Businessmentor Glancy, coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Businesscoach in utrecht?

Glancy is businesscoach vanuit Utrecht voor  vrouwelijk ondernemend Nederland

Take your business to the next level!

Op zoek naar een businesscoach in Utrecht e.o.?

Voor vrouwelijke ondernemers die ervoor willen gaan, doelgericht zijn, vastberaden zijn om hun business succesvol(ler) te maken en weten dat ze dit niet alleen hoeven doen. Een (business) coach zoeken is geen schande, het getuigt van kracht.
Ik help vanuit mijn 19 jaar ervaring als ondernemer, trainer en coach en inmiddels mijn derde bedrijf, maar vooral vanuit mijn liefde om mensen verder te helpen.

Ik doe geen loze beloftes. Het (ondernemers)leven gaat maar over de juiste keuzes maken en met kleine stappen naar je doel toe werken.
Waar ik in geloof en waar ik voor sta is resultaat, met focus doelen halen. Bij mij geen mooie praatjes maar altijd de waarheid en een liefdevolle confronterende spiegel.

Ik zie jou.
Ik geloof niet dat er maar één manier is om succesvol te worden, ik geloof in een manier vinden die bij jou past zodat het jouw manier wordt.
Omdat ik weet dat jij hiermee het verschil kunt maken, een financieel en emotioneel stabiel leven krijgt en je daar intens gelukkig van wordt.
Jou daarbij helpen daar ligt mijn hart, mijn kracht.

Mijn groei zit in jouw groei.
In mijn coaching trajecten krijg je volop 1 op 1 aandacht, implementeren we wat het beste bij jou past, houden we jouw scores bij en brengen we nieuwe routines in jouw leven zodat jij alleen maar WINST haalt op alle vlakken. Of je nu in Utrecht of omgeving woont, of elders in Nederland!

Dé businesscoach voor jouw onderneming

Stop met twijfelen en plan een gratis intake sessie!

Hoe ik je kan helpen?

Intake sessie

Boek een 1-op-1 sessie via skype of live in de TrutHut te Utrecht. In een half uur ontdekken we of jij mijn ideale klant bent die ik kan helpen.

We bespreken jouw behoefte, je valkuilen (lees jouw stemmetjes in je hoofd) en wat een traject bij mij je kan opleveren. Na deze sessie heb je een helder beeld van je situatie en weet je wat je te doen staat.

Dit alleen al is onbetaalbaar en toch gratis.

Business Coaching

Hoe voelt het voor je dat je NIET gaat voor wat je eigenlijk echt wilt? Hoe vaak voel jij je niet gezien, gehoord en of waardevol genoeg? Hoeveel klanten loop jij mis omdat je een hekel hebt aan Sales? En hoe lang blijf jij nog het ‘veilige’ leven leiden en je aanpassen aan wat anderen zeggen of vinden?
Een concreet doel, focus, planning en nieuwe kleine stappen gaan je heel veel opleveren. Ben jij klaar om écht in jezelf te investeren? Laten we er samen voor gaan.