Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Har(D)(T) tot HarT gesprek

Boek een gratis HarD tot HarT gesprek of een HarT tot HarT gesprek, wat jij wilt 😉

Dit gesprek is voor jou als jij wilt starten met ondernemen, maar geen idee hebt waar te beginnen of welke keuzes te maken.
Of als jij al een tijdje onderneemt, maar het niet lukt om de omzet te halen die je wenst en je geen idee hebt waarom je geen klanten krijgt.

Ik help je op weg met mijn zogenaamde
HAR(D)(T) tot HART sessie, en geef je daarin mogelijk een liefdevolle schop onder je kont - als dat nodig is.

In een videocall van 45 minuten kijken we samen naar de dingen die niet lekker stromen of waar je op vastloopt. Vragen die bijvoorbeeld regelmatig gesteld worden in deze sessie zijn: hoe zorg ik voor meer klanten, hoe kan ik mijn sales doen, hoe zorg ik voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid en hoe zorg ik voor focus en structuur.

Van hieruit geef ik je minimaal 3 concrete adviezen, zodat jij direct aan de slag kunt.
Tijdens de sessie kun je mij ook alles vragen over mijn coaching. We kijken of we een wederzijdse klik voelen en zo ja, dan doe ik je een aanbod. Wil je er liever een hart tot hart knuffel bij, dan doen we de sessie niet via video maar ben je welkom in de TrutHut.

Plan hieronder je afspraak en dan ontmoet ik je snel!

Vind je dit nog een beetje spannend of confronterend? Dan kun je ook alvast zelf een start maken met de handleiding naar vrijheid.

 

‘Wat is het toch heerlijk om met Glancy in gesprek te gaan. Haar openheid, humor maar ook het feit dat ze door je heen prikt en de vinger op de zere plek legt. Je komt ervan in beweging vanuit een heerlijke motiverende energie. Een cadeautje voor jezelf en je business.’ - Shyanne Nagtegaal