Ik ga.

Glancy

Ik ga.

Er was eens een jonge vrouw.
Ze was zo rond de dertig, had net een dochter gekregen en had last van een enorm dertigers dilemma. Vragen als; wie ben ik nou, wat wil ik met m’n leven en ‘is dit het nou’, beheersten haar leven. Ze had al een bedrijf samen met haar partner maar had daarin vooral het gevoel met ZIJN passie bezig te zijn. Bij hem zag ze wat het is om je passie te leven en stiekem was ze wel een beetje jaloers want dit wilde zij ook. Geld verdienen met je passie, het hoogst haalbare, dacht zij.

Ze werd ziek. Na anderhalf jaar ziek te zijn geweest besloot ze dat het NU tijd was om haar EIGEN passie te gaan leven. Ze werd DressCoach. Dit vanuit haar verlangen om mensen te helpen. Niet zo zeer om haar brood mee te verdienen maar ze zag het meer als een zakcentje met datgene wat ze het allerliefste deed, mensen helpen, naast het ‘vaste’ inkomen van haar partner.

Toen haar partner en zij uit elkaar gingen werd alles anders. Haar betaalde ‘hobby’ als DressCoach kon opeens geen hobby meer zijn maar moest een serieuze business worden omdat zij opeens ‘kostwinnaar’ werd.

Deze omslag ging niet zo makkelijk als ze dacht als alleenstaande moeder want boven alles vond zij het het allerbelangrijkste om een goede moeder te zijn. En in haar ogen is een goede moeder een moeder die er altijd is en altijd tijd heeft voor haar kind met volle aandacht. Haar bedrijf als DressCoach bleef daarom altijd op de tweede plek want ze had zichzelf de schone taak gegeven de allerleukste beste moeder van de wereld te willen zijn. Haar bedrijf bleef hierdoor toch een soort betaalde hobby. Ook al wist zij dit donders goed, de kracht om het om te draaien en vooral het hoe moet ik dat dan veranderen, bleef uit.

Nu haar dochter inmiddels 14 is en de privΓ© situatie nog meer is veranderd, is er een soort leeuwin in haar los gekomen. Ze wil er volledig in slagen om een goed en bloeiend bedrijf op poten te zetten zodat zij nog meer kan doen wat zij altijd al deed, nog meer mensen helpen. Niet alleen vanuit hobby maar vanuit professie en ervaring van al 15 jaar ondernemen. En vooral vanuit haarzelf. Omdat ze voelde dat de tijd er rijp voor is. Zij is er klaar voor om volledig te gaan staan voor zichzelf en dit meer en meer uit te dragen vanuit zichzelf.

Precies om deze reden start ze deze week met een business coach. Weg met de hobby. Weg met de tunnel visie. Op naar een nieuw fundament. Dezelfde inhoud in een nieuw jasje en veel strakker neergezet. Een jas die beter past bij haar omdat er dingen zijn veranderd en omdat zij is gegroeid. Op naar een nieuwe start vanuit Glancy.nl

Ik ben er ZO klaar voor.
Ik heb er ZO ENORM veel zin in.
Ik ga ervoor.
Ik ga knallen.
Ik ga doorpakken.
Ik ga nog dichter vanuit mezelf alle dingen doen die ik wil doen en te doen heb.
Ik ga.

 

18 gedachten over “Ik ga.”

 1. Wat goed van jou! Ben heel benieuwd wie jouw coach Is, ik ben nl ook in gesprek met iemand om een dergelijk traject in te gaan, beste investering als ik t ga doen. Succes Glancy X

  1. Dankjewel Petra, en ook jij weet dat het mijn tijd is πŸ™‚ Ja is een flinke investering maar die gaan we er dubbel en dwars uithalen, jij en ik! We appen wel even en jij uiteraard ook succes! x

 2. Melati Helmhout

  Wauw Glancy, gaaf!
  Wat weet je het ook mooi te verwoorden! Ik ben reuze benieuwd! Wie weet kom ik dan toch binnenkort bij je aankloppen!!

  Succes!
  Melati

 3. Emmy Stelling

  Wat geweldig, mooi geschreven, Glancy! Mooie stap om een business coach in te schakelen.
  Ik ervaar het dilemma ‘moederschap, eigen bedrijf en tijd’ ook. Ben nieuwsgierig wie je coach is.
  Ik wens je heel veel succes!!
  Liefs, Emmy

 4. Mooi Glancy. The older the better πŸ™‚
  Jij gaf mij die ene kans… die ene kans om te doen waar ik blijkbaar goed in was en ben, op de Jonge gezinnenbeurs. Deze kans was het begin van alle mooie dingen die ik tot nu toe heb mogen doen. Van alle mooie mensen die ik heb mogen ontmoeten en mogen helpen. Mooi mens bedankt!! Bedankt voor die ene kans en benieuwd naar de “nieuwe” jou πŸ™‚ You go girl! Xxx

  1. Wat een ontzettend lief bericht van jou Silvana, dankjewel! Zit dit net te lezen met een hele grote smile op mijn gezicht! Jee zo lang geleden alweer is dat! Prachtig om te lezen dat jij ook zo hebt doorgepakt en dat je nu de dingen doet die je het liefst doet! Liefs voor jou

Laat een reactie achter

Scroll naar boven