mooie inzichten. Ik heb binnen een maand zoveel stappen gezet door Glancy! Niet alleen staat mijn business idee heel helder op papier nu: Glancy heeft mij ook het vertrouwen in mezelf teruggegeven om er vol voor te gaan en me geleerd hoe ik meer voor mezelf mag gaan staan.’

Business coaching 

Voor mensen die (weer) gepassioneerd willen leven en hier een goedlopend bedrijf van willen maken. Niet door harder te werken maar door slimmere keuzes te maken waar jij intens gelukkig van word omdat jij je leven kunt leven zoals je het wilt. Omdat je hiervoor kiest.

Als businesscoach sta ik voor heldere keuzes maken vanuit het diepste van je hart, een doel bepalen en vervolgens in kleine stappen naar je doel toe werken. Ondertussen enorm genieten vooral van het proces want dat is juist zo leuk aan ondernemen en daar is de juiste businesscoaching voor bedoeld.

Ondernemers business coach
Inhoud van coaching bij glancy.nl

Wat ik als businesscoach doe voor ondernemers als jij die vanuit hun werkelijke passie willen ondernemen?
We starten met een liefdevolle schop onder je kont om te kijken wat je ideeën zijn, waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Vanuit hier bepalen we samen of we gaan samenwerken.
Hoe lang jouw coaching traject duurt is afhankelijk van waar je staat en wat je doel is. Hier mag je vertrouwen op mijn ervaring en als we er beide in geloven en enorm veel zin in hebben vanuit vertrouwen, dan starten we.

We werken intuïtief maar wel doel- en actiegericht met een heldere dagelijkse structuur omdat dat je het meeste resultaat gaat opleveren, in zowel je privé als zakelijke leven.

Missie

Mijn missie is om mensen weer gepassioneerd te laten leven, de dingen te doen die echt bij ze passen en die hun dromen zo belangrijk vinden dat ze hier ook in durven te investeren, ook omdat ze weten dat geld energie is.

Wat doet een goede business coach voor jou?

De juiste coach helpt jou echt verder.
NIET door
een standaard stappenplan, alhoewel er een aantal stappen zijn die iedere ondernemer te zetten heeft, maar door af te stemmen op jou.
zijde handschoenen en alleen maar cheerleaden, WEL door liefdevol confronterend te zijn, jou in actie te zetten en je verantwoordelijk te houden voor jouw gedrag en acties.
jou in een groep te stoppen met andere mensen die er ook niks van snappen maar door 1 op 1 te kijken naar wat jij nodig hebt en door persoonlijke feedback op jouw ‘huiswerk’ opdrachten.

Jij voert de acties uit maar ik ben er volledig voor je gedurende de tijd dat we samenwerken.
Om je te activeren, stimuleren, wakker schudden, spiegelen, inspireren en vooral uit te dagen om de juiste acties te zetten richting het doel wat jij wilt behalen.

Glancy.nl is businesscoach voor (door)starters, zzp & MKB

kijk hier voor meer informatie en klik hier voor het maken van een afspraak om jouw verhaal te delen en kennis te maken

Business coach Glancy

Mijn missie als businesscoach is om jou te helpen een succesvolle business te creëren vanuit jouw passie, jouw diepste verlangens.  Zodat jij de vrijheid kunt ervaren die je zo graag wilt en om je te leren ondernemen vanuit je hart op een manier die bij jou past, want dat is de enige manier. Waarom, dat lees je door hier te klikken

