Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Fotoshoot


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/glancynl/public_html/wp-content/themes/_kong-theme old/kong-framework/functions.php on line 473
Glancy
on sep 01, 2016

Gister was het zover; de geplande fotoshoot door BuzzPR met Judith van Mommy Loves Pink, stond op het programma. De mensen die mij kennen weten het al; niet mijn lievelings bezigheid want ik fotografeer liever zelf. Maar goed. Ik wilde wel graag nieuwe foto’s dus dan mag je lekker uit je comfortzone. Ennnn…om heel eerlijk te zijn ben ik uiteindelijk altijd wel heel blij als ik mooie foto’s van mezelf heb. Leuk voor later denk ik dan ook gelijk 😉

Nu was dat niet moeilijk met Judith want die kletste er gelijk gezellig op los. Ik voelde me gelijk op mijn gemak. We hadden bij mij thuis afgesproken waar we de dag begonnen met een lekker koffietje.

combinaties fotoshoot

We namen de setjes kleding die ik had bedacht door om vervolgens op pad te gaan naar de eerste locatie. Ik had er zelf voor gekozen om het allemaal in Utrecht, mijn stadsie, te doen. Ik woon, werk, leef en geniet hier tenslotte iedere dag, dus waarom ergens anders heen gaan.

De eerste locatie was bij Theeschenkerij de TuinkamerOp deze locatie geef ik ook mijn Opleiding tot DressCoach dus voor mij geen onbekend terrein. We werden hartelijk, als altijd, ontvangen door eigenaresse Karen. Judith zocht heel secuur de beste plekken met het mooiste licht uit.

Ik volgde braaf haar aanwijzingen op. Iets meer zo staan, iets meer naar links draaien, je voet pointen (schijnt dat dat mooier overkomt op beeld, weer iets geleerd) en doe je kin iets naar voren. Als een bijna maar nog lang ever nooit niet volleerd model deed ik wat me gevraagd werd.

Glancy van Elst

Hup, door naar de volgende locatie. De nieuwe brug aan de Leidse kade, bij De Munt. Een van mijn lievelingsplekken in de buurt. Een paar kiekjes op de brug, nog een paar op de volgende brug en nog een paar op de steiger. We gingen stug door.

DressCoach

Vlug naar Anastasia Fashion want daar hadden we om 11:00 uur afgesproken. Lukte niet helemaal qua tijd want voor de zoveelste keer reed ik weer eens fout. Deze leuke winkel is van vriendin Marina. Ook deze locatie is mij niet onbekend want hier heb ik vorig jaar mijn boeklancering gedaan. Ohhhh wat een mooi feestje was dat. Maar goed ik dwaal af want daar ging het niet over.

Aankleden. Omkleden. Weer omkleden. Volgend setje. In het pashokje. Shoppen. We gingen als een dolle.
Oe leuk, doe nog even alsof je ook een paspop bent! (foto in actie genomen door Marina).

fotoshoot Glancy

Glancy van Elst

Glancy van Elst

Anastasia Fashion DressCoach

Snel een broodje kopen en door naar de laatste locatie Buurten in de fabriek. Laatste twee outfits. Op de trap. De trap af. Zitten op de trap. Naar buiten. Oei wat is het warm. Snel weer naar binnen. Laatste setje. Bij de graffitimuur. Hakken aan. Hakken snel weer uit.

DressCoach

Poe hé. Ik kan niet meer. We zijn op. Het is klaar. We hebben het gewoon gedaan en snel zul jij ook meer resultaten zien van deze vermoeiende en toch ook hele leuke dag. Pijn in mijn kaken van het lachen.

Gisteravond kreeg ik alle foto’s al te zien en vanochtend een selectie gemaakt. Er zitten ECHT super foto’s bij, ik ben er onwijs blij mee. Snel meer…

Biertje? We hadden het verdiend vonden wij. Cheers!

Glancy van Elst Mommylovespink

 

Geef een antwoord