Businessmentor Glancy, coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Openhartig interview door Myra de Wildt

Glancy
on mrt 24, 2017

Openhartig interview door Myra de Wildt

Nog net voordat mijn dochter 14 werd, ben ik geĂŻnterviewd door Myra de Wildt eind 2016. Myra is oprichtster van Happy Single Moms, een mooi platvorm voor alleenstaande moeders & is specialist in het bouwen van communities waar ze vrouwelijke ondernemers bij begeleidt.

Ik had Myra pas 1 keer ontmoet maar ik heb haar leren kennen als een lieve, zachtaardige vrouw die een enorme drive heeft en daarvoor gaat. Prachtig om dit soort vrouwelijke ondernemers te mogen ontmoeten.

Zoals je wellicht weet is voor de camera niet helemaal mijn ding maar in een dergelijke interview setting ben ik gelukkig meer op mijn gemak en ben ik volledig mezelf. Leuk om het filmpje nu terug te zien want we hebben enorm gelachen tijdens de opnames. Niet doorvertellen maar je krijgt zo’n filmpje er natuurlijk nooit in 1 keer goed op. We hebben ons beide wel een paar keer versproken of er kwam iets geks uit onze mond waar we dan heel hard om moesten lachen. Gelukkig heeft Laerke, de cameravrouw, er iets moois van gemaakt en de ‘bloopers’ eruit gelaten, dankjewel daarvoor Laerke 😉

Met trots deel ik dan ook graag het interview met je en ben natuurlijk heel benieuwd wat je ervan vindt?? Laat je een reactie achter hieronder, leuk!

Geef een antwoord