Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Glancy in de Telegraaf


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/glancynl/public_html/wp-content/themes/_kong-theme old/kong-framework/functions.php on line 473
Glancy
on jan 22, 2016

Glancy in de Telegraaf

Jeetje zeg wat een toestand gister: ik stond gewoon op de cover van de weekendbijlage van De Telegraaf in Utrecht! Op de cover!

Nu wist ik natuurlijk al dat dat eraan zat te komen, want de journalist had me ingelicht en het is natuurlijk niet zo dat ik geen interview heb gegeven en dat ik opeens in de krant stond maar toch. Het was ZO RAAR.

Ik wist dat ik dit weekend erin zou komen dus ging ik zaterdagochtend al vroeg naar de winkel om de krant te kopen. En wat er toen gebeurde, nou eigenlijk gewoon heel raar en misschien een beetje onbegrijpelijk, maar ik werd me er toch zenuwachtig van. Of nou, ik weet niet of zenuwachtig het goede woord is maar in ieder geval een heel raar gevoel in mijn buik. Vol ongeloof of zo. Echt een héél raar moment wat ik niet zo goed kan beschrijven merk ik.

Nadat ik het op facebook had gezet ontplofte zo ongeveer ook het hele bericht aan reacties. Haha werd ik nog zenuwachtiger van. Soms snap ik mezelf niet zo goed en heb ik ook niet zo goed door wat de impact is van dit soort dingen.

Nou ja het is natuurlijk super leuk en ik ben ook best trots en super blij dat de journalist, John Maes, mij deze kans heeft gegeven.
En toch…het blijft een raar iets om jezelf zo groot in de krant te zien staan. Echt. Heb je het artikel gemist, dan is dit je kans om het nog even te lezen!

Glancy van Elst Telegraaf

 

Geef een antwoord