Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Het LIEFDEVOLLE schop onder je kont programma

Kom en blijf in de juiste actiestand

Maak heldere keuzes voor jouw bedrijf en leer hoe je hiermee financieel onafhankelijk wordt.

 • Je bent al even bezig met ondernemen maar hebt geen idee of het je wel gaat lukken allemaal omdat je het gevoel hebt dat je maar wat doet (en niet altijd met het gewenste resultaat).
 • Je baalt dat je niet de financiële vrijheid ervaart die je wel in gedachte had als ondernemer. 
 • Je hebt heel veel ideeën maar weet niet waar te beginnen.
 • Je doet van alles maar weet niet hoe je aan klanten moet komen.

In al bovenstaande gevallen kun je verder lezen want dan is dit interessant voor jou dus lees vooral door.

Ik herken deze strubbelingen als geen ander. Zowel bij mijn klanten als bij mezelf. Toen ik een paar jaar geleden mega in de schulden kwam ging bij mij het roer om. Dit verhaal deel ik in het programma met je. Niet om zielig te doen maar om te inspireren. Ik weet dat ik niet de enige ben die verlangt naar financiële onafhankelijkheid en dat niet iedereen mijn volledige coachtraject durft te / kan investeren. Omdat ik graag zoveel mogelijk vrouwen als jij wil helpen om financieel onafhankelijk te zijn heb ik het online Liefdevolle schop onder je kont programma speciaal voor jou gemaakt.

In dit programma zetten we SAMEN jouw business strak neer zodat jij de klanten krijgt die je wilt en kunt doen wat je het liefste doet namelijk mensen helpen. Twee maanden lang ontvang je al mijn kennis, ervaring & feedback waardoor je meer uit jezelf en je bedrijf haalt.

Je hoeft het niet alleen te doen.

Dit online programma is voor jou als je:

 • vanuit vertrouwen wilt ondernemen en er vol voor wilt gaan
 • keuzes durft te maken
 • durft te implementeren (en dat betekent soms springen)
 • bereid bent je collega ondernemers in de community ook te ondersteunen daar waar je kan en actief mee te doen in de groep
 • je eigen verantwoordelijkheid hierin neemt en ervoor gaat
 • je volledig wilt committeren aan jezelf & aan mij

Ik werk het liefst met aanpakkers die willen gaan voor resultaat, die hard willen werken, snel kunnen schakelen en durven te springen, ook al is het soms spannend.

Het hele programma gaat ervoor zorgen dat jij:

 • Heldere keuzes gaat maken voor nu die ervoor zorgen dat je jouw gewenste omzet gaat draaien.
 • Een helder stappenplan hebt waarmee je in de juiste actiestand komt en blijft.
 • Een salesmethode hebt die bij je past & voor je werkt zodat jij financiële vrijheid gaat ervaren.
Ik ben Glancy

Dagelijks coach ik vrouwelijke ondernemers zoals jij, die startend zijn maar geen idee hebben wat nou wanneer te doen en waarbij vooral 'hoe kom ik aan klanten' hun grootste uitdaging is. Ook jou help ik graag vanuit mijn negentien jaar ervaring als ondernemer. En geloof mij, ik was ook niet van de ene op de andere dag succesvol. Daar ging heel wat vallen en opstaan aan vooraf.

Hoe gaan we aan de slag

Het programma duurt 2 maanden en start op 1 juli. Je kunt gebruik maken van de hulp van je collega ondernemers in een besloten Community, bijvoorbeeld voor extra feedback op iets en of vragen die je aan elkaar wilt stellen. Together we are strong.

Via de mail krijg je persoonlijke feedback op je huiswerk opdrachten waardoor je direct verder kunt met implementeren. Na een maand krijg je een 1 op 1 coachcall met mij, live in de TrutHut (mijn werkplek) of via videocall, wat jij fijn vindt. En de 2e maand ben ik nog jouw stok achter de deur om je in de juiste actiestand te houden zodat je jouw gewenste resultaten haalt.

Inhoud van het programma

Het programma bestaat uit 4 modules, 25 filmpjes met uitleg, inspiratie & huiswerkopdrachten.

Onderwerpen:

 • mindset voor zelfverzekerde ondernemers
 • concrete heldere doelen stellen
 • huilen om jouw doelgroep 
 • jouw echte 'jij' aanbod
 • prijs bepalen met gemak
 • strategie waardoor jij weet wat je te doen hebt iedere dag
 • not-to-do-lijst
 • sales op een manier die niet voelt als sales
 • actieplan hoe jij aan klanten komt

Lukt het jou niet alleen & ben je daar helemaal klaar mee & wil je nu écht serieus geld gaan verdienen met je bedrijf?

