Voor ouders met kind(eren) die niet
in deze maatschappij passen

Wie hoort jou?
Wie ziet jou?
Je loopt vast in de systemen. Voelt je vaak niet gezien en begrepen.
Jij kent je kind het beste en je intuïtie zegt vaak iets anders dan wat de mensen over hem of haar zeggen. Wie kan je vertrouwen en hoe ga je om met alle twijfel in jezelf.

Je verlangt ernaar je eigen leven weer te leiden, niet dat van je kind, maar weet niet meer goed hoe je voor jezelf moet zorgen. Je moet zoveel van jezelf dat je vergeten bent dat je er zelf ook nog bent.
Dit is voor JOU als je weet dat als je zo doorgaat er niet veel van je overblijft…

Mijn verhaal

Ik woog nog 45 kilo dus ik begrijp je als geen ander, er was letterlijk ook niet veel van mij over.
Ik ben Glancy. Alleenstaand moeder van Firy Fee (20). Anderhalf jaar lang stond mijn leven volledig in het teken van mijn kind en was ik mezelf kwijt. Door alle dingen die de mensen om me heen, begeleiders, artsen, psychiaters, mijn ex etc tegen me zeiden durfde ik niet meer op mezelf te vertrouwen.  

Ik heb alles uit mijn handen laten vallen, stopte met werken, cijferde mezelf volledig weg en was 24/7 bezig met zorgen en dingen uitzoeken. Ik werd een soort lopende wikipedia omdat ik op zoek was naar antwoorden en de juiste hulp voor mijn kind. Ik had mezelf in dienst van mijn kind en het systeem waar we in terecht waren gekomen gesteld en ontdekte uiteindelijk Eerst IK.

Vanuit hier neem ik je mee op reis naar:

  • Totale overgave
  • Leren leven in het hier en nu
  • Rust
  • Liefde voor jezelf
  • Weer durven vertrouwen op je intuïtie
  • Jezelf vooropstellen

Eerst IK. 

Ik creëer een veilige bedding voor jou als ouder van een kind/kinderen die niet in deze maatschappij passen. Ik ben er voor JOU en daarmee indirect voor je kind.
Het 'probleem' ga ik NIET oplossen maar ik ga er wel voor zorgen dat jij dichter bij jezelf blijft en goed naar je intuïtie luistert zodat jij weer leiding kunt nemen over je eigen leven.

Ik leer jou jezelf te coachen want het is veel krachtiger als het uit jezelf komt.

Ik bied jou een veilige plek waar GEEN ruimte is voor het verhaal om jou heen maar wel voor het verhaal IN jou. Het gaat om JOU, wat doet het met JOU, wat heb JIJ nodig, wat wil JIJ.

Wat gaan we doen

Eerst IK
Leer weer vertrouwen op je intuïtie
We gaan daadwerkelijk stappen zetten voor JOU, je mag het anders gaan doen, liefdevoller voor en naar jezelf. Ik neem je mee vanuit rust & liefde door alle rides die ik heb gehad. Je krijgt een liefdevolle spiegel en prachtige sessies waardoor je ‘makkelijker’ transformeert.

De vorm, tijdsduur en prijs bepalen we samen op basis van wat jij nodig hebt. Je krijgt alles wat je nodig hebt om jouw persoonlijke reis weer draaglijk te maken. Ik ben er voor je, en niet alleen maar op de momenten dat we hebben afgesproken. Ik geef je wat ik zelf zo heb gemist. Zo nodig krijg je ook extra begeleiding van een van de mensen die mij zo enorm hebben geholpen, op mijn kosten. 

Hier word je wel gezien & gehoord

We starten op een samen te bepalen dag en tijdstip,
Dit kan 1 0p 1 of in een kleine groep, waar jouw behoefte ligt.

Iedere maand is er ruimte voor 1 ouder, die vanwege weinig inkomsten, mag deelnemen met korting.

Een plek waarin we alles kunnen delen en elkaar kunnen helpen, zonder jezelf te verliezen, om vervolgens weer vol op je intuïtie te vertrouwen en je je eigen leven weer gaat leven. Het is taai als je er alleen voor staat omdat je je onbegrepen voelt dus laten we elkaar zien.
Jouw nieuwe motto vanaf nu: Eerst IK 

Ja, ik stap in!

Geweldig dat je meedoet!

Vul je gegevens in en voltooi je aanmelding!