Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

EindejaarsACTIE


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/glancynl/public_html/wp-content/themes/_kong-theme old/kong-framework/functions.php on line 473
Glancy
on okt 12, 2018

EindejaarsACTIE
= NIET meer geldig want VOL

In de zon, in rust, op een prachtige herfstdag, komen blijkbaar de mooiste ideeën.
Ik was bezig met mijn strategie voor het eerste kwartaal voor 2019. Van hieruit heb ik een besluit genomen die helemaal klopt bij het afgelopen jaar.

2018 was een fantastisch jaar. Dat mocht ook wel na het hel jaar van 2017 en daar heb ik ook keihard voor gewerkt maar wat een mooi jaar. Mooie ontwikkelingen van mezelf, prachtige resultaten bij mijn klanten, mijn samenwerking met het team van Tibor.nl, het is een feest.
Druk? Ja.
Balans? Blijft een uitdaging maar gaat steeds beter.
En alhoewel we nog een paar maanden hebben voordat we het jaar afsluiten heb ik iets besloten om samen met jou dit mooie jaar te vieren. Daar wil ik jou van mee laten profiteren.

Vanaf NU ga ik nog meer waarde leveren aan AL mijn klanten. Gaan we samen voor meer groei, meer focus en meer winst. Geen ‘uitgekleed’ pakket meer maar alleen nog maar het meest uitgebreide pakket, voor jouw optimale groei. Niks meer en zeker niks minder. Het meest waardevolle coaching pakket kost 3.500 euro (maar er komt dus een aanbod).

Lees verder als je de volgende resultaten wilt:
Glancy van Elst meer impact
Glancy van Elst jouw kernwaarden staan helder op papier
Glancy van Elst jouw doelgroep is gekozen
Glancy van Elst jouw WAAROM is helder (het belangrijkste onderdeel van alles)
Glancy van Elst je hebt jouw communicatieplan op 1 A4
Glancy van Elst jouw businessplan staat op 1 A4
Glancy van Elst je hebt jouw strategieplan voor het komende jaar op 1 A4
Glancy van Elst jouw zichtbaarheidsstrategie staat op papier
Glancy van Elst je hebt focus op jouw business en de dingen die je het liefste doet
Glancy van Elst je doelen zijn helder en dus ook de weg ernaar toe
Glancy van Elst je hebt leren implementeren
Glancy van Elst je hebt nieuwe routines waardoor je leven een stuk leuker is
Glancy van Elst je hebt concrete tools om zo snel mogelijk winst te maken zodat je jouw investering terug kunt verdienen.

Eindejaarsactie

ACTIE 1
Ik heb voor de laatste maanden van het jaar nog plek voor 2 ondernemers . We starten op 1 november, klik hier voor meer info. Voor de laatste keer, want vanaf 1 januari dus alleen nog maar deze prijs, bied ik het meest waardevolle pakket van 3.500 euro nu dus aan voor 2.500 euro (betaling mag in 6 termijnen). Dus als jij een korting van 1.000 euro wilt pakken, grijp dan nu je kans. Zo laag word de prijs nooit meer.

ACTIE 2
Via Tibor.nl mag ik dit jaar nog twee keer een 3-op-1 coaching traject aanbieden. 4 maanden lang ben ik je hoofdcoach en Tibor Olgers & Mark Soons staan ook tot je beschikking. Aanbod: 650 euro per maand of 2.500 euro in 1 keer betalen.
Nog 1 plek vrij

Wil je nu eindelijk ECHT aan de slag met je business en met focus de juiste stappen zetten zodat je ook daadwerkelijk euro’s gaat verdienen?
Plan een sessie met me in dan kijken we samen HOE ik jou hierbij kan helpen.

Geef een antwoord