Businesscoach Glancy, coach voor vrouwelijk ondernemend Nederland (vanuit Utrecht)

Coaching

Het vergeet jezelf niet traject is voor vrouwen die willen ondernemen op hun eigen-wijze

 • Je bent al even bezig met ondernemen, maar hebt geen idee of het je wel gaat lukken, omdat je het gevoel hebt dat je maar wat doet (en vooral volgens de 'stappen' van anderen).
 • Je doet wat je hebt geleerd online maar een eigen manier van ondernemen heb je nog niet gevonden.
 • Je hebt heel veel ideeën maar weet niet waar te beginnen en hebt al helemaal geen focus.
 • Je volgt webinars, online programma's, hebt al heel wat gratis ebooks gedownload, investeert best wel wat in je bedrijf, alleen al qua tijd, maar de resultaten zijn nog niet hoe je het wilt.

Met andere woorden; je vergeet jezelf nog weleens.
"Huh, wat bedoel je daar nou weer mee Glancy?" Nou ik bedoel dat je zoveel aan het implementeren bent wat ANDEREN je zeggen of leren dat je volledig voorbij gaat aan jezelf. Want hé zij zijn succesvol en zullen het wel weten en als zij zeggen dat het zo werkt dan ga je dat maar doen en of op zijn minst uitproberen. Met als gevolg dat je jezelf vergeet.

Je vergeet te checken bij jezelf;
klopt dit wat ik doe wel met waar ik voor sta, waar ik in geloof en wat IK belangrijk vind en wil. Voelt het wel goed en wat heb IK nodig hierin.

Dit is precies mijn uitgangspunt voor jou want ik herken dit bij zo ongeveer al mijn klanten. Ik heb al heel wat vrouwen mogen coachen in mijn 19 jaar ondernemer zijn en ik help jou ook graag. Zodat jij weer vanuit pure connectie met jezelf kunt gaan ondernemen met als resultaat dat je vrijheid gaat ervaren met jouw business.

Ik heb oog voor jou, jouw bedrijf, jouw hartenwens, jouw innerlijke kracht en drive.

Daar geloof ik in dat we SAMEN een manier vinden die bij jou past en daar baseer ik mijn op maat trajecten met jou op.

Ik ga het niet voor je doen, jij doet het en we doen het samen.
Je hoeft het niet alleen te doen.

Bij mij geen 13 in een dozijn stappenplan en of aangeleerde trucjes, want daar geloof ik niet in. Vanuit intuïtie kijken we wat klopt en past bij jou. Zweverig? Alles behalve. Ik ben resultaatgericht, to the point & praktisch ingesteld. Ik leer je vanuit structuur de juiste dingen te doen voor jouw business, gecombineerd met veel liefde.

Thalita van Heems

ladybutler.nl

'Ik wilde met mijn bedrijf een vervolgstap maken en dit is met Glancy's hulp goed gelukt!
Tijdens het traject heb ik veel inzichten ontvangen, een aantal belemmerende overtuigingen overboord kunnen gooien en veel zaken geïmplementeerd. Glancy denkt met je mee en geeft je vertrouwen. Ze komt snel tot de kern en triggert je zodat je daadkrachtige stappen neemt. Die bij je bedrijf en persoonlijkheid passen, want ze doet niet aan one size fits all.'

Jacqueline van Dijk

Impactbakkerij.nl

'Ik was op zoek naar de ultieme businesscoach die mij verder zou helpen aan focus en getting things done. Glancy kijkt echt naar jouw geheel: wie ben jij en wat past bij jou. Ze ziet jou als persoon, jij als ondernemer, jouw bedrijf, jouw hart, jouw droom. Ze helpt praktisch en persoonlijk. Door oprecht te luisteren en haar handige tools waardoor ik durf te kiezen en staan voor mijn doelgroep en mijn onderneming. Ze leerde me te focussen. Door te benoemen dat ik mag zijn wie ik ben, mag doen waar ik van droom en mijn hart mag volgen. Lieve Glancy, het traject heeft grote impact op mijn zelfliefde, zelfvertrouwen en zichtbaarheid gehad.'

