Businesscoach Glancy, coach voor vrouwelijk ondernemend Nederland (vanuit Utrecht)

Liefdevolle Schop onder je kont sessie

Boek een gratis Liefdevolle Schop Onder je Kont sessie

Je bent een vrouwelijke ondernemer die al even bezig is met ondernemen en je draait al een leuke omzet. Graag wil je meer winst uit je bedrijf halen, want je weet dat dit kan, maar je hebt geen idee hoe. Daarbij wil je vooral slimmer gaan werken en niet harder want je vind het ook heel belangrijk om voldoening uit je dag te halen en er ook vooral voor je kinderen te zijn.

Je loopt jezelf regelmatig voorbij omdat je zo gefocust bent op je werk en geld verdienen maar verlangt naar dagen waarin je ultiem kunt genieten van je vrije tijd.

Ik kan je helpen meer winst uit je bedrijf EN je leven te halen. Je eerste stap hiervoor is de zogenaamde ‘liefdevolle schop onder je kont sessie’. 

Maartje Vugts

rozengeurenmaneschijn.com

Zelfs in 1 gesprek weet Glancy naar boven te halen wat er in je leeft. Heel bijzonder! Ik wist niet zo goed wat ik wilde met mijn bedrijf en met de hulp van Glancy’s vragen kwamen we snel tot de kern! Ik ben haar daar erg dankbaar voor. ❤️

Jij vertelt me jouw verhaal en ik stel jou een heleboel vragen. Hiermee krijgen we samen inzicht in waar je precies staat en waar je precies hulp bij nodig hebt. Dit is een prachtig uitgangspunt voor onze 'date'. 

Ik geef je een liefdevolle schop onder je kont in een 1 op 1 sessie van ca 30 minuten, via een videocall of live in de TrutHut (mijn werkplek bij Kanaal30 in Utrecht). Je krijgt sowieso 3 concrete adviezen wat je nu al kunt doen om je eerste keuzes te maken om meer winst uit je bedrijf & je leven te halen.

Plan hieronder je afspraak en dan ontmoet ik je snel!

PS: Het heet niet voor niks 'liefdevol' dus wees niet bang. Ik ben confronterend liefdevol en zeg wel waar het op staat dus als je daar behoefte aan hebt dan weet je wat je te doen hebt nu.