Ga staan voor jezelf

Je hebt ideeën genoeg maar je doet er nog niets mee. Je WEET dat het oude niet meer werkt voor je en dat het tijd is voor nieuwe manieren maar je ziet teveel beren op de weg, weet niet waar te starten en of vind het gewoon nog wat te spannend. Je wilt dit zo graag anders want het lijkt je te gek om nieuwe deuren te gaan ontdekken en openen. Ook al vind je het wat spannend, je wilt gaan staan voor jezelf. Dingen ontdekken op jouw eigen-wijze.  

Als je het echt wilt laten stromen dan is dit een prachtige mogelijkheid voor je. Ben je bereid om in deze spiegel te kijken? Om gedrag & patronen aan te kijken, je obtakels te vertellen, kijken waarom je niet in actie komt, het aan te gaan, te doorleven, op te ruimen, te veranderen en het daarmee gemakkelijk voor jezelf te maken?

Ik geef jou een liefdevolle spiegel. Dit kan confronterend zijn, maar jij weet dat alleen jij iets kunt veranderen. Als je begrepen hebt wat je spiegelbeeld je te vertellen heeft, help ik je om dat te veranderen in jezelf. Open en liefdevol zonder oordeel.

Deze opstelling kan ingezet worden als start voor jouw nieuwe weg, wat die ook moge zijn. We onderzoeken tijdens de opstelling wat er speelt, wat je eventuele blokkades zijn om niet in beweging te komen en of te gaan staan voor jezelf. Jij doorvoelt, doorleeft, ruimt op en transformeert dit zodat je kunt gaan vliegen!

Mijn reden dat ik een opstelling bij Glancy ging doen is omdat ik wilde voelen waar ik sta in mijn proces. Dolgraag wil ik naast mijn huidige werkzaamheden een ander talent transformeren in mijzelf, die ik al jaren bij mij draag. Ik heb voor de samenwerking met Glancy gekozen omdat zij een sprankelende persoonlijkheid is en haar uitingen op LinkedIn bij mij resoneerde. Zij is zakelijk met oog voor het geheel. Lichaam, geest, gevoelens, gedachten en verlangens oftewel alles is één. De samenwerking was heel. Glancy neemt alle tijd, geeft vertrouwen en goede nazorg. Het werd in de opstelling zo duidelijk en visueel waar ik sta en wat mij te doen staat om dit jaar aan de slag te gaan met mijn droom. Ook ingezien dat ik trots ben welke paden ik reeds heb afgelegd met mijzelf, de reis ernaar toe is net zo belangrijk als de aankomst.

Hoe het werkt

We beginnen met een gesprek om te kijken wat er speelt en waar je tegenaan loopt. Daarna doen we een spiegel opstelling. Je gaat vooral voelen, voelen wat er is en wat er nodig is.
Je zult ervaren dat het inzichten geeft en helend werkt. Ik ondersteun je en voel met je mee wat er nodig is. Op deze manier komt er een transformatie tot stand die magisch is.

ouders

Jouw investering

De spiegel opstelling kost 222 euro

Ik neem alle tijd voor je en we gaan net zo lang door tot er helderheid is en je je voelt zoals je je wilt voelen zodat je klaar bent voor je volgende stappen.

Scroll naar boven