Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Ga je wel of niet starten met ondernemen?

3 eerlijke video's voor twijfelkonten, vrouwen die niet zeker weten of ze wel of niet willen ondernemen

Je twijfelt al een tijdje (of langer) of je nou wel of niet wilt gaan ondernemen. Je vindt het spannend om je ‘zekerheid’ op te geven van je baan en of je inkomsten. Je hebt ook niet zoveel ondernemers om je heen en de mensen die je spreekt die raden het af met allerlei ‘horrorverhalen’.
Herkenbaar? Dan zijn deze video’s echt een aanrader voor je.

Ik ben er niet om je over de streep te trekken en of om het je af te raden. Wat ik wel voor je kan doen is mijn eerlijke verhaal vertellen over het zelfstandig ondernemerschap vanuit 20 jaar ervaring en 3 bedrijven gestart te zijn.
In de 1e twee video’s deel ik EERLIJK over wat ondernemen nou echt inhoudt, de voor en nadelen zeg maar. Als je na het kijken van deze 2 video’s de knoop toch wilt doorhakken en wilt starten met ondernemen dan deel ik in de laatste video jouw belangrijkste eerste stap hierin. Maar dit is dus alleen als je ervoor durft te gaan en staat te stuiteren om te beginnen.

Ben je nieuwsgierig twijfelkont, of ondernemen wel of niet iets voor jou is?
Het kost je niks, alleen wat van je tijd, dus ik zeg aanvragen maar 😉

* na je aanmelding voor de 3 video's ontvang je regelmatig mails met tips over ondernemen met meer zelfvertrouwen, focus en structuur vanuit jouw zielsmissie, maar NO WORRIES, je komt NIET in een funnel terecht dus je ontvangt niet standaard 5 mails van me, en uiteraard kun je je heel makkelijk weer afmelden als het niks voor je is
* check na het aanvragen voor de zekerheid ook even je spambox want daar beland ik helaas wel eens 

Maartje Vugts

rozengeurenmaneschijn.com

Zelfs in 1 gesprek weet Glancy naar boven te halen wat er in je leeft. Heel bijzonder! Ik wist niet zo goed wat ik wilde met mijn bedrijf en met de hulp van Glancy’s vragen kwamen we snel tot de kern! Ik ben haar daar erg dankbaar voor. ❤️