Laat jouw bedrijf(sidee) stromen

Dat jouw bedrijf letterlijk een spiegel van jou is wist je waarschijnlijk al. Maar ben je bereid om in deze spiegel te kijken? Om gedrag & patronen aan te kijken, je obtakels te vertellen, kijken waarom het niet stroomt, het aan te gaan, te doorleven, op te ruimen, te veranderen en het daarmee gemakkelijk voor jezelf te maken?

Ik geef jou een liefdevolle spiegel. Dit kan confronterend zijn, maar jij weet dat alleen jij iets kunt veranderen. Als je begrepen hebt wat je spiegelbeeld je te vertellen heeft, help ik je om dat te veranderen in jezelf. Open en liefdevol zonder oordeel.

Deze opstelling kan ook ingezet worden voor jouw bedrijfsidee. We onderzoeken tijdens de opstelling wat er speelt, wat je eventuele blokkades zijn om niet te starten en of te gaan staan voor jezelf. Jij doorvoelt, doorleeft, ruimt op en transformeert dit zodat je kunt gaan vliegen!

Hoe het werkt

We beginnen met een gesprek om te kijken wat er speelt en waar je tegenaan loopt. Daarna doen we een spiegel opstelling. Je gaat vooral voelen, voelen wat er is en wat er nodig is.
Je zult ervaren dat het inzichten geeft en helend werkt. Ik ondersteun je en voel met je mee wat er nodig is. Op deze manier komt er een transformatie tot stand die magisch is.

Jouw investering


De spiegel opstelling kost nu nog 222 euro,
in 2024 is de prijs 444 euro.

Ik neem alle tijd voor je en we gaan net zo lang door tot er helderheid is en je je voelt zoals je je wilt voelen zodat je klaar bent voor je volgende stappen.