Meld je dan aan voor het liefdevolle schop onder je kont online programma. 
Voor 750 euro (ex btw) krijg jij een 2 maanden traject inclusief persoonlijke feedback & coaching (en alleen al mijn persoonlijke tijd en aandacht die je krijgt is qua uren al meer dan 1.000 euro waard dus wat dat betreft heb je zeker niks te verliezen). En om helemaal een fantastische start te maken krijg je een reading cadeau van me. Deze reading wordt gegeven door lieve met beide benen op de grond collega ondernemer Nicoline Sitter en helpt je te kijken naar waar je nu staat, wat je valkuil is en wat ervoor nodig is om dit te doorbreken zodat je sneller stappen kunt zetten de komende 2 maanden.

Anna Sarbo

headfirstcoaching.nl

‘Voordat ik bij Glancy aan mijn traject begon was ik maar wat aan het doen. Een beetje paniekvoetbal als ondernemer. Eerlijk gezegd vond ik het wel een drempel om te starten met een businesscoach. Het was weer een financiële investering en als startende ondernemer heb je niet zoveel te investeren (althans ik niet). Ik ben als ondernemer en als mens ontzettend gegroeid in dit traject. Ik heb gehaald wat ik nodig had: meer ruimte in mijn hoofd om te ondernemen zoals dat bij mij past.’

Daphne Simons

thehappymodelmind.com

‘Ik wilde een eigen bedrijf starten maar ik had geen idee wat daarbij kwam kijken. Dus liet ik me helpen door Glancy. Wat ik het leukste aan Glancy vind, is dat ze lekker eerlijk en direct is, maar daar altijd een hele hoop liefde achteraan gooit. Soms had ik een krachtig zetje nodig, soms moest ik 10x horen 'het hoeft niet perfect' en soms... moest ik gewoon even uithuilen. Glancy ziet jou en je bedrijf als één: als jij niet happy bent, zijn je bedrijf (en je klanten) dat ook niet.’

Renee Verleg

reneeverlegmusic.nl

‘Alle vragen die steeds door mijn hoofd spookten, zoals: waar moet ik in beginnen? Wat is mijn doel? Waarom wil ik dit? Hoe doe ik dit? Heb ik allemaal helder beantwoord samen met Glancy. Glancy heeft me laten inzien hoe ik door te doen motivatie en vertrouwen krijg. Door te beginnen, door bezig te zijn. En vooral: door steeds nét een beetje uit mijn comfort zone te gaan, op een manier die bij mij past. Ze was als een verlengstuk van mijn creatieve ideeën en lieve stok achter de deur. Ze heeft me geleerd dat mijn manier hoe dan ook goed is, dat ik mijn onzekerheden opzij mag zetten en niet hoef te streven naar perfectie. Glancy durft open en eerlijk te zijn, ze creëert een vertrouwde sfeer, is lief en heel betrokken. Het traject heeft mij absoluut naar een ander level gebracht, zakelijk maar ook persoonlijk. Dankjewel daarvoor Glancy!’

Ja maar…

Ik heb al eerder een online programma gedaan en dat heeft me ook niet geholpen +
Helaas hoor ik dit vaak dat mensen veel te weinig resultaat halen uit een online programma. Dit was voor mij ook de reden waarom ik zo lang heb gewacht met een online programma maken want dit is niet wat ik wil verkopen als mensen er vervolgens niks aan hebben. Daarom heb ik er ook voor gekozen om het alleen maar aan te bieden met persoonlijke feedback op je huiswerk en een coach call 1 op 1. Uiteraard als er vragen tussendoor zijn dan kun je die in de Community stellen en dan geef ik daar ook antwoord op. Helaas moet je het allemaal zelf DOEN maar ik ben er wel om je zo goed mogelijk te helpen want ik ga voor resultaat voor jou.
Hoe kan het zo goedkoop zijn voor 2 maanden, krijg ik wel waar voor mijn geld? +
Ik heb er bewust voor gekozen om de prijs zo laag mogelijk te houden zodat het voor meer mensen bereikbaar is. Misschien gaat de prijs nog wel omhoog maar eerst maar eens starten en kijken hoe het gaat en welke resultaten het mensen oplevert. Mijn inzet is groot omdat ik gewoon iedere vrouw een goedlopende business gun met uiteindelijk die financiële onafhankelijkheid, en ik aan het ‘helperssyndroom’ lijd 😉
Het lukt me niet alleen maar is een online programma dan wel iets voor mij? +
Als je hieraan twijfelt plan dan even een schop onder je kont sessie bij me in dan kijken we samen of dit wel of niet iets voor je is. Ik zal altijd eerlijk zijn in mijn advies en je nooit iets aansmeren dus no worries.