Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Starters

Bekijk de video!

(niet piepen maar doen!)

Coaching voor startende ondernemers

Je bent geweldig goed in je vak en toen de kans zich voordeed, ben je voor jezelf begonnen. Als startende ondernemer leg je nu jouw ziel en zaligheid in jouw eigen business.

Maar als je eerlijk bent, heb je helemaal geen kaas gegeten van het ondernemerschap. En je hebt ook géén idee hoe je van jezelf wél een goede ondernemer kunt maken.

Je doet er lang over om knopen door te hakken en weet niet goed welke stappen je moet zetten, waardoor je stil blijft staan. Je vraagt je af wat je moet doen om je onderneming succesvol van de grond te krijgen. Het liefst zo snel mogelijk.

Je hebt nu namelijk nog een hobby, geen bedrijf. En als je toch iets niet wil, is het dát

Jij wil een mooie omzet draaien en financieel onafhankelijk zijn. De vrijheid van het ondernemen ervaren. Misschien ook werkplek-onafhankelijk werken. Je eigen tijd indelen. Werk doen dat je leuk vindt én voor klanten die je leuk vindt.

Stel je eens voor dat je alles wat ik hierboven beschrijf bereikt. Wat zou dit voor je betekenen?

Het is NU tijd om hulp te vragen

Wanneer je in je eentje blijft worstelen is dit succes nog niet binnen handbereik, dat geef ik je op een briefje. Een goede ondernemer durft om hulp te vragen en kiest ervoor om het niet alleen te doen. Laten wij daarom samen aan de slag gaan! Ik geef je in mijn groepscoaching de structuur die jij nodig hebt om de juiste dingen te doen. Ik zet je in de juiste actiestand en ben jouw stok achter de deur. En omdat je in een groep met andere startende ondernemers stapt, kun je ook van hun successen en valkuilen leren. Het resultaat? Binnen vier maanden staat de basis van jouw business als een huis.

Fiona Chandler

‘Tijdens het eerste gesprek met Glancy voelde ik direct een klik. Wat een leuk mens! dacht ik. Het voelde gelijk goed. Mijn droom is om als life coach volledig voor mezelf te beginnen, maar er waren nog wat zaken die mij tegenhielden. Kan ik dit wel? Hoe pak ik dit aan en waar begin ik? Glancy bleek dè businesscoach voor mij. Ze is een inspiratie voor mij als ondernemer, omdat ze de dingen echt op haar eigen manier doet. Maar ook hoe ze mij heeft gecoacht, is een wijze die echt bij mij past: kritisch en eerlijk, en tegelijkertijd liefdevol en persoonlijk. Tijdens het traject ‘reist’ ze echt met je mee en biedt ze je tools aan om mee aan de slag te gaan. Haar kracht is dat ze haar aanpak feilloos aanpast aan wie ze voor zich heeft. Ze kijkt echt naar jou als mens en wat jij nodig hebt. Dit traject heeft mij opgeleverd wat ik nodig had: focus en de kracht en het vertrouwen om er echt voor te gaan! Lieve Glancy, dankzij jou is mijn zelfliefde, zelfvertrouwen en zichtbaarheid enorm gegroeid. Bedankt daarvoor!’

Charmayne van Denderen

charscoaching.nl

Glancy is een geweldige vrouw met heerlijke energie. Ze heeft volledige aandacht voor jou en wilt je echt helpen om verder te komen. Ze kijkt naar wat bij jou past en bij jouw bedrijf. Hierop speelt ze dan ook in, waardoor je met enthousiasme verder wilt gaan met de ontwikkelingen die plaats (gaan) vinden in je bedrijf. Ze weet waar je krachten zitten en wat het beste bij jou past. Haar coaching is erg persoonlijk en volledig op jou gericht. Een aanrader is het zeker!!

Ik sta voor resultaat

Wat je van mij moet weten? Ik doe geen loze beloften. Waar ik voor sta is resultaat, met focus en in kleine stapjes doelen halen. Ik geloof dat doorzetten en volhouden de sleutels zijn voor een succesvolle business. En daar help ik jou graag bij, door je een liefdevolle confronterende spiegel voor te houden. Nee, dat is niet altijd leuk. Maar het helpt jou wel verder.

