Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Op zoek naar JOU


Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/glancynl/public_html/wp-content/themes/_kong-theme old/kong-framework/functions.php on line 473
Glancy
on jan 31, 2020

Op zoek naar JOU

Steeds meer vrouwen komen bij me aankloppen omdat ze een online programma hebben gekocht wat ze weinig tot niks heeft opgeleverd. Als ik vraag hoe dat dan komt dan is er eigenlijk een eenduidig antwoord en dat is dat ze geen persoonlijke feedback krijgen. Letterlijk zeggen ze IK word niet gezien en gehoord.

Pijnlijk
Enorm pijnlijk vind ik dat iedere keer weer om te horen. Bozig word ik er ook van. Want hoe kun je nou mensen iets verkopen zonder ze ECHT verder te helpen? Zonder dat je ze ziet, zonder dat je ze spreekt. Dan ben je dus in mijn optiek alleen maar bezig met geld verdienen. Is ook een manier maar niet de mijne. Nu niet, nooit niet.

Werkt niet
Ik geloof ook niet dat dit werkt. Een online programma kopen, alles zelf uitvogelen, een businessbuddy krijgen (die het net zo min weet als jij), en nul persoonlijke feedback. Natuurlijk ligt het ook aan je eigen inzet. Natuurlijk ligt het aan diegene die het heeft gekocht en wat diegene eruit wil halen. En natuurlijk leer je er altijd iets van. Dat geloof ik allemaal wel. Maar de kracht zit em wat mij betreft toch echt in de persoonlijke feedback en het samen ontdekken wat een manier is die bij JOU past.

Jouw manier
Als er namelijk 1 manier zou zijn die voor iedereen werkt dan zouden we allemaal succesvol met onze business zijn toch?! Zo werkt het volgens mij niet. Wat mij betreft is er maar 1 manier en dat is JOUW manier. Jouw manier vinden en ontdekken hoe jij jouw business succesvol kan maken. Dit is een uitdaging en vraagt veel actie van jou als klant maar is wat mij betreft de enige manier om het te laten slagen.

Hoe dan?
Samen gaan we dus eerst op zoek naar JOU. Wat is jouw innerlijke drive. Waarom wil jij zo graag doen wat je hebt bedacht als ondernemer. Wat zit hierachter. En voor wie wil jij dit doen en belangrijker nog waarom. We werken eerst uitgebreid aan JOU, jouw wensen, jouw diepgewortelde verlangens, jouw (toekomst)droom. Als dit helder is dan gaan we flink aan de bak. En dan gaan we manieren ontdekken, (lees jij en ik sta aan de zijlijn), die ECHT bij JOU passen. Waar jij blij van wordt, wat je relatief ‘gemakkelijk’ afgaat.

En dan…
…dan kun jij shinen. Dan kun jij JIJ zijn. Dan kun je volledig voor jezelf gaan staan. Dan heb je vertrouwen in jezelf en het gevoel dat je de hele wereld aan kunt (ok ook heus wel eens met off dagen). Dan kun je gaan ondernemen op een manier die bij jou past. Dan heb jij JOUW manier ontdekt en die is goud waard.

Op zoek naar JOU
Staat dus in eerste instantie voor JOUW innerlijke drive en daarna voor JOUW manier vinden die bij jou past als ondernemer. Kun je je vinden in het verhaal hierboven dat ben ik op zoek naar JOU 😉 want dan durf ik het wel met jou aan.

Plan hier een sessie