Gebakken peren

En dan zit je nu met de gebakken peren

Het ging best lekker je bedrijf. En toen kwam Corona langs. Opdrachten vielen weg, staan opeens on hold en nieuwe klanten blijven ook uit.
Je zat met je handen in het haar. Een soort lamgeslagen heb je er maar het beste van gemaakt en genoten van het lekkere weer.

Je hebt financiële ondersteuning aangevraagd en wist niet zo goed wat nu te doen. Als je eerlijk bent heb je twee maanden zo goed als niks gedaan aan je bedrijf, want tsja Corona. En nu zit je eigenlijk pas echt met de gebakken peren.

Veel mensen die ik spreek durven nu geen geld uit te geven. Vanuit angst want tsja je weet niet wat er gaat gebeuren en hoe lang het allemaal gaat duren. Angsthazen noem ik deze mensen. Zonder oordeel overigens maar wel enorm zonde want dit is juist de tijd om dingen te DOEN en vooral niet bij de pakken neer te zitten. Want stel je eens voor dat je nu nog een paar maanden ‘niks’ doet, dan word het probleem alleen maar groter.
Angst is sowieso een slechte raadgever, dat is algemeen bekend. Dus handelen vanuit angst is nooit een goed idee.

Je kunt deze tijd perfect gebruiken om de basis van je business strak neer te zetten, heldere keuzes te maken voor de komende tijd, nieuwe dingen uit te werken achter de schermen, zaadjes te planten zodat je zo meteen wel weer omzet draait.

Juist NU dus tijd voor een liefdevolle schop onder je kont.
Klik hier om een gratis sessie te boeken bij me. Je bent welkom.

Scroll naar boven