Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Liefdevolle Schop onder je kont sessie

Boek een gratis Liefdevolle Schop Onder je Kont sessie

Jij hebt een duidelijke passie en of verlangen maar doet hier nog niks mee of in ieder geval te weinig. Je wilt heel graag  de volgende stappen zetten in je onderneming maar wilt het niet alleen doen. 

Je zoekt hulp van iemand die zichzelf al heeft bewezen en ruim ervaring heeft. Iemand die met je meedenkt, je aanzet tot actie en je aan de hand neemt. 

Ik kan je helpen om van jouw passie een goedlopend bedrijf te maken. Je eerste stap hiervoor is de zogenaamde ‘liefdevolle schop onder je kont sessie’. 

Maartje Vugts

rozengeurenmaneschijn.com

Zelfs in 1 gesprek weet Glancy naar boven te halen wat er in je leeft. Heel bijzonder! Ik wist niet zo goed wat ik wilde met mijn bedrijf en met de hulp van Glancy’s vragen kwamen we snel tot de kern! Ik ben haar daar erg dankbaar voor. ❤️

Jij vertelt me jouw verhaal en ik stel jou een heleboel vragen. Hiermee krijgen we samen inzicht in waar je precies staat en waar je hulp bij nodig hebt. Dit is een prachtig uitgangspunt voor onze 'date'. 

Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont, zodat je eindelijk je droom waar gaat maken, in een 1 op 1 sessie van ca 45 minuten, via een videocall of live bij mij aan de keukentafel in Utrecht.  

Plan hieronder je afspraak en dan ontmoet ik je snel!

PS: Het heet niet voor niks 'liefdevol' dus wees niet bang. Ik ben confronterend liefdevol en zeg wel waar het op staat dus als je daar behoefte aan hebt dan weet je wat je te doen hebt nu.