Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Leer van Iris Apfel


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/glancynl/public_html/wp-content/themes/_kong-theme old/kong-framework/functions.php on line 473
Glancy
on sep 30, 2016

Leer van Iris Apfel 

iris apfel

Zojuist heb ik op Netflix de documentaire van Iris Apfel gekeken.
Wat een FANTASTISCHE vrouw! Zo inspirerend. Heerlijk. Zo wil ik ook oud worden. Misschien met wat minder toeters en bellen maar toch.

Deze documentaire is een echte aanrader om naar te kijken al is het alleen maar om je te laten inspireren door deze geweldige vrouw. Je hoeft natuurlijk niet te doen wat zij doet maar alleen haar denkwijze en positieve houding werkt enorm aanstekelijk.

Wat ik zo fantastisch aan haar vind is dat ze heel veel andere mensen inspireert. Het lijkt op het eerste oog dat ze er zwaar over de top uit ziet maar als je goed kijkt is alles op elkaar afgestemd waardoor het toch één geheel wordt.
Iris Apfel
Zoals je wellicht van mij weet, draag ik bijna nooit sieraden. Ik vind het een gedoe. Met een ketting blijf ik bijna altijd wel ergens achter haken, oké wellicht een beetje lomp. Van een horloge word ik zenuwachtig en een armband voel ik de hele tijd zitten. Een ring is nog te doen want daar heb ik het minst last van.

Natuurlijk draag ik het allemaal wel eens. Maar eerlijk gezegd is dit vaak maar voor even. Want ik heb er snel ‘last’ van en dan doe ik het af. Of ik doe het voor de foto of voor een klant, zodat ik er net even iets meer ‘af’ uit zie.

De grap is dan wel weer dat ik sieraden bij een ander (bijna) altijd super vind. Herken je dat? Bij iemand anders is het leuk maar dat laat ik dan vaak ook echt bij de ander want mijn ding is het gewoon niet.

Iris Apfel

Wat wij kunnen leren van Iris Apfel
Glancy van Elst 
LEF! Doe eens iets anders aan en durf jezelf te laten zien!
Glancy van Elst Combineer verschillende prints met elkaar voor een hele andere look
Glancy van Elst Draag meerdere sieraden bij elkaar en zorg dat ze op elkaar afgestemd zijn
Glancy van Elst Combineer dure en goedkope kleding en spullen met elkaar
Glancy van Elst Als je een bepaald kledingstuk niet meer draagt, om wat voor reden dan ook, doe       het dan niet gelijk weg maar maak er iets anders van dat je wel draagt of gebruikt
Glancy van Elst ECHTE liefde bestaat!
Glancy van Elst En misschien wel de mooiste: LEEF IN PLAATS DAT JE ENKEL BESTAAT!

iris apfel

Heb jij deze documentaire ook gezien?
Wat vond je ervan?
En waarin inspireert Iris jou?

Ik ben benieuwd! Laat je het me weten hieronder? En mocht je nog een andere inspirerende fashion documentaire als aanrader hebben dan laat ik me graag door je inspireren!

Geef een antwoord