Businesscoach Glancy, coach voor vrouwelijk ondernemend Nederland (vanuit Utrecht)

Coaching

Voor vrouwelijke ondernemers die
meer winst uit hun bedrijf & leven willen 

Jij zit vol energie, staat te popelen om meer winst uit je bedrijf te halen, WEET dat er meer in je zit dan er nu uitkomt en wilt vooral leren om slimmere keuzes te maken zodat je meer kunt genieten van het leven zelf, buiten werk. Je VOELT ook aan alles dat het NU jouw tijd is om een volgende stap te zetten, je bent er klaar voor.
Je draait al een leuke omzet en je werkt hard maar het lukt je niet om door je eigen plafond te breken. Nog harder werken is geen optie want de balans werk prive is al ver te zoeken.

Dat is heel kwetsbaar om toe te geven. Maar als je dit wél durft toe te geven - en je dus eigenlijk super stoer bent! - dan ben ik er voor je. Ik help jou als vrouwelijke ondernemer om inzicht te krijgen en daar waar je nu staat. Zodra we dit weten kunnen we samen een plan van aanpak maken hoe jij meer winst uit je bedrijf gaat halen en je leven anders kunt inrichten zodat je veel meer kunt gaan genieten in vrijheid. 

Jij gelooft dat je het kunt en ik ga je helpen om het ook waar te maken en dat dit geloof in jou nog meer gaat groeien. Dus genoeg getreuzeld kom in actie!

Jij…

 • werkt hard, misschien zelfs te hard, waardoor je al een leuke omzet hebt;
 • weet wel dat je meer winst uit je bedrijf kunt halen maar het lukt je niet alleen;
 • hebt regelmatig het gevoel dat je alleen maar aan het werk bent maar te weinig geniet van het leven zelf; 
 • vind ondernemen fantastisch en je bent er ook best goed in maar je verlangt naar een betere balans tussen werk & prive

En ik snap dit zo goed. Geloof me als ik zeg dat je echt niet de enige bent die hier tegenaan loopt. Ik herken het bij mezelf  en ik zie het bij al mijn klanten. Zelf ben ik al twintig jaar ondernemer (dit is inmiddels mijn derde bedrijf) , en in die jaren heb ik al heel wat vrouwen mogen coachen. Vrouwelijke ondernemers zoals jij. Ook jou help ik graag om vanuit pure connectie met jezelf het leven te leiden wat jij wilt. In dit geval dus meer winst te halen uit zowel je bedrijf als je leven, vanuit jouw verlangens.
Ik heb oog voor jou, je bedrijf, je innerlijke kracht en jouw wensen.

Ik help je om vanuit pure connectie met jezelf en vanuit je diepste verlangen meer winst te halen op alle vlakken, want ik zie jou.

Je verlangt ernaar dat iemand met je mee kijkt, met je mee denkt en je het vertrouwen geeft dat het je gaat lukken. Iemand die in je geloofd, je aan de hand meeneemt en af en toe een liefdevolle schop geeft. Iemand die je vanuit ervaring tools geeft hoe je meer winst uit je bedrijf EN je leven kunt halen zonder harder te gaan werken. 

SAMEN vinden we een manier die bij jou past, en daar baseer ik mijn maatwerk traject voor jou op. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik ben er voor je.

Vanuit intuïtie kijken we wat bij jou past. Zweverig? Allesbehalve. Ik ben resultaatgericht, to the point en praktisch ingesteld. Ik leer je vanuit structuur de juiste dingen doen voor jouw business, maar combineer dat met veel liefde en gevoel. Als jij stuitert van de energie omdat je zo enorm veel zin hebt om de volgende stap te zetten, je er volledig voor wilt gaan en je daarbij een no bullshit mentor zoekt, dan zijn wij een goeie match.

Je kunt gelijk ervaren of wij een goeie match zijn door hier een afspraak met me in te plannen. Dan ontdek je ook direct mijn eerste adviezen aan jou. Aan het eind van deze gratis sessie bepalen we ook samen of een traject jou en je bedrijf gaat helpen en zo ja, in welke vorm. Een 1-op-1-traject met mij is altijd volledig afgestemd op jou en waar jij nu staat met je business.

