Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Nieuwe ronde, nieuwe kansen


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/glancynl/public_html/wp-content/themes/_kong-theme old/kong-framework/functions.php on line 473
Glancy
on feb 08, 2016

Glancy van ElstEen nieuw jaar, met niet 365 maar zelfs 366 nieuwe dagen en dus nieuwe kansen. Ik ben er helemaal klaar voor en heb 2016 met open armen ontvangen. Knallen ga ik dit jaar. Mooie dingen doen.

Focus, verbinding en liefde zijn mijn woorden van dit jaar. Ik ga ze gewoon allemaal met jou en het universum delen, dat scheelt vast al de helft, en wie weet als je dit leest kun/wil je me wel ergens mee helpen ?

Focus
Voor mezelf heb ik een lijstje gemaakt met mijn focus punten van dit jaar (en die dan verdeeld over de komende periode). Mijn eerste focus is de Opleiding tot DressCoach die in februari weer begint. Hier wens ik minimaal 6 cursisten voor.
Focus 2
is dat ik me graag ‘aan wil sluiten’ bij een trainingsbureau als trainer, zodat ik vaker trainingen mag geven, want daar word ik zo blij van.
Focus punt 3
is de ‘Voel je fantastisch dag’ voor bedrijven organiseren. Een luchtige maar toch doelgerichte dag waar verbinding met je collega’s centraal staat maar ook werk/ruimte voor jezelf.
Focus 4
is minimaal 4 ‘klappers’ maken met mijn boek ‘Voel je fantastisch – iedere dag’ dus bijvoorbeeld boek ‘cadeau’ doen aan secretaresses op Secretaressedag en of als abonnement cadeau bij een bekend magazine.
Focus 5
is dresscoach.nl en glancy.nl aanpassen/veranderen. Deze noem ik als laatste maar gebeurd achter de schermen eigenlijk als eerste, in ieder geval glancy.nl.

Verbinding
Aan het woord ‘verbinding’ heb ik meerdere betekenissen gehangen. Verbinding staat in 2016 voor mij voor:
– alleen nog maar positieve mensen om me heen,
– samenwerken met mensen met dezelfde drive en/passie,
– oprechte vriendschappen, zowel oude als nieuwe.

Ik vind jou lief dag

Liefde
Ha, liefde is altijd, ieder jaar weer mijn woord. Gewoon omdat het zo fijn is. Alles vanuit liefde doen en mensen behandelen zoals ik zelf graag behandelt wil worden. Liefde delen, soms groot, soms met kleine dingen.
Om dit jaar klein te beginnen heb ik de ‘Ik vind jou lief dag’ bedacht voor op FacebookIedere woensdag zal ik dit bericht delen en kun je iemand hier iets liefs zeggen, iemand in het zonnetje zetten, iemand een compliment geven, iets geven, het maakt niet uit. Als je de ander maar laat weten dat je diegene lief vindt. Ik denk dat de wereld een stuk mooier en liefdevoller is namelijk als we allemaal wat liever naar en voor elkaar zijn.

Zo.
Dit is wat ik in 2016 in ieder geval allemaal ga doen. Hoe gaat jouw jaar eruit zien? Delen mag hieronder, ik ben benieuwd!

Geef een antwoord