Businesscoach Glancy, coach voor vrouwelijk ondernemend Nederland (vanuit Utrecht)

Coaching

Coaching

Wil je weten hoe ik werk? Bekijk de video!

Coaching

Je bent al een paar jaar ondernemer, maar het lukt je maar niet om de omzet te krijgen die je wilt. En de omzet die je wél binnen haalt, komt nog te vaak van klanten en opdrachten die je helemaal niet leuk vindt.

Maar eigenlijk snap je niet zo goed waarom jouw onderneming maar niet van de grond komt. Waarom je al zo lang – té lang – op dit punt blijft steken. Want je bent goed in wat je doet, dát weet je zeker.

Je wordt er onzeker van. Je voelt je onrustig. En je schaamt je richting je omgeving, omdat je nog steeds niet het succes hebt wat je wilt.

En dat terwijl je toch altijd ‘druk, druk, druk’ bent. Je zit bijna 24/7 met je laptop op schoot om – als je heel eerlijk bent – maar geen mailtje van een potentiële klant te missen. Daardoor heb je geen tijd meer om te genieten van of met vrienden/geliefden/kids. Eigenlijk geniet je überhaupt niet meer. De levensgenieter in jou is volledig naar de achtergrond verdwenen.

Je weet niet of dit het allemaal nog wel waard is. En je vraagt je stiekem af of je niet weer gewoon in loondienst moet gaan. Dat is toch zoveel makkelijker…

Het is NU tijd om het anders te gaan doen

Stel je eens voor dat je klanten helpt en daar ook nog goed voor betaald wordt. Dat je de klanten en de omzet hebt waar je van droomt. Dat je volledig kunt leven van jouw business. Wat zeg ik: dat je volledig financieel onafhankelijk bent. Dat je eindelijk de échte vrijheid van het ondernemen ervaart. En vooral: dat je je weer enthousiast voelt en dat je geniet van wat je doet.

Annemarie Bosman

mybluelife.nl

‘Glancy is naast een leuk, warm en betrokken mens ook heel helder, praktisch en doortastend als coach. Ze brengt mij steeds weer terug bij de essentie van wat op dat moment nodig is. Ze helpt grote dromen concreet te vertalen in realistische en praktische stappen en zorgt ervoor dat deze stappen ook daadwerkelijk gezet worden. Glancy is heel eerlijk en spiegelend, wat erg fijn is. Bij mij zorgde dat ervoor dat ik veel doelgerichter ben gaan denken, durf te staan voor mijn idealen en daar ook krachtige keuzes in heb kunnen maken. Glancy is zeer betrokken bij het resultaat, viert successen met je mee en bij tegenvallers (leermomenten :)) denkt ze mee waar nieuwe mogelijkheden liggen. Glancy, ik ben enorm blij dat je op mijn pad mijn kwam!’

Thalita van Heems

ladybutler.nl

Een tijd lang heb ik gezocht naar een businesscoach die lekker direct en to the point was. Wat ben ik blij dat ik voor Glancy heb gekozen. Ik wilde met mijn bedrijf een vervolgstap maken en dit is met haar hulp goed gelukt!
Tijdens het traject heb ik veel inzichten ontvangen, een aantal belemmerende overtuigingen overboord kunnen gooien en veel zaken geïmplementeerd. Heerlijk! Glancy denkt met je mee en geeft je vertrouwen. Ze komt snel tot de kern en triggert je zodat je daadkrachtige stappen neemt. Die bij je bedrijf en persoonlijkheid passen, want ze doet niet aan one size fits all.
Oja, mocht je nog twijfelen of Glancy bij jou past? Plan gewoon een afspraak met haar. Dan begrijp je dat de reviews hier, echt zijn. Net zoals Glancy zelf. Puur en oprecht. Met hart voor jou en je bedrijf.

