Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Het belang van spiegelen; in gesprek met spiegelcoach Marian van Tour


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/glancynl/public_html/wp-content/themes/_kong-theme old/kong-framework/functions.php on line 473
Glancy
on mrt 20, 2023

Het belang van spiegelen; in gesprek met spiegelcoach Marian van Tour

Ik, Glancy, businesscoach, in gesprek met Marian van Tour over spiegelen en haar mooie werk.
Marian is spiegelcoach en ik wil daar alles over horen wat dat klinkt confronterend maar oh zo interessant. Ik heb me express niet ingelezen want ik wil heel open dit gesprek in. Wij kennen elkaar nog niet voordat ze hier aan de keukentafel komt zitten maar Marian is bij mij gekomen via facebook dus helemaal leuk.

Marian en ik gaan in gesprek over
wat een spiegelcoach precies is,
hoe het spiegelen in haar leven is gekomen,
wat haar missie is als ondernemer,
tips die zij heeft voor vrouwen die willen gaan ondernemen maar het nog niet doen en
haar grote ondernemersdroom.

Ik hing aan Marians lippen en heb zowat alle vragen die ik had voorbereid niet gesteld. Dit leverde wat mij betreft een prachtig hart tot hart gesprek op met prachtige verhalen en voorbeelden van Marian. We hadden voor de podcast al een prachtig mooi gesprek en daarna hebben we ook nog bijna 2 uur zitten kletsen. Zoveel herkenning in elkaars verhalen en voor ons zo helder waarom we op elkaars pad zijn gekomen. Wat een cadeau of om in Marians termen te blijven wat een mooie spiegel 😉

Mega luistertip dus!

PS 1
Voel jij je ook ergens enorm gepassioneerd over en zou je hier wel je business van willen maken? Dan ontmoet ik jou graag om te kijken of we hier samen een plan voor kunnen bedenken. Plan hier een date met me in.

PS 2
De site van Marian vind je hier en ook leuk om haar te volgen op instagram!