Boek een gratis Hart tot Hart gesprek

businesscoach Utrecht

Jij bent al even aan het ondernemen maar loopt vast, weet het soms even niet of wilt niet constant zelf het wiel uitvinden.  

Je zoekt hulp van iemand die zichzelf al heeft bewezen en ruim ervaring heeft. Iemand die jou volledig ziet voor wie je bent, met je meedenkt & voelt, je aanzet tot actie en je helpt de regie weer in eigen handen te nemen. 

Ik  help je graag weer terug te komen bij jezelf. Je eerste stap hiervoor is een hart tot hart sessie inplannen, je bent welkom. 

businesscoach utrecht

'Zelfs in 1 gesprek weet Glancy naar boven te halen wat er in je leeft. Heel bijzonder! Ik wist niet zo goed wat ik wilde met mijn bedrijf en met de hulp van Glancy’s vragen kwamen we snel tot de kern! Ik ben haar daar erg dankbaar voor.' ❤️

Jij vertelt me jouw verhaal en ik help jou jouw goud te ontdekken. Samen krijgen we inzicht in waar je precies staat en waar je concreet hulp bij nodig hebt. Dit is een prachtig uitgangspunt voor onze ‘date’. 

Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont, zodat jij weer de volgende stap kunt zetten, in een 1 op 1 sessie van ca 45 minuten, via een videocall of live bij mij aan de keukentafel in Utrecht.  

Plan hieronder je afspraak en dan ontmoet ik je snel!

PS: Het heet niet voor niks ‘liefdevol’ dus wees niet bang. Ik ben confronterend liefdevol en zeg wel waar het op staat dus als je daar behoefte aan hebt dan weet je wat je te doen hebt nu. 

Scroll naar boven