Businessmentor Glancy, coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Coaching

Voor mensen die (weer) gepassioneerd willen leven en hier een goedlopend bedrijf van willen maken 

Jij zit vol energie, staat te popelen om je hart te volgen en geld te gaan verdienen met jouw passie. Je WEET dat er meer in je zit dan er nu uitkomt en wilt vooral leren hoe je nou jouw passie omzet in een goedlopend businessmodel. Om slimme keuzes te maken zodat je kunt doen wat je het allerliefste doet en daarnaast ook gewoon kunt blijven genieten van het leven zelf. Je VOELT ook aan alles dat het NU jouw tijd is om een volgende stap te zetten, je bent er klaar voor maar je hebt geen idee hoe en waar te beginnen dus begin je maar niet.

Dat is heel kwetsbaar om toe te geven. Maar als je dit wél durft toe te geven - en je dus eigenlijk super stoer bent! - dan ben ik er voor je. Ik help jou om inzicht te krijgen in daar waar je nu staat en om je passie/drive/missie helder in kaart te krijgen. Zodra we dit weten kunnen we samen een plan van aanpak maken hoe jij je bedrijf neer kunt zetten en hoe jij je eerste klanten krijgt op een manier die bij jou past.  

Jij gelooft dat je het kunt en ik ga je helpen om het ook waar te maken en dat dit geloof in jou nog meer gaat groeien. Dus genoeg getreuzeld kom in actie!

Jij…

 • doet nu NIET waar je hart echt sneller van gaat kloppen maar wil dit wel heel graag;
 • weet wel wat je passie is maar hebt geen idee hoe dat in een bedrijfsvorm te gieten die voor je werkt;
 • hebt regelmatig het gevoel dat je alleen maar werkt voor het geld maar echt gelukkig word je er niet van;
 • vind ondernemen spannend maar verlangt er wel naar en stiekem denk je dat jij hier ook best goed in gaat zijn.

En ik snap dit zo goed. Geloof me als ik zeg dat je echt niet de enige bent die hier tegenaan loopt. Ik herken het bij mezelf  en ik zie het bij al mijn klanten. Zelf ben ik al ruim twintig jaar ondernemer (dit is inmiddels mijn derde bedrijf) , en in die jaren heb ik al heel wat vrouwen mogen coachen. Mensen zoals jij, die het ook spannend vonden maar toch de sprong hebben gewaagd. Ook jou help ik graag om vanuit pure connectie met jezelf het leven te leiden wat jij wilt. In dit geval dus leven vanuit je hart, vanuit jouw verlangens, jouw passie en hier een passend businessmodel bij te maken. 
Ik heb oog voor jou, je bedrijf, je innerlijke kracht en jouw wensen.

Ik help je om vanuit pure connectie met jezelf, je diepste verlangens en jouw passie te ondernemen op een manier waar jij blij van wordt zodat jij kunt doen wat echt bij je hoort want dan kloppen de keuzes die je maakt.

Je verlangt ernaar dat iemand met je mee kijkt, met je mee denkt en je het vertrouwen geeft dat het je gaat lukken. Iemand die in je geloofd, je aan de hand meeneemt en af en toe een liefdevolle schop geeft. Iemand die je vanuit ervaring tools geeft hoe je meer winst uit je bedrijf EN je leven kunt halen zonder harder te gaan werken. 

SAMEN vinden we een manier die bij jou past, en daar baseer ik mijn maatwerk traject voor jou op. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor je.

Vanuit intuïtie kijken we wat bij jou past. Zweverig? Allesbehalve. Ik ben resultaatgericht, to the point en praktisch ingesteld. Ik leer je vanuit structuur de juiste dingen doen voor jouw business, maar combineer dat met veel liefde en gevoel. Als jij stuitert van de energie omdat je zo enorm veel zin hebt om de volgende stap te zetten, je er volledig voor wilt gaan en je daarbij een no bullshit mentor zoekt, dan zijn wij een goeie match.

Je kunt gelijk ervaren of wij een goeie match zijn door hier een afspraak met me in te plannen. Dan ontdek je ook direct mijn eerste adviezen aan jou. Aan het eind van deze gratis sessie bepalen we ook samen of een traject jou gaat helpen en zo ja, in welke vorm. Een 1-op-1-traject met mij is altijd volledig afgestemd op jou.

Jacqueline van Dijk

Impactbakkerij.nl

'Ik was op zoek naar de ultieme businesscoach die mij verder zou helpen aan focus en getting things done. Glancy kijkt echt naar jouw geheel: wie ben jij en wat past bij jou. Ze ziet jou als persoon, jij als ondernemer, jouw bedrijf, jouw hart, jouw droom. Ze helpt praktisch en persoonlijk. Door oprecht te luisteren en haar handige tools waardoor ik durf te kiezen en staan voor mijn doelgroep en mijn onderneming. Ze leerde me te focussen. Door te benoemen dat ik mag zijn wie ik ben, mag doen waar ik van droom en mijn hart mag volgen. Lieve Glancy, het traject heeft grote impact op mijn zelfliefde, zelfvertrouwen en zichtbaarheid gehad.'

Door mij gecoacht worden is geschikt voor jou als je:

 • vol energie en positieve vibes bent
 • erin gelooft dat er maar één manier is en dat is jouw eigen-wijze
 • je niet bang bent om te investeren in jezelf omdat je weet dat je er zoveel meer uit gaat halen
 • keuzes durft te maken en erop vertrouwt dat deze keuzes je verder gaan brengen dan waar je nu staat
 • je eigen verantwoordelijkheid neemt 

Ik werk het liefst met pure eerlijke mensen met een goede zelfreflectie. Verder ben je ook een aanpakker die wil gaan voor resultaat en durf je te springen, ook al is het soms spannend.