Thalita van Heems

ladybutler.nl

'Ik wilde met mijn bedrijf een vervolgstap maken en dit is met Glancy's hulp goed gelukt!
Tijdens het traject heb ik veel inzichten ontvangen, een aantal belemmerende overtuigingen overboord kunnen gooien en veel zaken geïmplementeerd. Glancy denkt met je mee en geeft je vertrouwen. Ze komt snel tot de kern en triggert je zodat je daadkrachtige stappen neemt. Die bij je bedrijf en persoonlijkheid passen, want ze doet niet aan one size fits all.'

Jacqueline van Dijk

Impactbakkerij.nl

'Ik was op zoek naar de ultieme businesscoach die mij verder zou helpen aan focus en getting things done. Glancy kijkt echt naar jouw geheel: wie ben jij en wat past bij jou. Ze ziet jou als persoon, jij als ondernemer, jouw bedrijf, jouw hart, jouw droom. Ze helpt praktisch en persoonlijk. Door oprecht te luisteren en haar handige tools waardoor ik durf te kiezen en staan voor mijn doelgroep en mijn onderneming. Ze leerde me te focussen. Door te benoemen dat ik mag zijn wie ik ben, mag doen waar ik van droom en mijn hart mag volgen. Lieve Glancy, het traject heeft grote impact op mijn zelfliefde, zelfvertrouwen en zichtbaarheid gehad.'

Door mij gecoacht worden is geschikt voor jou als je:

 • vol energie en positieve vibes bent
 • erin gelooft dat er maar één manier is en dat is jouw eigen-wijze
 • je niet bang bent om te investeren in jezelf omdat je weet dat je er zoveel meer uit gaat halen
 • keuzes durft te maken en erop vertrouwt dat deze keuzes je verder gaan brengen dan waar je nu staat
 • je eigen verantwoordelijkheid neemt 

Ik werk het liefst met pure eerlijke mensen met een goede zelfreflectie. Verder ben je ook een aanpakker die wil gaan voor resultaat en durf je te springen, ook al is het soms spannend.

Anna Sarbo

headfirstcoaching.nl

‘Voordat ik bij Glancy aan mijn traject begon was ik maar wat aan het doen. Een beetje paniekvoetbal als ondernemer. Eerlijk gezegd vond ik het wel een drempel om te starten met een businesscoach. Het was weer een financiële investering en als startende ondernemer heb je niet zoveel te investeren (althans ik niet). Ik ben als ondernemer en als mens ontzettend gegroeid in dit traject. Ik heb gehaald wat ik nodig had: meer ruimte in mijn hoofd om te ondernemen zoals dat bij mij past.’

Mijn belofte aan jou na een traject met mij:

 • heb je door slimmere keuzes meer winst uit je bedrijf;
 • geniet je meer van je leven omdat je nu leeft vanuit je verlangens
 • heb je meer (zelf)vertrouwen - omdat je weet dat het klopt, je jouw eigen pad volgt en je iedere dag de juiste stappen zet om zowel je business als je leven winstgevender te maken (én houden);
 • ben je trots op jezelf omdat je deze stap hebt genomen en je dichtbij jezelf bent gebleven;
 • heb je heldere keuzes gemaakt voor jouw vervolg stappen - vanuit jouw innerlijke kracht, zodat alles wat je doet natuurlijk voelt;
 • heb je meer plezier in het ondernemen, omdat je onderneemt op een manier die bij jou past 
Ik ben Glancy

Dagelijks coach ik ondernemende vrouwen zoals jij, die ergens tijdens het ondernemen erachter komen dat er meer mogelijk is dan dit wat ze nu aan het doen zijn . De uitdagingen 'hoe maak ik meer winst' en 'hoe hou ik balans tussen privé en werk' staan centraal in mijn coaching. Ook jou help ik graag vanuit mijn twintig jaar ervaring als ondernemer. En geloof mij, ik was ook niet van de ene op de andere dag succesvol. Daar ging heel wat vallen en opstaan aan vooraf en ik leer nog iedere dag, dat is wat mijn leven zo leuk en interessant maakt. Meer over mij lees je op mijn 'over Glancy' pagina en als je me echt wilt leren kennen boek dan gewoon een sessie bij me in, je bent welkom.

