Zet jouw bedrijf in 1 keer krachtig neer als een huis

Wat jij nodig hebt

Wat je misschien nog niet weet en wat je wellicht ook helemaal niet leuk vind om over na te denken maar zonder dit is de kans heel groot dat je je bedrijf nooit echt lekker van de grond krijgt. Klinkt hard maar geloof me, ik heb het zo vaak gezien en dat is zo zonde van al die mooie missies die hierdoor verloren gaan.

Wat je nodig hebt om je bedrijf krachtig neer te zetten is HELDERE keuzes maken vanuit je hart over jouw doelgroep, aanbod, propositie en profilering. Daarnaast een plan van aanpak hoe je aan klanten komt als de basis staat als een huis.

Het vraagt moed om werkelijk naar je hart te luisteren.

Dit is precies waar ik je bij begeleid met mijn H.A.R.T. methode:

Hart gaan

Ondernemen vanuit je hart & jouw goud, jouw (business)plan vanuit jouw ideale (werk)dag

Authentiek aanbod

We creëren een authentiek
aantrekkelijk aanbod waarin jij jouw klant helpt naar haar verlangen

Raken

Jij gaat jouw klant raken vanuit jouw profilering & positionering omdat die recht uit je hart komt

Timing

Je krijgt een unieke strategie op maat voor consistente marketing & sales

Uiteraard is een strategie voor je bedrijf belangrijk, maar jouw energie is nog veel belangrijker. Energie bepaald alles. Welke energie straal jij uit als je je strategie volgt? Het is een combi deal.
Jij gaat een verschil maken met jouw strategie & energie!

Samen maken we ondernemen voor jou licht en een beetje spannend, ipv moeilijk en zwaar. Ik ben goed in dingen simpel maken. Alles wat je denkt te MOETEN als ondernemer leer ik je direct los te laten want dat is niet de bedoeling. Wat voelt licht en makkelijk voor jou? Ga dát doen. Dat kan een beetje spannend voelen maar dat is geen reden om het niet te doen. Doe wat licht en makkelijk voelt en ga daarmee in actie.

Ik begeleid jou binnen 3 maanden het raamwerk van je bedrijf krachtig neer te zetten vanuit je hart & terug te komen bij jezelf door zelf de regie te pakken op jouw eigen-wijze.

‘Alle vragen die steeds door mijn hoofd spookten, zoals: waar moet ik beginnen? Wat is mijn doel? Waarom wil ik dit? Hoe doe ik dit? Heb ik allemaal helder beantwoord samen met Glancy. Glancy heeft me laten inzien hoe ik door te DOEN motivatie en vertrouwen krijg, dat ik mijn onzekerheden opzij mag zetten en niet hoef te streven naar perfectie. Maar vooral: door steeds nét een beetje uit mijn comfort zone te gaan, op een manier die bij mij past. Het traject heeft mij absoluut naar een ander level gebracht, zakelijk maar ook persoonlijk. Ik verdrievoudigde mijn klantenaantal binnen notime!’

Jij wilt NIET

De trucjes toepassen die je online voorbij ziet komen, want je weet dat die echt niet voor iedereen werken. Daarbij wil je jouw eigen manier van ondernemen ontdekken want je gelooft in jouw eigen-wijze pad.

Constant twijfelen over de volgende stap, want je wilt nu echt doorpakken alleen weet je even niet precies hoe en waar te starten.

Perse 10k maanden als uitgangspunt, maar geld is heus wel belangrijk voor je en je wilt gewoon een fijn leven kunnen leven van je business maar geld is niet je grootste drijfveer waarom je wilt gaan ondernemen.

Laat me je dit vertellen: Ondernemen is een vak.

Door met mij 3 maanden samen te werken met Zachte DaadKracht

Ga jij andere mensen verder helpen, want daar zit jouw geluk en voldoening. De wereld een stukje mooier maken op jouw eigen-wijze.

Geniet jij nog meer van jouw leven, omdat je jouw harts missie leeft kun je genieten van iedere dag.

Voel en ervaar jij de vrijheid waar je zo naar verlangt en voelt werk niet als werk maar als pure vervulling. 