Ik heb voor jou dan ook maar één doel, en dat is groei – in de breedste zin van het woord. Ik gun je daarbij jouw eigen proces in het ondernemen. Soms zet je grote stappen, soms kleine. Maar het zijn altijd JOUW stappen, op een manier die bij jou past. Ook gun ik je jouw ‘fouten’ en ervaringen, zodat je van daaruit écht kunt gaan staan voor jezelf en keuzes kunt maken vanuit je hart. Samen ontdekken we dé manier die bij jou past, die voor jou werkt. Er is niet één perfecte manier die voor iedereen werkt, daar geloof ik niet in.

Wat levert werken met mij op?

  • De basis van jouw bedrijf staat als een huis.
  • De klantreis is kristalhelder, net als jouw verdienmodel.
  • Je hebt een sales systeem dat voor je werkt.
  • Heel belangrijk: je hebt je eerste klanten!
  • Groei, op persoonlijk én zakelijk vlak.
Ik ben Glancy

Dagelijks coach ik vrouwelijke ondernemers zoals jij, die ergens in hun business vastlopen of die nét even dat duwtje in de goede richting nodig hebben. Ook jou help ik graag vanuit mijn negentien jaar ervaring als ondernemer. En geloof mij, ik was ook niet van de ene op de andere dag succesvol. Daar ging heel wat vallen en opstaan aan vooraf.

Lees hier mijn verhaal

Hoe werken we samen?

Ik sta voor focus, groei én winst vanuit één coachingtraject – op een manier die bij jou past.

Groepstraject
€1.100,- per maand

of €4.000,- ineens

  • 4 maanden wekelijkse coaching
  • + een vier-je-successen-terugkomdag

Speciaal voor jou

Omdat ik jou zo enorm die groei gun bied ik je buiten de 4 maanden wekelijkse coaching graag deze extra’s aan t.w.v. € 1.000,-:

  • Je krijgt drie mooie foto’s van jezelf, gemaakt door de leukste liefste fotograaf die ik ken, namelijk Vanessa. Daardoor is na de coaching ook het beeldmateriaal op jouw website aantrekkelijk, zonder dat je hier zelf geld aan hoeft uit te geven.
  • Anouk van Schrijven voor Ondernemers helpt je met het schrijven van jouw over mij-pagina & sales page. Dat betekent dat straks de helft van jouw website gevuld is met teksten die ervoor zorgen dat jij de juiste klanten aantrekt.
  • Ik help je met jouw uiterlijke presentatie als ondernemer. Samen zorgen we voor een congruente stijl die bij jou past en die laat zien waar je voor staat. Dit werkt goed voor je branding en zorgt ervoor dat je beter onthouden wordt.

We starten op maandag 23 maart 2020. Dit groepstraject is een combinatie van acht live bijeenkomsten (met de groep) en in de tussenliggende weken meetings via Skype (1-op-1). Dat is bewust, want dit levert voor jou het beste resultaat op. Je kunt van anderen leren, maar ook jouw eigen proces doorlopen. De live bijeenkomsten vinden plaats in mijn TrutHut bij Kanaal30 te Utrecht. Je kunt naast de deur parkeren (gratis). Ook hoef je niet door het centrum van Utrecht – het pand ligt namelijk vlakbij de snelweg.

Goed om te weten: je kunt ook kiezen voor 1-op-1 coaching. Als je daar interesse in hebt, klik dan hier.

Is dit iets voor jou?

Ik zal eerlijk zijn: mijn coaching is niet voor iedereen. Natuurlijk is er ruimte voor luchtigheid, ontspanning en humor. Maar ik geloof ook in hard werken en de juiste dingen doen om je onderneming te laten groeien. Alleen wanneer jij – ondanks gevoelens van onzekerheid – bereid bent om dingen anders te doen, profiteer jij maximaal van mijn coaching. Ik doe er alles aan om je hierin zo goed mogelijk te begeleiden, want ik ben pas tevreden als jij mooie resultaten behaalt. Jouw groei is mijn groei. Mijn vraag aan jou is dan ook: neem jij de verantwoordelijkheid om wat je straks krijgt aangereikt ook daadwerkelijk toe te passen?

