Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

0

Glancy in de Margriet

Glancy in de Margriet Deze week sta ik in de Margriet. Het onderwerp is kerstengelen en is een cadeautje voor mijn moeder. Ik heb op deze oproep gereageerd omdat de Margriet de vraag stelde; Wie is jouw reddende engel. In mijn geval is dat mijn moeder, dus reageerde ik om haar in het zonnetje te...
By : Glancy | dec 15, 2017
0

Glancy in de Libelle

Glancy in de Libelle Toen ik een oproep zag in RUM (Roept U Maar), een groep op facebook, voelde ik me direct aangesproken. Ze zochten vrouwen die ooit een brief hebben geschreven maar die nooit hebben verstuurd. De tranen sprongen direct in mijn ogen want ik moest denken aan de brief die ik aan mijn...
By : Glancy | dec 9, 2017
0

Glancy in de Telegraaf

Glancy in de Telegraaf OkĂ© best een beetje ‘bloot’, vertellen over je inkomsten en uitgaven maar ach, ik ben een open boek. Dus ook wat dit betreft geen geheimen en zo spannend is het nou ook weer niet. Alleen die kop al: Glancy die graag in grote auto’s rijdt! Hahahaha moet ik heel hard om...
By : Glancy | jul 31, 2017
0

Column voor Trui Magazine

Grote schoonmaak in jouw kast De derde column die ik schreef voor Trui Magazine heet ‘Grote schoonmaak in jouw kast’. Speciaal voor het voorjaarsnummer. Met tips hoe jij te werk kunt gaan als je je kledingkast gaan aanpakken.
By : Glancy | mei 23, 2017
0

DressCoach in spotlight

DressCoach in spotlight op Nationale Beroepengids Kijk dit vind ik nou leuk heh; het beroep als DressCoach staat in de spotlight op de Nationale Beroepengids! Hoe meer vrouwen weten dat dit vak bestaat, hoe meer vrouwen er een opleiding tot DressCoach bij me kunnen volgen, hoe meer vrouwen wij dus gezamenlijk kunnen helpen. Hier kun...
By : Glancy | apr 21, 2017
0

Glancy in Libelle

Glancy in Libelle Een tijdje geleden werd ik benaderd door een journaliste van de Libelle. Zij vroeg mij of ik het leuk zou vinden om mee te werken aan een kort interview voor de vaste rubriek ‘Zo werk ik’. Moet zeggen dat ik dat best een beetje ‘bloot’ vond want het ging over inzicht geven...
By : Glancy | apr 7, 2017
0

Interview met Zook

Een interview met Zook afgelopen week, helemaal leuk! Alleen de titel van het artikel ‘inspirerende vrouw’ maakt me al helemaal blij. Wow je zou maar zo genoemd worden, dat vind ik dan weer bijzonder fijn. Zook is een super leuke site waar je heerlijk online kunt shoppen en allerlei leuke artikelen kunt lezen. Sowieso een...
By : Glancy | mrt 28, 2017
0

2e Column Trui Magazine

2e Column voor Trui Magazine Afgelopen maand verscheen alweer mijn tweede column voor Trui. Dit keer gaat het over combineren. De foto’s zijn van de oprichtster Katelijn waarbij ze de tips direct heeft toegepast, hoe leuk?!
By : Glancy | mrt 7, 2017
0

Interview Telegraaf

Interview in de Telegraaf Een interview in de Telegraaf over mijn werk als DressCoach. Hier kun je het artikel nalezen… (lekker geposeerde foto, omdat ik hier zo goed in ben, NOT 😉 )
By : RobinDrost | feb 12, 2016
0

Interview in Margriet

Glancy in Margriet Een interview in de Margriet, met een door styliste uitgekozen outfit! Haha moest ik er even bij vertellen want ik heb bijna nooit een andere kleur dan zwart aan! Vind het dus best gek om mezelf zo terug te zien…
By : Glancy | feb 11, 2016
0

99PowerVrouwen

Een PowerVrouw! Wie wil er nu niet zo genoemd worden toch?! Lucinda Douglas vroeg mij of ik 1 van haar 99 powervrouwen wilde zijn en ik zei gelijk ja. Niet omdat ik mezelf nou zo leuk vind op camera maar meer om mezelf uit te dagen om dit leuk te gaan vinden. Dat laatste is...
By : RobinDrost | feb 10, 2016
0

Trui Magazine

Glancy in Trui Magazine Ieder kwartaal schrijf ik een blog voor Trui Magazine. Dit is de eerste. 
By : RobinDrost | feb 9, 2016
0

Interview in JAN

Glancy met interview in JAN Toen ik een oproep zag over een item ‘Ik mis je’ in JAN heb ik meteen gereageerd. Dit is het resultaat en ik ben dol op deze mooie foto!
By : Glancy | feb 7, 2016
0

Glancy in Wendy

Glancy in Wendy Op het moment dat mijn boek uit kwam werd dit heel leuk opgepikt door Wendy! Lees het artikel hier …
By : Glancy | feb 7, 2016
0

Glancy in Blooming

Glancy in Blooming Nog steeds blij met deze prachtig opgemaakte pagina in Blooming!
By : Glancy | feb 7, 2016
0

Glancy in de Margriet

Glancy in de Margriet Met een aantal leuke vrouwen deden wij mee aan de Fit Challenge van de Margriet. Vooral de dag van de fotoshoot, het was ZEKER 30 graden buiten, was super leuk!
By : RobinDrost | feb 7, 2016
1 2