Op jouw eigen-wijze ondernemen

Op jouw eigen-wijze ondernemen

Ik geloof dat vrouwelijke ondernemers juist succesvol kunnen zijn omdat ze ondernemen vanuit hun hart en hiermee echt van grote toegevoegde waarde zijn voor de maatschappij. Helaas weten ze niet goed HOE dit te doen en kopiëren ze klakkeloos de zogenaamde guru’s. Enorm jammer dat ze niet op zichzelf durven te vertrouwen want daardoor lukt het ze niet om al die mensen te helpen die ze willen helpen en voelen ze zich gefrustreerd. Daarom help ik vrouwen met resultaatgerichte business coaching waarbij ze de connectie met hun innerlijke kracht weer maken zodat ze op eigen-wijze vrijheid voor zichzelf creëren.

Herken je dat:
je iets nieuws hebt gelanceerd (een product of dienst), je enigszins hebt laten leiden door een coach en hierbij niet genoeg naar jezelf of je onderbuik gevoel hebt geluisterd en het toch maar doet omdat je denkt ach de ander zal het wel weten want hij/zij is de expert?

Nou dit overkwam mij dus ook afgelopen tijd. Interessant toch weer want ik ben er bij mijn eigen klanten zo scherp op dat ze echt mogen ondernemen vanuit hun hart omdat ik ervan overtuigd ben dat dit de enige manier is die werkt. En toch trap ik er zelf weer in. Dat zegt wat mij betreft niet zoveel over mijn coach maar alles over mij.

In het kort waar dit over gaat
Ik huurde een coach in om me te helpen met het bouwen van een funnel en die me tevens kon helpen met de teksten op mijn website. Ik hou van schrijven maar een goede salespagina schrijven daar ligt niet mijn kracht, daar zijn andere mensen veel beter in dan ik. Mijn uitdaging ligt hier in, dat weet ik al van tevoren, om dichtbij mezelf te blijven zodat het nog wel klopt en het ook mijn woorden zijn die ik in het dagelijks leven ook zou gebruiken. Wat er regelmatig gebeurd, mijn rode draad in mijn leven, is als iemand ook maar enigszins overtuigend is, ik een soort Pipi Langkous word: “Dat heb ik nog nooit gedaan dus ik denk dat ik dat wel kan!”

Op zich niks mis met deze instelling maar in dit geval niet handig want dan ga ik dus dingen doen die helemaal niet bij me passen. En heel simpel als ze niet volledig bij me passen dan werkt het niet voor me. Dan kan het er nog zo mooi uit zien allemaal, in dit geval een prachtige salespagina, een weggever & een online programma, maar het stroomt niet omdat het niet klopt. Het past niet bij me. Het past niet bij waar ik voor sta en waar ik in geloof dus werkt het niet.

Valkuil
Ik WEET dit en toch trap ik er weer in. Ik vergeet mezelf en ben teveel naar de ander aan het luisteren omdat DAT is waar ik de ander voor heb ingehuurd. Uiteraard gaf ik er wel mijn eigen-wijze Glancy draai aan maar als de basis al niet klopt dan gaat ook dit niet werken. Kortom: er was al de hele tijd een onderbuik gevoel die ik voor het gemak maar negeerde want tsja ik moest door en had een doel voor ogen met dit coach traject dat ik afnam. 

Reading
Toen ik afgelopen week een bedrijfs-reading kreeg op Glancy.nl viel het kwartje. Iets wat ik al wist dus maar toch weer was ingetrapt. Het was in 1 klap duidelijk. Datgene waar ik zo enorm voor sta en in geloof, ondernemen vanuit je hart en je innerlijke kracht & drive, was ik zelf weer even vergeten. Een dure maar prachtige les want best confronterend als je datgene wat je altijd toepast op anderen zelf even vergeet.

Het mooie hieraan
Is dat er puur vanuit mijn hart iets moois ontstond (en ik de andere dingen kon loslaten en of er mijn eigen-wijze draai aan kon geven zodat het WEL klopt).
Ik WEET dat dit zo enorm veel gebeurd om me heen. Vrouwen die een (online) training en of webinar volgen, ‘klakkeloos’ het geleerde ‘trucje’ kopiëren en zich vervolgens maar blijven afvragen waarom het voor hun niet werkt want ze hebben toch precies gedaan wat die ander heeft gezegd. Gelukkig ben ik ook maar een mens en gebeurde mij dit dus ook dus ik snap jou wel. Dit bracht mij precies terug bij waar ik voor sta en dat DIT is wat ik met de wereld wil delen, en DIT is waar ik juist zo goed in ben bij mijn klanten. Om ze juist dat te geven wat ze WEL nodig hebben.

Vergeet jezelf niet
Wat er vanuit mijn eigen valkuil dus ontstond, in combinatie met de reading, is het Vergeet jezelf niet traject. Dit is GEEN vastomlijnd coach traject. Geen kant en klaar stappenplan die ik op iedereen plak. We gaan vanuit een gesprek kijken WAAR jij staat nu met je onderneming en WAT je precies nodig hebt aan hulp. Op basis daarvan doe ik je een aanbod op maat. Dit voelt zoveel beter omdat dit is waar ik in geloof; coaching die bij jou past op jouw eigen-wijze.

Als jij het herkent dat je vergeet naar jezelf te luisteren dan luister ik met liefde met je mee om bij jouw kern te komen en blijven.
Als je het herkent dat je iedere keer maar weer het geleerde trucje toepast maar het niet voor jou werkt plan dan eens een gesprek bij me.
Je kunt hier klikken om een sessie met me te plannen, dan kijken we samen wat jij nodig hebt of klik hier als je nog wat meer wilt lezen over het op maat ‘Vergeet jezelf niet traject’ en wat er sowieso in ieder traject zit ongeacht wat je verder nodig hebt.

Ontmoet ik jou snel?
Liefs Glancy

 

Scroll naar boven