Zo ziet onze samenwerking eruit

Zoals je al eerder kon lezen is ieder traject maatwerk. Er is vaak overlap in wat we doen tijdens een traject, maar het verschil zit in jouw unieke hulpvraag. Je krijgt bij mij dus GEEN vastomlijnd coachtraject, maar iets wat echt op maat is gemaakt voor jou. Natuurlijk snap ik dat je nieuwsgierig bent hoe dit er dan uit kan zien.

Anna begeleidde ik bijvoorbeeld vier maanden. In deze periode heeft ze heldere keuzes gemaakt in haar missie, doelgroep en aanbod. Vanuit hier hebben we de basis van haar business neergezet en verwerkt in een website. Daarna hebben we een plan van aanpak gemaakt, zodat zij de omzet haalt die ze wenst.

Sabine en ik werkten twee maanden samen. Hierin hebben we opnieuw gewerkt aan haar why, doelgroep, pitch en klantjourney met prijsbepaling. Ook hebben we een strategie bepaald waarmee zij haar doelen haalt.

Wat in ieder traject vaststaat, is dat je wekelijks gecoached wordt - via videobellen of live bij mij in de TrutHut in Utrecht. Een gemiddeld traject duurt 6 maanden omdat we dan ruim de tijd hebben om meer winst uit jouw business & leven te halen.

Jouw investering

Samenwerken met mij kan al vanaf € 1.000,- per maand. Dat is exclusief btw, maar inclusief resultaat- en groeigarantie én 20 % winstverdeling in Glancy.nl. Ben je benieuwd hoe jouw unieke traject eruit kan zien? Plan een sessie met me in en we kijken samen naar wat jij nodig hebt. Op basis daarvan doe ik je een aanbod.

Leuk om te weten: iets wat je sowieso krijgt als je besluit met mij te werken, is een reading van mijn lieve-met-beide-benen-op-de-grond collega-ondernemer Nicoline Sitter. Zij kijkt waar je nu staat, wat je valkuil is en wat ervoor nodig is om dit te doorbreken. Dit is niet alleen een heel fijn cadeau voor jou, maar ook voor ons traject samen. Hierdoor kunnen we namelijk sneller stappen zetten.

PS: om volledige aandacht te kunnen waarborgen zijn er maar 2 plekken per maand beschikbaar, check bij me of er deze maand nog plek is voor je

Daphne Simons

thehappymodelmind.com

‘Ik wilde een eigen bedrijf starten maar ik had geen idee wat daarbij kwam kijken. Dus liet ik me helpen door Glancy. Wat ik het leukste aan Glancy vind, is dat ze lekker eerlijk en direct is, maar daar altijd een hele hoop liefde achteraan gooit. Soms had ik een krachtig zetje nodig, soms moest ik 10x horen 'het hoeft niet perfect' en soms... moest ik gewoon even uithuilen. Glancy ziet jou en je bedrijf als één: als jij niet happy bent, zijn je bedrijf (en je klanten) dat ook niet.’

Renee Verleg

reneeverlegmusic.nl

‘Alle vragen die steeds door mijn hoofd spookten, zoals: waar moet ik beginnen? Wat is mijn doel? Waarom wil ik dit? Hoe doe ik dit? Heb ik allemaal helder beantwoord samen met Glancy. Glancy heeft me laten inzien hoe ik door te DOEN motivatie en vertrouwen krijg, dat ik mijn onzekerheden opzij mag zetten en niet hoef te streven naar perfectie. Maar vooral: door steeds nét een beetje uit mijn comfort zone te gaan, op een manier die bij mij past. Het traject heeft mij absoluut naar een ander level gebracht, zakelijk maar ook persoonlijk.’