 

ouders

Zelf ben ik al 21 jaar ondernemer (dit is inmiddels mijn derde bedrijf) , en in die jaren heb ik al heel wat mensen mogen coachen. Mensen zoals jij, die het ook spannend vonden maar toch de sprong hebben gewaagd omdat ze in zichzelf geloven en staan te popelen om hun mooie missie de wereld in te brengen. Ook jou help ik graag om vanuit je hart te ondernemen zodat jij je leven vorm kunt geven vanuit jouw voorwaarden. In dit geval dus leven vanuit je hart, vanuit jouw verlangens, jouw missie en hier een passend businessmodel bij te maken. Ik heb oog voor jou, je bedrijf, je innerlijke kracht en jouw wensen. Als projector (human design) ZIE ik jou en zie ik dingen op een manier die de meeste anderen niet zien (revolutionair noemt human design het ook wel, prachtig woord maar ik voel dan ook gelijk ‘doe maar normaal Glancy haha) . Ik gids jou naar waar je naartoe wilt op een efficiënte manier die bij jou past.

Vanuit intuïtie kijk ik wat bij jou past Zachte DaadKracht
Ik ben intuitiefempatisch, liefdevol spiegelendresultaatgerichtto the point en praktisch ingesteld. Ik leer je vanuit structuur de juiste dingen te doen voor jouw business en combineer dat met veel liefde & gevoel. Als jij stuitert van de energie omdat je zo enorm veel zin hebt om de volgende stap te zetten, je er volledig voor wilt gaan en je daarbij een no bullshit gids zoekt, dan zijn wij een goeie match.

Je kunt gelijk ervaren of wij een goeie match zijn door hier een afspraak met me in te plannen. Aan het eind van deze gratis sessie bepalen we ook samen of een traject jou gaat helpen en zo ja, in welke vorm. Een 1-op-1-traject met mij is altijd volledig afgestemd op jou.

Jacqueline van Dijk

'Ik was op zoek naar de ultieme businesscoach die mij verder zou helpen aan focus en getting things done. Glancy kijkt echt naar jouw geheel: wie ben jij en wat past bij jou. Ze ziet jou als persoon, jij als ondernemer, jouw bedrijf, jouw hart, jouw droom. Ze helpt praktisch en persoonlijk. Door oprecht te luisteren en haar handige tools waardoor ik durf te kiezen en staan voor mijn doelgroep en mijn onderneming. Ze leerde me te focussen. Door te benoemen dat ik mag zijn wie ik ben, mag doen waar ik van droom en mijn hart mag volgen. Lieve Glancy, het traject heeft grote impact op mijn zelfliefde, zelfvertrouwen en zichtbaarheid gehad.'

Begeleiding door mij is geschikt voor jou als je:

Ik werk het liefst met pure eerlijke mensen met een goede zelfreflectie. Verder ben je ook een aanpakker die wil gaan voor resultaat en durf je te springen, ook al is het soms spannend.

‘Voordat ik bij Glancy aan mijn traject begon was ik maar wat aan het doen. Een beetje paniekvoetbal als ondernemer. Eerlijk gezegd vond ik het wel een drempel om te starten met een businesscoach. Het was weer een financiële investering en als startende ondernemer heb je niet zoveel te investeren (althans ik niet). Ik ben als ondernemer en als mens ontzettend gegroeid in dit traject. Ik heb gehaald wat ik nodig had: meer ruimte in mijn hoofd om te ondernemen zoals dat bij mij past.’

Zo ziet onze samenwerking eruit

Ieder traject bij mij is maatwerk. Ik ga voor volledige commitment en dat is ook wat ik van jou verwacht. Je mag erop vertrouwen dat een traject precies loopt zoals het mag lopen. 

Traject Zachte DaadKracht

Kortom: je krijgt alles wat je nodig hebt om de resultaten te halen die jij wenst zodat je krachtig en vol vertrouwen kunt starten! 

De investering voor Zachte DaadKracht is 3500 euro ex btw, je mag ook in 3 termijnen betalen maar dan betaal je iets meer.

Scroll naar boven