Verdien jouw eerste 5000 euro als startende ondernemer
met focus

Maak je eerste omzet
Boek deze training en verdien jouw eerste 5000 euro

 • 8 actiegerichte filmpjes met opdrachten
 • Je gaat heldere keuzes maken (voor nu) en doorpakken
 • Binnen een maand jouw persoonlijke plan van aanpak af
 • Je gaat (eindelijk) in de actiestand
 • Meer zelfvertrouwen
 • En last but zeker not least; je hebt jouw eerste omzet!


Hoe ik van nul inkomen naar mijn eerste 5k per maand ging

Ik was al 17 jaar ondernemer maar deed vooral heeeeel veel gratis. Iedereen die bij mij ging huilen en tegelijkertijd zei dat ze mijn hulp heel goed kon gebruiken hielp ik toch. Dit noem ik mijn helpershart. Fijn dat ik haar heb, niet handig voor mijn cashflow, althans niet toen ik het allemaal gratis deed. Toen mijn privé situatie veranderde en ik opeens mijn huis dreigde kwijt te raken en in de schulden kwam ging bij mij de knop om. Moest ook wel anders had ik een nog groter probleem.

In de zo ongeveer meest vreselijke periode van mijn leven startte ik een nieuw bedrijf waarmee ik op dat moment echt serieus geld moest gaan verdienen. Ik ontdekte een manier waarmee ik binnen no time van zo ongeveer 0 euro omzet naar 5 duizend euro per maand ging. Er ging een wereld voor me open en ik kreeg mijn leven weer onder controle. Dit klinkt misschien als to good to be true maar toch is dit hoe het ging.

Mijn hele ‘carriere’ al als ondernemer coach ik vrouwen 1 op 1. Al jaren borrelt er iets bij mij aangezien niet iedereen mijn coaching kan betalen, en ik met mijn helpershart, deze vrouwen toch graag wil helpen. In ieder geval jou op weg te helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen in het ondernemen. Jou in actie zetten om keuzes te maken en gewoon te gaan doen, hoe spannend je het ook vindt, want hé je hebt alleen maar te winnen en niks te verliezen.
Moet je je eens voorstellen als je echt in de actiestand gaat en het lukt je gewoon om je eerste omzet te maken, weet je hoe blij je gaat zijn?!

Ik neem je met deze training dus graag aan de hand en deel met liefde mijn kennis en ervaring met je.

Jouw eerste omzet
Met deze online training ga jij dus je eerste 5000 euro omzet maken als starter. Aan de hand van 8 filmpjes en opdrachten, ja ja je zult ECHT wat moeten gaan DOEN, ga je heldere keuzes maken en heb jij jouw persoonlijke plan van aanpak hoe je klanten gaat krijgen. Het is geen hogere wiskunde maar wel een rete strak plan dat (eindelijk) voor je gaat werken, tenminste als je het ook daadwerkelijk gaat DOEN.

Renee Verleg

reneeverlegmusic.nl

‘Glancy heeft me laten inzien hoe ik door te doen motivatie en (zelf)vertrouwen krijg. Door te beginnen, door bezig te zijn. En vooral: door steeds nét een beetje uit mijn comfort zone te gaan, op een manier die bij mij past.’ Renee (die haar klantenaantal verdriedubbelde!)

Dit online programma is voor jou als je:

 • vanuit vertrouwen wilt ondernemen en er vol voor wilt gaan
 • keuzes durft te maken (voor nu)
 • durft te implementeren (en dat betekent soms springen)
 • je eigen verantwoordelijkheid hierin neemt en er volledig voor gaat
 • je volledig wilt committeren en echt in de actiestand gaat

Ik werk het liefst met aanpakkers die willen gaan voor resultaat, snel kunnen schakelen en durven te springen, ook al is het soms spannend.

Kort samengevat levert deze training jou het volgende op

 • Je leert jezelf serieus nemen en geeft jezelf niet weg
 • Je eerste 5000 euro omzet
 • Meer plezier in ondernemen
 • Meer zelfvertrouwen 
 • Meer focus en actie
 • Een plan van aanpak HOE jou dit gaat lukken (die je keer op keer kunt gaan hergebruiken)
 • Afsluitend 1 op 1 gesprek met mij 😉
Ik ben Glancy

Dagelijks coach ik vrouwelijke ondernemers zoals jij, die startend zijn maar geen idee hebben wat nou wanneer te doen en waarbij vooral 'hoe kom ik aan klanten' hun grootste uitdaging is. Ook jou help ik graag vanuit mijn 20 jaar ervaring als ondernemer. En geloof mij, ik was ook niet van de ene op de andere dag 'succesvol'. Daar ging heel wat vallen en opstaan aan vooraf. Met liefde deel ik mijn inzichten met je die jij kunt gebruiken om een goedlopend bedrijf neer te zetten. 

Pilot Prijs

Omdat ik deze training voor het eerst geef wil ik het aanbieden voor 75 euro (ex BTW), in ruil voor eerlijke feedback en een google review, lijkt mij een goeie deal toch?!
Geen idee nog wat het gaat kosten NA deze pilot, ik hoor namelijk graag van jou hoe waardevol het voor je is geweest en wat het je echt waard zou zijn. 1 ding weet ik wel, 75 euro is een lachertje omdat jij er minimaal 5000 euro mee gaat verdienen. Tegelijkertijd is mijn wens dat zoveel mogelijk startende ondernemers hiermee hun eerste omzet gaan halen en die is voor mij belangrijker dan wat het nou uiteindelijk moet gaan kosten. Anyways, doe jij mee met de pilot?

Start training 1 september

PS 1: twijfel je of deze training iets voor jou is? Plan een afspraak bij me in dan denk ik even met je mee maar met 75 euro heb je wellicht niet zo heel veel te verliezen?!

PS 2; Kom je op deze pagina terwijl de eerste groep vol is en wil je op de wachtlijst voor de volgende groep? Laat dan hieronder je gegevens achter dan ben je straks als eerste op de hoogte.

00 Dagen
00 Uren
00 Minuten
00 Seconden

Ja maar…

Ik heb al eerder een online programma gedaan en dat heeft me ook niet geholpen +
Helaas hoor ik dit vaak dat mensen veel te weinig resultaat halen uit een online programma. Dit was voor mij ook de reden waarom ik zo lang heb gewacht met een online programma maken want dit is niet wat ik wil verkopen als mensen er vervolgens niks aan hebben. Daarom heb ik er ook voor gekozen om het bedrag zo laag te houden, ik ben er voor je als je er ECHT NIET uitkomt en een afsluitende coach call 1 op 1. 'Helaas' moet je het allemaal zelf DOEN maar ik ben er wel om je zo goed mogelijk te helpen want ik ga voor resultaat voor jou.
Hoe kan het zo goedkoop zijn, krijg ik wel waar voor mijn geld? +
Ik heb er bewust voor gekozen om de prijs zo laag mogelijk te houden zodat het voor meer mensen bereikbaar is. Waarschijnlijk gaat de prijs nog wel omhoog maar eerst maar eens starten en kijken hoe het gaat en welke resultaten het mensen oplevert. Mijn inzet is groot omdat ik gewoon iedere vrouw een goedlopende business gun met uiteindelijk die financiële onafhankelijkheid, en ik aan het ‘helperssyndroom’ lijd 😉
Het lukt me niet alleen maar is een online programma dan wel iets voor mij? +
Als je hieraan twijfelt plan dan even een schop onder je kont sessie bij me in dan kijken we samen of dit wel of niet iets voor je is. Ik zal altijd eerlijk zijn in mijn advies en je nooit iets aansmeren dus no worries.