Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Ontdek jouw zielsmissie

Gegarandeerd jouw zielsmissie binnen een dag, zodat je kunt ondernemen vanuit je hart

Jij:

wilt starten met ondernemen, maar er zijn zoveel dingen die je leuk vindt dat je niet weet WAT je dan precies wilt gaan doen. Waar te beginnen. Welke stap nou het beste is om eerst te zetten en hoe je voor focus en structuur in je werkdagen zorgt, zonder dat je het gevoel hebt dat je maar wat aanrommelt. Hierdoor stel je jouw plannen om te  gaan ondernemen maar uit of erger nog: je doet helemaal niks. Je baalt, want eigenlijk wil je het liefste die baan opzeggen, eindelijk doen waar je blij van wordt en goed in bent en daar dan je geld mee verdienen. Maar ja, hoe dan?

Of jj:

bent al even ondernemer, hebt al van alles gedaan en geprobeerd, maar het lukt allemaal niet zoals je wilt. Klanten blijven uit of je hebt er in ieder geval te weinig. Je doet heel hard je best, volgt de tips van anderen braaf op maar je hebt nog steeds te weinig omzet. Je twijfelt zelfs of ondernemen wel iets voor jou is en of je misschien toch niet beter weer in loondienst kunt gaan. Je voelt je gefrustreerd, want je weet niet zo goed wat er nou ‘mis’ gaat. Je bent onzeker, bent bang om te falen en raakt er ook gestresst van.

Welke situatie ook op jou van toepassing is, je mist één essentieel onderdeel. De wat mij betreft belangrijkste stap voor ondernemers die zo vaak wordt overgeslagen: je hebt jouw zielsmissie niet helder. Jouw zogenaamde WHY. Datgene waar je hart sneller van gaat kloppen. Want pas als je mensen mag helpen met datgene waar jij goed in bent, ben je de gelukkigste persoon op aarde. En als je met jouw onderneming ook nog je brood kunt verdienen, is dat helemaal de kers op de taart.

Sabine de Caesemaeker

‘Glancy heeft mij geleerd om terug te gaan naar de kern, weg van de poespas, en echt datgene te doen wat bij mij past en waar de juiste energie op zit i.p.v. hoe het zou moeten.’

Jade Narain

‘Van Glancy heb ik geleerd op te komen voor mijn dromen. Ze heeft het beste uit mij gehaald voor mijn business en persoonlijke groei.’

Maren Spanjer

‘Meest waardevolle wat Glancy mij heeft meegegeven is om niet te ondernemen vanuit mijn hoofd maar vanuit mijn hart en iedere keer weer te voelen of het klopt.’

Lucky you dat je dit leest, want laat dit nou precies zijn waar ik je bij kan helpen! Mijn kracht is dat ik het potentieel in mensen zie en dit naar boven haal. Ik zeg vaak dat als je niet gehuild hebt om je ‘missie’, hij nog niet klopt. Hier geloof ik echt in. Ik ben dan ook een kei in mensen ontroeren met de vragen die ik stel. Ondernemers zoals jij. Door de juiste vragen te stellen halen we samen jouw echte intrinsieke drive naar boven, jouw ‘wat je te doen hebt in dit leven’.

Het voelt als borstklopperij als ik dit opschrijf, wat ongemakkelijk dus, maar toch ben ik er goed in. En laat ik het zo zeggen: het is me nog nooit NIET gelukt om dit bij iemand naar boven te halen. En daarom durf ik gerust te zeggen: niet goed, geld terug. Je hebt dus niks te verliezen. Dus, wil jij een goede start maken en de basis van je bedrijf strak neerzetten? Of nu eindelijk wel een succes maken van je bedrijf?

Voor 250 euro, exclusief btw, help ik je persoonlijk met jouw WHY.

Hoe werkt het?

Nadat je je hebt aangemeld krijg je van mij via de mail een opdracht. De antwoorden op de opdracht mail je naar mij terug, zodat ik je feedback kan geven en verdiepingsvragen kan stellen. Daar ga jij
weer mee verder en vervolgens krijg je nog een laatste keer feedback. Dan zijn we er - gegarandeerd.
Dan is jouw zielsmissie, jouw intrinsieke drive, jouw why (hoe je het ook wilt noemen) helder en staat hij
als een huis.

Wat levert het je op?

Als je jouw WHY helder hebt, merk je dat je veel minder HARD hoeft te werken omdat het dan rechtstreeks vanuit je HART komt.
En pas dan klopt het. Dan stroomt het.
Dan ga je de dingen doen die ECHT bij je passen.
En als je dat doet, merk je dat je wel klanten krijgt, believe me. Want dan onderneem je op een manier die bij je past - zonder trucjes. Je bewandelt jouw eigen authentieke pad, vanuit je hart.

Ben je er klaar voor?