Je baalt dat je NIET die financiële vrijheid ervaart

Je baalt dat je NIET die financiële vrijheid ervaart die je wel zou willen

Je bent er helemaal klaar mee om ‘toestemming’ te vragen als je een bepaalde uitgave doet of wilt doen. Het frustreert je onwijs dat je partner geld binnen haalt en jij niet. Je vind het super irritant dat jij niet (voldoende) kunt bijdragen aan het huishouden. 

Wat je graag zou willen is 
100% vrijheid om zelf te bepalen wat jij met je geld doet. 
Altijd zonder te overleggen iets voor jezelf kunnen kopen en of investeren in datgene jij belangrijk vindt. 
De financiële vrijheid die jij voor ogen hebt.

Pijnlijk herkenbaar, ook voor mij
En geloof me, dit herken ik als geen ander. Enorm lang was ik financieel afhankelijk en man wat vond ik dat vervelend. Altijd dankbaar moeten zijn terwijl het helemaal niet goed voelde deze ‘afspraak’ die we destijds hadden gemaakt. Ik deed enorm mijn best om zelf voldoende en of meer te verdienen maar boven alles was ik fulltime alleenstaand moeder, dat ten eerste en daarnaast had ik eerlijk gezegd ook geen idee hoe ik nou succesvol aan klanten kwam. Ik deed maar wat. Ik deed het best leuk en aardig maar ik was dan ook zo aardig dat ik heel veel van wat ik deed gratis aanbood want ja wie ging hier nou zoveel geld voor betalen. Herkenbaar? 

‘Gelukkig’ gebeurde er een paar jaar geleden iets heftigs waardoor ik in 1 klap financieel onafhankelijk MOEST zijn. Dat verhaal kun je hier lezen in een interview. En man wat een groot cadeau aan mezelf was dat! Werkelijk als ik had geweten wat financiële onafhankelijkheid met je gevoel en eigenwaarde doet dan had ik daar veel eerder harder mijn best voor gedaan. Maar goed blijkbaar is er eerst iets heftigs met veel pijn voor nodig om keuzes te maken, in mijn geval. 

Mijn missie als businesscoach
Voor jou hoeft dat niet zo te zijn. Of misschien zit je al in zo’n situatie dat kan ook. Ik heb er dan ook mijn missie van gemaakt als businesscoach om vrouwen te helpen financieel onafhankelijk te worden. En ik wil het liefst zoveel mogelijk vrouwen hierbij helpen omdat ik jou ook dit gevoel gun. Het gevoel van eigenwaarde kan teruggeven. Het gevoel wel goed genoeg te zijn. Dat ook jij er wel degelijk toe doet. Dat gun ik jou. 

Ik help jou graag hierbij. Dit kan door middel van het volgen van een coachtraject maar vanaf 1 juli ook met iets nieuws, in een HEEL andere prijsklasse maar zeker niet minder waardevol. Namelijk mijn eerste ‘LIEFDEVOLLE schop onder je kont online programma’ INCLUSIEF persoonlijke coaching en feedback op je huiswerk.

De pagina met alle info is nog in de maak maar ik wilde het alvast delen want ik ben helemaal door het dolle heen dat ik dit ga doen, met de missie dat ik hiermee nog meer vrouwen ECHT verder kan helpen.

Once in a lifetime aanbod 😉
Wat ik ook alvast wil delen is dat de eerste 10 aanmelders een GEWELDIG mooi aanbod krijgen, al zeg ik het zelf. Wil jij in aanmerking komen voor dit aanbod? Dan reageer hieronder met JA GRAAG en of stuur me een mail op glancy@glancy.nl dan laat ik je zo snel mogelijk het aanbod weten en wie weet ben jij wel 1 van de gelukkigen die mee mag doen aan het programma zodat jij jouw gewenste omzet zo snel mogelijk kunt gaan realiseren. Tot snel?

Oh en als je eerst wilt ervaren of wij wel een klik hebben dan ben je sowieso welkom voor een gratis schop onder je kont analyse. 

Groeten van een blij ei (die nu heel hard aan de slag gaat om alles op tijd af te krijgen want 1 juli gaan we live :-))

Scroll naar boven