Klik hier om een afspraak te maken met Glancy, businesscoach Utrecht

Hoe anderen mijn business coaching hebben ervaren

RENEE VERLEG
‘Alle vragen die steeds door mijn hoofd spookten, zoals: waar moet ik beginnen? Wat is mijn doel? Waarom wil ik dit? Hoe doe ik dit? Heb ik allemaal helder beantwoord samen met Glancy. Glancy heeft me laten inzien hoe ik door te DOEN motivatie en vertrouwen krijg, dat ik mijn onzekerheden opzij mag zetten en niet hoef te streven naar perfectie. Maar vooral: door steeds nét een beetje uit mijn comfort zone te gaan, op een manier die bij mij past. Het traject heeft mij absoluut naar een ander level gebracht, zakelijk maar ook persoonlijk. En last but not least is mijn omzet x 3 gegaan!’
JANNEKE VAN OORSOUW
“Glancy is een absolute topcoach! Met enorm veel liefde en support, stuurt ze aan op actie!
De perfecte combi om een onderneming in beweging te krijgen! Ik kan haar echt van harte aanbevelen!”
DORIEN BLAAUW
“Ik ben zo blij dat ik besloot met Glancy aan de slag te gaan! Zij haalt het beste in mij naar boven, viert met me mee als ik successen behaal en is er ook voor me als het even niet zo lekker gaat en ik een peptalk nodig heb. Dank je Glancy, je bent goud waard!”
ANNA SARBO
‘Voordat ik bij Glancy aan mijn traject begon was ik maar wat aan het doen. Een beetje paniekvoetbal als ondernemer. Eerlijk gezegd vond ik het wel een drempel om te starten met een businesscoach. Het was weer een financiële investering en als startende ondernemer heb je niet zoveel te investeren (althans ik niet). Ik ben als ondernemer en als mens ontzettend gegroeid in dit traject. Ik heb gehaald wat ik nodig had: meer ruimte in mijn hoofd om te ondernemen zoals dat bij mij past.’

Weten of ik de juiste business coach voor jou ben?

Plan een intake in zodat we samen kunnen kijken of ik de juiste businesscoach voor jou ben als ook of ik geloof in jouw verhaal wat jij de wereld in wilt zetten. Belangrijk om allebei een vertrouwen te voelen en kriebels van blijheid hoe het zou zijn als ik jouw businesscoach ben en we samen een avontuur aan gaan.

 

Meest gestelde vragen 

Waarom schakel je een business coach in?

Het idee dat je alles maar alleen moet doen is niets meer dan een belemmerende overtuiging die jou en je bedrijf klein houdt. Het is daarom verstandig om een ervaren, objectieve buitenstaander te betrekken bij je onderneming.

Een goede businesscoach ziet namelijk dingen die voor jou onzichtbaar zijn, maar overduidelijk aanwezig. Die ziet jouw blinde vlekken en het goud voor jou. Samen met een coach groei je sneller van ‘ik doe maar wat’ naar persoonlijk leiderschap en eigenaarschap over je leven en bedrijf pakken.

Een coach helpt je niet alleen zakelijk te winnen, maar ook persoonlijk te genieten van het ondernemerschap. Investeer in jezelf en je bedrijf met de hulp van een goede businesscoach.

Wat doet een business coach?

Een goede coach geeft je een structuur en strategie om je bedrijf op te schalen, en helpt je ook persoonlijk te groeien. Dat is nogal een uitdaging, want laten we eerlijk zijn, we zijn vaak ons eigen grootste obstakel. Als jij hier volledig voor kiest dat je je leven vanaf nu echt anders wilt inrichten dan gaat je dit lukken, ook al is het met vallen en opstaan.

Ik ben meer een mentor/ gids dan een coach. Ben GEEN coach met zijde handschoenen maar alles wat ik doe komt wel voort vanuit liefde om jou te helpen groeien naar de next level. Voornamelijk wil ik dat je je doelen en dromen gaat bereiken en waarmaken. Ik ben er om jou te laten zien waar jouw goud ligt. En ik geef je de middelen om dit te vinden. Sounds good? Laten we samen aan de slag gaan!

Wat kost een business coach?

Er is van alles te vinden in verschillende prijs categorieën. Van gratis, tot een paar honderd euro in een online omgeving tot 100k coachtrajecten.

Trajecten bij mij beginnen vanaf 1250 euro per maand, kijk hier voor coaching op maat

Wat levert een business coach op?

Buiten groei en zelfvertrouwen is het zeker ook de bedoeling dat een businesscoach je helpt aan meer omzet. Dit zou tenminste ook je eigen persoonlijke doel moeten zijn want anders hoef je niet te investeren en hou je het bij een hobby.

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Doorgaans duurt een traject bij Glancy.nl 6 maanden, soms word hiervan afgeweken. De inhoud van het traject is afhankelijk van waar je nu staat en waar je naartoe wilt groeien. Een coach traject is altijd op maat en we gaan samen voor het hoogst haalbare want jouw resultaat is de beste reclame voor mij 😉

 

 

 

 

Scroll naar boven