Handleiding voor
ondernemen op jouw eigen-wijze

Ondernemen op een manier die bij jou past zodat het VOOR je werkt

Ontdek de 4 pijlers die ervoor zorgen dat jij gaat genieten van het pad dat je hebt gekozen als ondernemer en waarmee je ook nog eens serieus geld kunt verdienen, want deze twee gaan prima samen.

Leer de beste keuzes maken om klanten te krijgen met een helder plan van aanpak waardoor jij in actie komt en blijft. 
(En leer het geheim van de 5 seconden regel) 

'Ik ben nogal geneigd om veel gratis dingen aan te vragen, waar ik vervolgens nooit meer naar om kijk. Met de handleiding van Glancy was dat anders. Haar manier van schrijven maar vooral het feit dat ze je in de actiemodus zet. Niet alleen maar lezen, maar vooral DOEN. En kom je er dan niet uit, dan staat ze voor je klaar om je verder te helpen met een ‘Schop onder je kont analyse’. Misschien denk je; weer zo’n gratis dingetje met veel blabla en weinig inhoud, maar skip die gedachte. Bij Glancy is dit echt anders. Ik heb er hele concrete acties aan overgehouden, dus gun jezelf dat kwartiertje om hem open te slaan en sta versteld van wat eruit rolt!', Shyanne Nagtegaal

 


en ga vandaag nog aan de slag.

Ontvang je niets in je mailbox, check dan even je spam, daar beland ik helaas weleens.

*** Je gegevens zijn veilig bij mij. Je krijgt automatisch interessante mailtjes voortaan met tips over ondernemen met meer zelfvertrouwen, focus en structuur vanuit jouw zielsmissie, maar NO WORRIES, je komt NIET in een funnel terecht dus je ontvangt niet standaard 5 mails van me, en uiteraard kun je je heel makkelijk weer afmelden als het niks voor je is en je kunt je makkelijk weer afmelden.