Businessmentor Glancy, coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Glancy in de media

Glancy in Libelle

Glancy
on apr 07, 2017

Glancy in Libelle

Een tijdje geleden werd ik benaderd door een journaliste van de Libelle. Zij vroeg mij of ik het leuk zou vinden om mee te werken aan een kort interview voor de vaste rubriek ‘Zo werk ik’. Moet zeggen dat ik dat best een beetje ‘bloot’ vond want het ging over inzicht geven over mijn financiën. Maar omdat de journaliste zo integer is en ze mij ook beloofde dat ik het eerst mocht lezen durfde ik het wel aan 🙂

Het leuke is dat ik al best veel reacties heb gekregen op het artikel en dat vrouwen hierdoor ook direct interesse hebben in de opleiding tot DressCoach!
Whoehoe, blij dat ik me ‘bloot’ heb gegeven 😉
Glancy in Libelle

Geef een antwoord