Anna Sarbo

headfirstcoaching.nl

‘Voordat ik bij Glancy aan mijn traject begon was ik maar wat aan het doen. Een beetje paniekvoetbal als ondernemer. Eerlijk gezegd vond ik het wel een drempel om te starten met een businesscoach. Het was weer een financiële investering en als startende ondernemer heb je niet zoveel te investeren (althans ik niet). Ik ben als ondernemer en als mens ontzettend gegroeid in dit traject. Ik heb gehaald wat ik nodig had: meer ruimte in mijn hoofd om te ondernemen zoals dat bij mij past.’

Mijn belofte aan jou na een traject met mij:

 • staat jouw fundering van jouw passie in een businessmodel dat bij jou past;
 • geniet je meer van je leven omdat je nu leeft vanuit je verlangens
 • heb je meer (zelf)vertrouwen - omdat je weet dat het klopt, je jouw eigen pad volgt en je iedere dag de juiste stappen zet om zowel je business als je leven winstgevender te maken (én houden);
 • ben je trots op jezelf omdat je deze stap hebt genomen en je dichtbij jezelf bent gebleven;
 • heb je heldere keuzes gemaakt voor jouw vervolg stappen - vanuit jouw innerlijke kracht, zodat alles wat je doet natuurlijk voelt;
 • heb je plezier in het ondernemen, omdat je onderneemt op een manier die bij jou past
Ik ben Glancy

Dagelijks coach ik mensen zoals jij, die ergens in hun leven erachter komen dat er meer mogelijk is dan dit wat ze nu aan het doen zijn . De uitdagingen 'hoe volg ik mijn hart' en 'hoe hou ik balans tussen privé en werk' staan centraal in mijn coaching. Ook jou help ik graag vanuit mijn twintig jaar ervaring als ondernemer. En geloof mij, ik was ook niet van de ene op de andere dag succesvol. Daar ging heel wat vallen en opstaan aan vooraf en ik leer nog iedere dag, dat is wat mijn leven zo leuk en interessant maakt. Meer over mij lees je op mijn 'over Glancy' pagina en als je me echt wilt leren kennen boek dan gewoon een sessie bij me in, je bent welkom.

Zo ziet onze samenwerking eruit

Zoals je al eerder kon lezen is ieder traject maatwerk. Er is vaak overlap in wat we doen tijdens een traject, maar het verschil zit in jouw unieke hulpvraag. Je krijgt bij mij dus GEEN vastomlijnd coachtraject, maar iets wat echt op maat is gemaakt voor jou. Natuurlijk snap ik dat je nieuwsgierig bent hoe dit er dan uit kan zien.

Anna begeleidde ik bijvoorbeeld vier maanden. In deze periode heeft ze heldere keuzes gemaakt in haar missie, doelgroep en aanbod. Vanuit hier hebben we de basis van haar business neergezet en verwerkt in een website. Daarna hebben we een plan van aanpak gemaakt, zodat zij de omzet haalt die ze wenst.

Kasia en ik werkten 6 maanden samen. Hierin hebben we gewerkt aan haar why, doelgroep, pitch en klantjourney met prijsbepaling. Ook hebben we een strategie bepaald waarmee zij haar doelen haalt.

Wat in ieder traject vaststaat, is dat je wekelijks gecoached wordt - via videobellen of live bij mij aan de roze ๐Ÿ˜‰ keukentafel in Utrecht. Een gemiddeld traject duurt 6 maanden omdat we dan ruim de tijd hebben om de basis van je business goed neer te zetten & ik je vervolgens help om aan klanten te komen. 

Jouw investering

Samenwerken met mij kan vanaf € 1.250,- per maand.

Ben je benieuwd hoe jouw unieke traject eruit kan zien? Plan een sessie met me in en we kijken samen naar wat jij nodig hebt. Op basis daarvan doe ik je een aanbod.

PS: om volledige aandacht te kunnen waarborgen zijn er maar 2 plekken per maand beschikbaar, check bij me of er deze maand nog plek is voor je

Daphne Simons

thehappymodelmind.com

‘Ik wilde een eigen bedrijf starten maar ik had geen idee wat daarbij kwam kijken. Dus liet ik me helpen door Glancy. Wat ik het leukste aan Glancy vind, is dat ze lekker eerlijk en direct is, maar daar altijd een hele hoop liefde achteraan gooit. Soms had ik een krachtig zetje nodig, soms moest ik 10x horen 'het hoeft niet perfect' en soms... moest ik gewoon even uithuilen. Glancy ziet jou en je bedrijf als één: als jij niet happy bent, zijn je bedrijf (en je klanten) dat ook niet.’

Renee Verleg

reneeverlegmusic.nl

‘Alle vragen die steeds door mijn hoofd spookten, zoals: waar moet ik beginnen? Wat is mijn doel? Waarom wil ik dit? Hoe doe ik dit? Heb ik allemaal helder beantwoord samen met Glancy. Glancy heeft me laten inzien hoe ik door te DOEN motivatie en vertrouwen krijg, dat ik mijn onzekerheden opzij mag zetten en niet hoef te streven naar perfectie. Maar vooral: door steeds nét een beetje uit mijn comfort zone te gaan, op een manier die bij mij past. Het traject heeft mij absoluut naar een ander level gebracht, zakelijk maar ook persoonlijk.’