BUSINESS UPGRADE

Ik gun jouw business die upgrade. En daarbij doe ik geen loze beloften. Waar ik voor sta is resultaat, met focus en in kleine stapjes doelen halen. Ik geloof dat doorzetten en volhouden de sleutels zijn voor een emotioneel en financieel stabiel leven. En daar help ik jou graag bij, door je een liefdevolle confronterende spiegel voor te houden. Nee, dat is niet altijd leuk. Maar het helpt jou wel verder.

Ik heb voor jou dan ook maar één doel, en dat is groei – in de breedste zin van het woord. Ik gun je daarbij jouw eigen proces in het ondernemen. Soms zet je grote stappen, soms kleine. Maar het zijn altijd JOUW stappen, op een manier die bij jou past. Ook gun ik je jouw ‘fouten’ en ervaringen, zodat je van daaruit écht kunt gaan staan voor jezelf en keuzes kunt maken vanuit je hart. Samen ontdekken we dé manier die bij jou past, die voor jou werkt. Er is niet één perfecte manier die voor iedereen werkt, daar geloof ik niet in.

Ik ben Glancy

Dagelijks coach ik vrouwelijke ondernemers zoals jij, die ergens in hun business vastlopen of die nét even dat duwtje in de goede richting nodig hebben. Ook jou help ik graag vanuit mijn negentien jaar ervaring als ondernemer. En geloof mij, ik was ook niet van de ene op de andere dag succesvol. Daar ging heel wat vallen en opstaan aan vooraf.

Lees hier mijn verhaal

Hoe werken we samen?

Ik sta voor focus, groei én winst vanuit één coachingtraject – op een manier die bij jou past.

Omdat ik jou dit zo enorm gun krijg je voor onderstaande investering ook nog alle onderstaande extra’s:

  • allereerst dus 4 maanden lang wekelijkse coaching
  • een werkboek met alles wat je nodig hebt
  • Een ‘over mij’ pagina die jouw klant direct aanspreekt, met hulp van top copywriter Anouk van schrijvenvoorondernemers.nl
  • Een salespagina die voor je werkt ook met behulp van copywriter Anouk
  • En uiteraard een fles ‘Glancy’ wijn om te vieren dat jij deze stap hebt gezet

Wat levert werken met mij op?

  • Een bedrijf dat in basis klopt met wie jij bent en waar je voor staat.
  • Groei, op zakelijk én persoonlijk vlak
  • Een sales systeem dat voor je werkt.
  • Focus op jouw gewenste resultaten.
1 op 1 coaching
€1.200 per maand

of €4500 in 1 keer

  • 4 maanden wekelijkse coaching

Per maand heb ik slechts plek voor twee leuke ondernemers die ik 1-op-1 kan coachen.

Je krijgt dus vier maanden lang wekelijkse coaching. Deze zijn met name via skype en de eerste & laatste sessie live maar dit is bespreekbaar want als jij in de buurt woont en liever alle sessies live doet dan vind ik dat ook helemaal prima. De live sessies vinden plaats in mijn TrutHut bij Kanaal30 te Utrecht. Je kunt naast de deur parkeren (gratis). Het pand ligt vlakbij de snelweg aan de rand van de stad.

 

Is dit iets voor jou?

Ik zal eerlijk zijn: mijn coaching is niet voor iedereen. Natuurlijk is er ruimte voor luchtigheid, ontspanning en humor. Maar ik geloof ook in hard werken en de juiste dingen doen om je onderneming te laten groeien. Alleen wanneer jij – ondanks gevoelens van onzekerheid – bereid bent om dingen anders te doen, profiteer jij maximaal van mijn coaching. Ik doe er alles aan om je hierin zo goed mogelijk te begeleiden, want ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten behaalt. Jouw groei is mijn groei. Mijn vraag aan jou is dan ook: neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen?

Plan dan hier een gratis sessie om te kijken of wij de juiste match zijn. Het is gratis dus trek die stoute schoenen aan en stuur me een bericht. Je kunt alleen maar winnen.

