Quarantaine klussenlijst in Utrecht

Quarantaine klussenlijst in Utrecht

Het is een beetje stil geweest vanuit Utrecht. Het duurde bij mij blijkbaar iets langer om aan de hele situatie te ‘wennen’. Ik had ook geen zin om te schrijven en of zichtbaar te zijn op social media. Het voelde gek ofzo. Ik heb er dan ook flink de tijd voor genomen en nu voelt het alsof het weer kan en mag.

Ondertussen heb ik alles behalve stil gezeten. Al redelijk snel had ik een quarantaine klussenlijst voor mezelf gemaakt. Een heleboel klussen in en rondom het huis & een to do lijst om aan mijn business te werken achter de schermen. Voor mijn onderneming heb ik braaf iedere dag 1 ding van mijn lijst gedaan. Wat heerlijk dat ik hier nu de tijd en ruimte voor voel. Dingen die ik al lang wilde doen komen nu eindelijk af, wat een fijn gevoel.

De thuis klussen gaan iets minder voorspoedig. Inmiddels heb ik de klussen verdeeld in binnen en buiten klussen. Aangezien het de hele tijd zo enorm lekker weer is, wat een feest vind ik dat, denk ik bij iedere binnen klus ‘mwah, morgen weer een dag’. Wat ik WEL heb gedaan is de schutting roze geverfd. Roze??? Ja roze. Vind ik leuk, en mijn dochter nog meer want die koos de kleur. Op deze manier lijkt het toch een beetje op de TrutHut hier thuis en wij vinden het enig. Lekker gek, lekker eigenwijs, omdat de meeste mensen het spuuglelijk vinden en wij niet.

Mijn lijf vind deze periode ook erg fijn merk ik. Er is geen stress, waar ik ├╝berhaupt al niet zo gevoelig voor ben, er is rust. Ik begin iedere dag met een workout. Dan heb ik als businesscoach 3 gesprekken online en rond 13:00 uur ben ik klaar. Dan werk ik nog een uurtje aan mijn bedrijf en dan ben ik vrij. Dan bedenk ik waar ik zin in heb, dit gaat van een klusje doen tot een boek in de tuin lezen tot wandelen tot een wijntje in de voortuin (einde middag) met of zonder vriendin op gepaste afstand. We eten rond half zeven en om 21:00 uur lig ik op bed en om 22;00 uur slaap ik.

Wat een overzicht in mijn dagen. Geen FOMO want er is niks te doen. Heel veel rust en structuur in mijn dagen en man wat doe ik het hier goed op. Ik was al een structuur junkie, nu nog meer.

Ik weet dat het voor heel veel ondernemers afzien is maar ik zie ook heel veel mooie dingen ontstaan en als positief ingesteld dier wil ik graag daar de aandacht op vestigen. Ik schreef hier in de eerste week al een stuk over, dit kun je hier lezen.

Kun jij toch wel wat hulp gebruiken met je business nu? Dan bied ik je met liefde een ‘Schop onder je kont analyse’ aan. Dit is een online 1 op 1 sessie van 3 kwartier. Hierin geef ik je minstens 3 concrete adviezen wat jij kunt doen om effectiever klanten aan te trekken. Je bent welkom want ik help graag. We are in this together.

Boek hier jouw liefdevolle schop onder je kont analyse

Liefs, Glancy

Scroll naar boven