Door mij gecoacht worden is geschikt voor jou als je:

 • je kwetsbaar op durft te stellen en open staat voor eerlijke feedback
 • erin gelooft dat er maar één manier is en dat is jouw eigen-wijze
 • vanuit vertrouwen wilt ondernemen en er vol voor wil te gaan
 • keuzes durft te maken en erop vertrouwt dat deze keuzes je verder gaan brengen dan waar je nu staat
 • je eigen verantwoordelijkheid neemt 

Ik werk het liefst met pure eerlijke mensen met een goede zelfreflectie. Verder ben je ook een aanpakker die wil gaan voor resultaat en durf je te springen, ook al is het soms spannend.

Anna Sarbo

headfirstcoaching.nl

‘Voordat ik bij Glancy aan mijn traject begon was ik maar wat aan het doen. Een beetje paniekvoetbal als ondernemer. Eerlijk gezegd vond ik het wel een drempel om te starten met een businesscoach. Het was weer een financiële investering en als startende ondernemer heb je niet zoveel te investeren (althans ik niet). Ik ben als ondernemer en als mens ontzettend gegroeid in dit traject. Ik heb gehaald wat ik nodig had: meer ruimte in mijn hoofd om te ondernemen zoals dat bij mij past.’

Het vergeet jezelf niet traject zorgt ervoor dat jij:

 • een helder plan voor je business en verkoopstrategie hebt die voor je werkt waarmee zowel jij als je bedrijf blijven groeien
 • (zelf)vertrouwen ervaart omdat je weet dat het klopt en je jouw pad aan het volgen bent en weet welke stappen je iedere dag kunt zetten om je business draaiende te houden
 • veel beter inzicht hebt in HOE je onderneemt zodat klanten krijgen makkelijker is
 • je trots voelt want je hebt dit toch maar geflikt en bent jezelf hierin niet vergeten
 • zichtbaar zijn een stuk makkelijker vind omdat je WEET dat je iets te vertellen en brengen hebt
 • heldere keuzes maakt, in bijvoorbeeld doelgroep en aanbod, vanuit jouw innerlijke kracht zodat alles wat je doet natuurlijk voelt
Ik ben Glancy

Dagelijks coach ik vrouwelijke ondernemers zoals jij, die geen idee hebben wat nou wanneer te doen en waarbij vooral 'hoe kom ik aan klanten' hun grootste uitdaging is. Ook jou help ik graag vanuit mijn negentien jaar ervaring als ondernemer. En geloof mij, ik was ook niet van de ene op de andere dag succesvol. Daar ging heel wat vallen en opstaan aan vooraf en ik leer nog iedere dag, dat is wat mijn leven zo leuk en interessant maakt. Meer over mij lees je op mijn 'over Glancy' pagina en als je me echt wilt leren kennen boek dan gewoon een sessie bij me in, je bent welkom.

Zo ziet onze samenwerking eruit

Zoals je al eerder kon lezen is ieder traject maatwerk. Je krijgt bij mij dus GEEN vastomlijnd coachtraject, maar iets wat echt op maat is gemaakt voor jou. Natuurlijk snap ik dat je nieuwsgierig bent hoe dit er dan uit kan zien.

Anna begeleidde ik bijvoorbeeld 4 maanden. Hierin heeft ze heldere keuzes gemaakt in haar missie, doelgroep en aanbod. Vanuit hier hebben we de basis van haar business neergezet en verwerkt in een website. Daarna hebben we een plan van aanpak gemaakt hoe zij de omzet ging halen die ze wenste. 

Sabine en ik werkten 2 maanden samen. Hierin hebben we gewerkt aan haar WHY, doelgroep, pitch, klantjourney met prijsbepaling en een strategie bepaalt hoe zij haar doelen gaat halen.

Er is vaak overlap in wat we doen tijdens een traject maar het verschil zit in waar jij staat als ondernemer, ben je startend of al even bezig, en wat je hulpvraag precies is. Vandaar op maat en geen standaard pakketten bij mij. 