Jacqueline van Dijk

Impactbakkerij.nl

“Al meer dan een jaar was ik op zoek naar de ultieme businesscoach die mij verder zou helpen aan focus en getting things done. Mijn wens: een coach met ruime ondernemerservaring, opbouwend kritisch en eerlijk. Die mij pusht zelfstandig te werken, maar vinger aan de pols houdt op een fijne manier. Echt helpt mijn bedrijf vorm te geven. En een leuke vrouw met wie ik ook nog eens lekker klik. Was ik dan te veeleisend? Nee, want daar was Glancy. Glancy is puur, inspirerend, liefdevol kritisch, een waanzinnig leuk mens en kijkt echt naar jouw geheel: wie ben jij en wat past bij jou. Ze ziet jou als persoon, jij als ondernemer, jouw bedrijf, jouw hart, jouw droom. Ze helpt praktisch en persoonlijk. Door oprecht te luisteren en haar handige tools waardoor ik durf te kiezen en staan voor mijn doelgroep en mijn onderneming. Haar berichtjes op het juiste moment om even te checken hoe het met me is en of het lukt te blijven focussen. Zo niet, dan kijkt ze met me mee zodat ik vol vertrouwen weer door kan. En ze raakt me. Door te benoemen dat ik mag zijn wie ik ben, mag doen waar ik van droom en mijn hart mag volgen. Lieve Glancy, je hebt grote impact op mijn zelfliefde, zelfvertrouwen en zichtbaarheid.”

Ja maar…

Ik ben al eerder gecoacht en dat heeft me ook niet geholpen +
Die hoor ik helaas vaker en dat doet me pijn. Ik snap jouw twijfel dan natuurlijk enorm goed. Ik ga graag met je in gesprek om te horen hoe jouw vorige coaching precies is gegaan. En geloof me, ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Als ik je niet kan helpen dan zal ik dat eerlijk zeggen. Ik zal je ook nooit ergens in praten of iets aansmeren. Ik wil dat we allebei een duidelijke ‘JA, WE GAAN HET SAMEN DOEN!’ voelen, anders werkt het niet. Dus als je toch kennis wilt maken of nieuwsgierig bent, plan dan gewoon een vrijblijvende afspraak met me. Je hebt niets te verliezen.
Ik vind het spannend om deze investering te doen. Hoe weet ik of ik waar krijg voor mijn geld? +
Heel lullig gezegd: dat weet je nooit honderd procent zeker. Ik kan je wel vertellen dat ik er alles aan doe om jou te helpen om jouw doelen te behalen. Jouw groei voelt als mijn groei, zo sta ik erin. Ik ben pas blij als jij blij bent. Ik ga altijd voor een vijf-sterren-recensie – voor minder doe ik het niet. Je hebt dus mijn volledige commitment, en ik verlang van jou hetzelfde.
Hoe verdien ik mijn investering terug? +
Daar heb ik een fantastische oplossing voor gevonden! In de vier maanden die we samenwerken kunnen we jouw investering meenemen in jouw omzetdoel. Dat betekent dat je misschien wel wat harder moet werken, maar een aantal van mijn klanten heeft al bewezen dat deze oplossing werkt. Uiteraard gaan we ervoor dat je niet alleen maar de investering eruit haalt, maar dat je nog zoveel méér gaat verdienen. Maar dit is een start, zodat je je niet schuldig hoeft te voelen of aan wie dan ook verantwoording schuldig bent.
Ik woon ver weg, is dat een probleem? +
Nee hoor, geen enkel probleem zelfs. We doen de meeste coaching via Skype, zodat je helemaal niet hoeft te reizen.

Ja, ik ben er klaar voor!

Yes! Plan dan hier een gratis sessie om te kijken of wij de juiste match zijn. Het is gratis dus trek die stoute schoenen aan en stuur me een bericht. Je kunt alleen maar winnen.

Word financieel onafhankelijk met je eigen bedrijf, download dit radicale advies en leer de 4 pijlers voor een sterke start.

en ga vandaag nog aan de slag.

Ontvang je niets in je mailbox, check dan even je spam, daar beland ik helaas weleens.