Businesscoach Glancy, coach voor vrouwelijk ondernemend Nederland (vanuit Utrecht)

Liefdevolle Schop onder je kont sessie

Boek een gratis Liefdevolle Schop Onder je Kont sessie

Je bent een startende vrouwelijke ondernemer en hebt moeite om keuzes te maken. Je loopt over van ideeën maar weet niet waar te beginnen dus begin je maar niet. Je mist hierdoor focus en structuur. Je loopt hierdoor jezelf regelmatig voorbij en wordt hier een beetje onzeker van. Zoveel keuzes en ideeën dus kies je maar niet en komt er niet zoveel uit je handen. 
Je wilt dit dolgraag anders en een goedlopend bedrijf neerzetten met zelfvertrouwen maar hebt geen idee HOE dan. 

Ik kan je helpen met de zogenaamde ‘liefdevolle schop onder je kont sessie’. 

Maartje Vugts

rozengeurenmaneschijn.com

Zelfs in 1 gesprek weet Glancy naar boven te halen wat er in je leeft. Heel bijzonder! Ik wist niet zo goed wat ik wilde met mijn bedrijf en met de hulp van Glancy’s vragen kwamen we snel tot de kern! Ik ben haar daar erg dankbaar voor. ❤️

Jij vertelt me jouw verhaal en ik stel jou een heleboel vragen. Hiermee krijgen we samen inzicht in waar je precies staat en waar je precies hulp bij nodig hebt. Dit is een prachtig uitgangspunt voor onze 'date'. 

Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont in een 1 op 1 sessie van ca 30 minuten, via een videocall of live in de TrutHut (mijn werkplek bij Kanaal30 in Utrecht). Je krijgt sowieso 3 concrete adviezen wat je nu al kunt doen om je eerste keuze te maken voor meer focus, meer zelfvertrouwen en een goedlopend bedrijf.

Plan hieronder je afspraak en dan ontmoet ik je snel!

Het heet niet voor niks 'liefdevol' dus wees niet bang. Het is al te gek als je hiermee je eerste stap zet naar ondernemerschap. Wil je liever eerst eens kijken hoe ik werk? Dan kun je ook alvast zelf starten met de handleiding om heldere keuzes te maken voor een goedlopend bedrijf. Klik dan hier