 

Wat wel vast staat is dat je wekelijkse coaching krijgt. Dit gaat veelal via videobellen en kan ook live in de TrutHut, jij mag kiezen. 

Samenwerken met mij kan al vanaf 2.500 euro met resultaat- en groeigarantie & 20% winstverdeling in Glancy.nl

Ben je benieuwd hoe jouw unieke traject eruit kan zien? Plan een sessie met me in en we kijken samen naar wat jij nodig hebt. Op basis daarvan doe ik je een aanbod.

Leuk om te weten: iets wat je sowieso krijgt als je besluit met mij te werken, is een reading van mijn lieve-met-beide-benen-op-de-grond collega ondernemer Nicoline Sitter. Zij helpt je te kijken waar je nu staat, wat je valkuil is en wat ervoor nodig is om dit te doorbreken. Dit is niet alleen een heel fijn cadeau voor jou maar ook voor ons traject same,n want hierdoor kunnen we sneller stappen zetten.


Daphne Simons

thehappymodelmind.com

‘Ik wilde een eigen bedrijf starten maar ik had geen idee wat daarbij kwam kijken. Dus liet ik me helpen door Glancy. Wat ik het leukste aan Glancy vind, is dat ze lekker eerlijk en direct is, maar daar altijd een hele hoop liefde achteraan gooit. Soms had ik een krachtig zetje nodig, soms moest ik 10x horen 'het hoeft niet perfect' en soms... moest ik gewoon even uithuilen. Glancy ziet jou en je bedrijf als één: als jij niet happy bent, zijn je bedrijf (en je klanten) dat ook niet.’

Renee Verleg

reneeverlegmusic.nl

‘Alle vragen die steeds door mijn hoofd spookten, zoals: waar moet ik beginnen? Wat is mijn doel? Waarom wil ik dit? Hoe doe ik dit? Heb ik allemaal helder beantwoord samen met Glancy. Glancy heeft me laten inzien hoe ik door te DOEN motivatie en vertrouwen krijg, dat ik mijn onzekerheden opzij mag zetten en niet hoef te streven naar perfectie. Maar vooral: door steeds nét een beetje uit mijn comfort zone te gaan, op een manier die bij mij past. Het traject heeft mij absoluut naar een ander level gebracht, zakelijk maar ook persoonlijk.’

Ja maar…

Hoe weet ik zeker dat jij mij niet ook weer trucjes gaat aanleren +
.Die hoor ik helaas vaker en dat doet me pijn. Maar ik snap jouw twijfel natuurlijk heel goed. Ik WEET als geen ander de trucjes niet werken, zowel door mijn klanten als mijn eigen leerschool. Je mag er dus op vertrouwen dat ik het allerbeste in jou naar boven ga halen en dat we samen naar een manier zoeken die het beste bij jou past en die daardoor ook voor je gaat werken. Het is ook een proces om jouw eigen manier van ondernemen te ontdekken en daar help ik je graag bij.
Ik vind het spannend om te investeren in een businesscoach. Hoe weet ik of ik waar krijg voor mijn geld? +
Heel lullig gezegd: dat weet je nooit honderd procent zeker. Ik kan je wel vertellen dat ik er alles aan doe om jou te helpen om jouw doelen te behalen. Jouw groei voelt als mijn groei, zo sta ik erin. Ik ben pas blij als jij blij bent. Ik ga altijd voor een vijf-sterren-recensie – voor minder doe ik het niet. Je hebt dus mijn volledige commitment, en ik verlang van jou hetzelfde.
Ik woon niet in Utrecht, is dat een probleem? +
Nee hoor, geen enkel probleem zelfs. We doen de meeste coaching via Skype, zodat je helemaal niet hoeft te reizen.

Creëer vrijheid met je eigen bedrijf, download dit radicale advies en leer de 4 pijlers voor een sterke start.

en ga vandaag nog aan de slag.

Ontvang je niets in je mailbox, check dan even je spam, daar beland ik helaas weleens.