Businessmentor Glancy, coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Ibiza

Glancy
on nov 01, 2019

Ibiza

Het is zondagochtend.
Ik zit in mijn onesie te genieten van een lekkere latte en te scrollen op insta.
Dochter ligt nog te slapen.

Terwijl ik aan het scrollen ben zie ik op insta stories een bericht van Issa voorbij komen waar ik op reageer. Zij reageert ‘toevallig’ best snel met een reactie die mij enorm raakt. Zomaar uit het niets lopen de tranen over mijn wangen en ik verbaas mezelf. Ze raakte blijkbaar de juiste snaar.

Ik deel vervolgens met haar dat de tranen over mijn wangen stromen en zij zegt een soort van grappend misschien moet je dan volgende week maar naar Ibiza komen. Ze stuurt me informatie over een vijf daags event dat ze organiseert.

Ik word enorm getriggerd en tegelijkertijd komen er allemaal ‘maren’ naar boven.
Ja maar hoe ga ik dat dan allemaal regelen.
Ja maar hoe moet dat dan met mijn dochter.
Ja maar hoe ga ik dat dan doen met geld want ik heb dit jaar al zoveel geïnvesteerd.
Ik zeg dat ik er vandaag nog op terug kom tegen Issa en ga verder met het begin van mijn zondag.

Een paar uur later komt mijn dochter naar beneden. Je weet wel, pubers die uitslapen. Ik vertel haar wat er gebeurde deze ochtend en over het voorstel van Issa en ze zegt direct, zonder dat ik haar iets vraag, ‘doe maar lekker mam’.
Ik voelde al een kleine ja en nu, na een soort bevestiging van mijn dochter, voel ik een volledig ja ik doe het gewoon.

Ik licht Issa in, boek dezelfde dag nog een vlucht en de spanning in mijn lijf bouwt zich vanaf dit moment flink op.Ik heb eigenlijk geen idee waar ik precies ja op heb gezegd maar mijn hele lijf geeft aan dat het goed is. Ik verzet allerlei afspraken en vertrek eerst nog vier dagen naar Parijs in de herfst vakantie, met mijn dochter.

Maandagnacht komen we uit Parijs weer thuis en donderdag ochtend heel vroeg brengt een lieve vriendin me naar Eindhoven AirPort.
Op van de zenuwen ben ik en in alle hectiek rijden we automatisch naar Schiphol en komen we gelukkig uiteindelijk nog net op tijd aan in Eindhoven.

Ik ontmoet op de AirPort een van mijn klanten. De dag nadat ik zelf had geboekt, bij Issa en vlucht, dacht ik opeens aan deze klant, Rebecca. Ik voelde dat dit ook echt iets voor haar zou zijn en ik stelde het voor via de app. Nog geen uur later zei ze ‘ja ik ga mee’ en nu stonden we samen op de AirPort.

Op van de zenuwen allebei. Spannend, leuk, eng, gezellig samen, alles wisselde elkaar af. Dit was denk ik al letterlijk het begin van wat ons te wachten stond aan rollercoaster van emoties.

lifecoach

Het is met geen pen en woorden te beschrijven wat er op Ibiza gebeurde.
En waarschijnlijk als ik het echt zou opschrijven wat er allemaal gebeurde dan denk je Glancy is een beetje gek geworden. Dat ga ik dan ook maar niet doen want als je het nog nooit hebt meegemaakt dan zul je me ook niet snappen en dat hoeft ook niet.

Wat ik er wel heel graag over wil vertellen is hoe ik het heb ervaren en wat het me heeft gebracht.

businesscoach

Ten eerste de plek, het huis, het uitzicht, het weer en de verzorging waren geweldig.
De liefde was voelbaar. Kleine groep mensen, allemaal zo verschillend en toch hadden we raakvlakken en herkenning.

life- en businesscoach

Ik voel me 10 kilo lichter door de doorbraak die Issa me heeft gegeven. Mijn blokkade is weg en dit werkt in meerdere dingen door. Ik weet dat verlicht een groot woord is en toch voel ik me zo. Opgelucht. Ik wilde alleen maar huppelen de hele tijd (koekoek).

Tranen vloeiden rijkelijk en man wat deed het ‘pijn’ om door die blokkade heen te komen maar we, Issa en ik, did it. Waarop er weer tranen vloeiden van geluk, overwinning, opluchting. Ik heb me nog nooit zo gevoeld.

Ik denk dat ik bijna alle vormen van therapie en innerlijk werk wel al heb gedaan in de laatste 20 jaar maar dit oversteeg voor mij alles. Dit is iets wat ik nog nooit heb meegemaakt.

Diep respect voor Issa hoe ze ons allemaal heeft gezien, geholpen en heel veel inzichten, kracht en liefde heeft gegeven. Man wat was het hard werken voor haar.

Wat ook zo heerlijk was is dat tijdens het harde werken en de confrontatie met onszelf ook lekker veel gelachen werd, zelfs tussen de tranen door. Dat hield het op z’n tijd ook luchtig en dat was fijn.

Kortom; een hele bijzondere ervaring waar ik enorm dankbaar voor ben.

businesscoach

Vanaf hier voel ik nog meer de power om vanuit mijn eigen kracht te werken en de innerlijke kracht bij mijn klanten ook naar boven te halen. Ik geloof er namelijk heilig in dat er geen trucjes bestaan in ondernemerschap maar dat het alleen werkt als je vanuit je persoonlijke missie werkt en we daar samen een manier vinden die voor JOU werkt.

Wil je weten of ik jou hierbij kan helpen plan dan een afspraak met me in dan kijken we er samen naar.

Ik ben er niet meer voor alle vrouwen. Ik ben er voor vrouwelijke ondernemers die durven te gaan, die durven te springen in kleine stapjes (ja dat kan), die geloven in hun missie alleen niet zo goed weten hoe te ondernemen omdat dit een vak apart is.

Als jij zo’n vrouw bent dan mag je contact met me opnemen want dan sta ik te popelen om met jou aan de slag te gaan.

Liefs Glancy

2 comments

Geef een antwoord