Businesscoach Glancy, coach voor vrouwelijk ondernemend Nederland (vanuit Utrecht)

MIJN AANBOD VOOR JOU!

met veel liefde

Ik werk alleen 1 op 1 zodat ik jou oprecht verder kan helpen.
Zo krijg jij de aandacht die je verdient.
Hieronder vind je alle opties:

Ontdek jouw zielsmissie

Dé BASIS voor iedere ondernemer namelijk jouw ‘waarom’, jouw intrinsieke drive, jouw zielsmissie binnen een dag helder. ZONDER deze basis is de kans groot dat je bedrijf niet stroomt. Als je dit WEL helder hebt dan zul je merken dat je veel minder HARD hoeft te werken omdat het dan rechtstreeks vanuit je HART komt.

AANPAKsessie

Een 1 op 1 LIVE sessie van 2 uur in de TrutHut waarbij je naar huis gaat met concrete antwoorden op jouw vragen, een plan van aanpak en vertrouwen dat het je gaat lukken.

1:1 Business Coaching

Een 100% op maat 1 op 1 coach traject. Jij vertelt wat je nodig hebt en op basis daarvan doe ik je een aanbod. Bij mij geen trucjes of een standaard stappenplan hoe je in 3 stappen rijk kunt worden.  Ik ben jouw katalysator om jou te laten ondernemen op een manier die bij je past, vanuit je hart.