Plan dan hier een intake om te kijken of wij de juiste match zijn. Het is gratis dus trek die stoute schoenen aan en stuur me een bericht. Je kunt alleen maar winnen.

Daniëlle Krijtenburg

debeeldvanger.nl

Dank je wel Glancy voor je vertrouwen in mij en voor de liefdevolle spiegel die je de afgelopen maanden voor mij bent geweest. Ik heb mede dankzij jou grote stappen gezet. Nu verder bouwen aan mijn bedrijf. Helemaal zin in.

Mirjam Beek

mirdroombaan.nl

‘Glancy is een fijne en betrokken coach. Ze wil met heel haar hart dat jij je doelen haalt. Ze blijft erop hameren hoe waardevol het is dat je dingen uitprobeert. Hierbij heeft ze ook erg handige tips, waardoor je voor jezelf echt een cyclus kunt gaan maken met daarbij behorende stappen. Steeds sta je daarbij stil om te kijken wat het opbrengt en wat je nog meer zou kunnen doen of proberen. Ze is erg hands on en gewoon enorm betrokken bij je. Ook heeft ze de moed om zichzelf kwetsbaar op te stellen en te kijken wat haar aandeel erin is. Super krachtig als je dat durft!’

Ja maar…

Ik ben al eerder gecoacht en dat heeft me ook niet geholpen
Die hoor ik helaas vaker en dat doet me pijn. Ik snap jouw twijfel dan natuurlijk enorm goed. Ik ga graag met je in gesprek om te horen hoe jouw vorige coaching precies is gegaan. En geloof me, ik zal altijd eerlijk tegen je zijn. Als ik je niet kan helpen dan zal ik dat eerlijk zeggen. Ik zal je ook nooit ergens in praten of iets aansmeren. Ik wil dat we allebei een duidelijke ‘JA, WE GAAN HET SAMEN DOEN!’ voelen, anders werkt het niet. Dus als je toch kennis wilt maken of nieuwsgierig bent, plan dan gewoon een vrijblijvende afspraak met me. Je hebt niets te verliezen.
Ik vind het spannend om deze investering te doen. Hoe weet ik of ik waar krijg voor mijn geld?
Heel lullig gezegd: dat weet je nooit honderd procent zeker. Ik kan je wel vertellen dat ik er alles aan doe om jou te helpen om jouw doelen te behalen. Jouw groei voelt als mijn groei, zo sta ik erin. Ik ben pas blij als jij blij bent. Ik ga altijd voor een vijf-sterren-recensie – voor minder doe ik het niet. Je hebt dus mijn volledige commitment, en ik verlang van jou hetzelfde.
Hoe verdien ik mijn investering terug?
Daar heb ik een fantastische oplossing voor gevonden! In de vier maanden die we samenwerken kunnen we jouw investering meenemen in jouw omzetdoel. Dat betekent dat je misschien wel wat harder moet werken, maar een aantal van mijn klanten heeft al bewezen dat deze oplossing werkt. Uiteraard gaan we ervoor dat je niet alleen maar de investering eruit haalt, maar dat je nog zoveel méér gaat verdienen. Maar dit is een start, zodat je je niet schuldig hoeft te voelen of aan wie dan ook verantwoording schuldig bent.
Ik woon ver weg, is dat een probleem?
Nee hoor, geen enkel probleem zelfs. We doen de meeste coaching via Skype, zodat je helemaal niet hoeft te reizen.

Ja, ik ben er klaar voor!

Yes! Plan dan hier een intake om te kijken of wij de juiste match zijn. Het is gratis dus trek die stoute schoenen aan en stuur me een bericht. Je kunt alleen maar winnen.