Businessmentor Glancy, coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

MoederDochter(zelf)Liefde community

Glancy
on jan 16, 2022

Nieuwe missie: MoederDochter(zelf)Liefde community

Mijn verhaal waarom ik deze community heb opgezet
Als we elkaar nog niet kennen: ik ben Glancy, 46 lentes jong en alleenstaand moeder van Firy (19). Ik woon samen met mijn dochter in het heerlijke stadsie Utrecht.
Ik ben al 20 jaar ondernemer en dit is mijn 3e bedrijf. Momenteel ben ik Business Mentor voor moeders die willen gaan ondernemen maar niet weten hoe en voor moeders die al even bezig zijn en de volgende stap in hun business willen zetten. De basis in alles wat ik doe als ondernemer is vrouwen meer zelfvertrouwen en zelfliefde leren. Dat deed ik 13 jaar lang als DressCoach en nu de afgelopen 5 jaar als Business Mentor.

Sinds afgelopen jaar is er een nieuwe missie bij mij naar boven gekomen, naast dat ik moeders nog steeds met liefde help met ondernemen. Het speelde al een tijdje door mijn hoofd dat ik graag pubermeisjes wilde gaan helpen maar ik pakte niet door want de misschien welbekende beren kwamen op mijn pad. Door een persoonlijke gebeurtenis met mijn dochter afgelopen jaar kwam deze missie opnieuw omhoog. Ik zag bij haar en haar vriendinnen hoe zwaar de puberteit is en hoe het op momenten ontbreekt aan zelfvertrouwen en zelfliefde en dat vond ik hartverscheurend.

Hierdoor is er een grote nieuwe missie omhoog gekomen namelijk dat ik een plek wil creëren in de natuur waar het veilig is voor de meisjes, waar ze gezien, gehoord en geholpen worden op een holistische manier. Hierbij wil ik ook dat er plek en aandacht voor de ouders is want zij worden vaak vergeten in dit proces. Dit voelt als een hele grote missie en dit mag organisch gaan ontstaan.

Om hier een begin mee te maken heb ik deze community, MoederDochter(zelf)Liefde opgezet. Zodat ik eerst de moeders kan helpen en daarna hun puberdochters. Het voelt groot en spannend maar ik voel ook dat dit is wat ik te doen heb de komende jaren. En dat voelt goed. Want al zou ik maar 100 pubermeisjes kunnen helpen dan ben ik al zielsgelukkig maar mijn missie is om 10.000 meisjes te gaan helpen.

Voel jij ook dat dit enorm nodig is? Spread the word van deze community. Nodig andere moeders van puberdochters uit en laten we samen de toekomst van deze meisjes mooier, makkelijker & liefdevoller maken.

Klik hier om je gratis aan te melden

Leuk als ik je daar ontmoet!
Liefs Glancy