Van altijd maar rennen voor anderen naar innerlijke rust & tijd voor jezelf zonder schuldgevoelens

Wij moeders zijn vaak geneigd om voor alles en iedereen te zorgen, onszelf compleet weg te cijferen en vergeten hierbij vaak onszelf (believe me I know). Je verlangt naar innerlijke rust, tijd & ruimte voor jezelf en ook met oprechte aandacht zonder gejaagd gevoel met en bij je kid(s) te zijn.
Daarom heb ik voor jou als moeder iets fijns bedacht namelijk de ‘Vergeet Jezelf Niet’ week. Deze week is zo ingericht dat iedere drukke moeder hieraan mee kan doen juist omdat ik weet hoe vol je dagen zijn. Als er 1 ding is waar ik zeker van ben dan is het dat ik zeker weet dat dit voor jou ook het verschil gaat maken. 

Je mag je verheugen op een week met extra ME-TIME momenten (beginnend met 10 minuten per dag) meer ruimte voor jezelf, gevuld met zelfliefde, want dit is ook voor jou als drukke moeder mogelijk.
Met zachtheid voor hoe je het nu doet en blik op wat er nog meer mogelijk is.
Gun jezelf dit JUIST als jouw hoofd vol zit en je verlangt naar rust.

Ik vind het te gek om deze liefde te gaan verspreiden en met jou te delen!

Deze week mag even helemaal om jou draaien

Je mag even helemaal in jouw eigen vibe zakken, dat volledig doorvoelen. Ik ga je helpen met jou te laten voelen dat je goed bent  zoals je bent. Je bent het waard om gezien te worden voor alle ballen die je in de lucht houdt. Je hoeft het niet alleen te doen want ik ben er voor je, we doen het samen. Jou meenemen in een wereld van liefdevol je eigen grenzen aangeven. Ik ga je helpen te voorkomen dat je je hier nog langer schuldig over voelt want dat is wat ik je gun. Met een prachtige waardevolle live afsluiter om jou weer te laten herverbinden met jezelf. 
Dat is wat we gaan doen deze week.

De impact die dit zal hebben op jouw leven

  • doordat je meer voor jezelf kiest ervaar je meer rust, tijd en ruimte voor jezelf
  • omdat je meer zelfliefde ervaart kun je beter je grenzen aangeven
  • doordat je beter weet wat je WEL wilt kun je andere keuzes maken voor jezelf
  • je zit lekkerder in je vel
  • je straalt weer/meer
  • omdat je meer rust, ruimte en tijd ervaart kun je weer dingen gaan doen die (ook) belangrijk voor je zijn
  • en als klap op de vuurpijl zullen mensen minder bij je komen halen (lees zuigen) omdat jij beter voor jezelf zorgt en je grenzen helder aan geeft.

In deze week leer je:

  • hoe je beter je grenzen kunt aangeven zonder je hier schuldig over te voelen
  • om vaker voor jezelf te kiezen
  • hoe je meer tijd en ruimte voor jezelf creëert zonder je egoïstisch te voelen,

Waardoor je beter naar je lijf leert luisteren en hier ook naar handelt zodat je uiteindelijk meer rust ervaart.

Mijn verhaal

Mezelf niet vergeten en compleet wegcijferen en mijn grenzen niet duidelijk aangeven, zijn mijn hele leven al mijn grootste uitdaging. En soms word ik hier opnieuw in uitgedaagd, zoals afgelopen jaar. Het ging niet goed met mijn dochter waardoor ik alla minute alles uit mijn handen heb laten vallen om volledig in de zorgstand te gaan. Dit was nodig maar de uitdaging hierin was ook direct helder voor mezelf. Zelfs in deze situatie, en dit was echt een pittige kan ik je vertellen, lukte het me steeds beter om ook goed voor mezelf te zorgen.

Alle kennis die ik heb ben ik gaan toepassen op mezelf. Alle adviezen en tips die ik altijd aan anderen geef, gaf ik aan mezelf. En ik ging er ook daadwerkelijk iets mee DOEN. En dat is waar ik jou ook bij ga helpen deze week. Ik ga je helpen om datgene wat je misschien wel al weet, om je daar weer bewust van te maken en je in ACTIE te zetten om er ook echt iets mee te DOEN.

Nu sta ik stevig, stem ik eerst af met mezelf wat ik wil of wat ik belangrijk vind en daarna handel ik pas, vanuit liefde voor mezelf.

Als je meedoet ontvang je iedere dag een video of audiobestand met een kleine opdracht 

De oefeningen die je krijgt zijn zo kort dat ze makkelijk in je overvolle dag passen. Je ontdekt (opnieuw) waar het vandaan komt dat jij jezelf zo regelmatig wegcijfert, jezelf ondergeschikt maakt, jezelf vergeet. Je gaat dit ombuigen want dit is iets van vroeger en jij leeft nu. Je leert jezelf omarmen met alles wat bij jou hoort want je bent al goed zoals je bent. Hierdoor ervaar je meer rust in je hoofd en in je lijf. De laatste dag, zondag, om 20:00 uur, sluiten we gezamenlijk live af met een prachtige healing sessie van ca anderhalf uur, begeleid door Eva van reconnect by Eva, waardoor je weer gaat herverbinden met jezelf en alles wat je afgelopen week hebt geleerd geintegreerd word in jouw systeem. Alleen deze sessie is het geld al meer dan waard want het gaat je zoveel rust opleveren in je hoofd en in je lijf.

Doe je mee?

Ik beloof je dat je na deze week dingen hebt losgelaten die je niet meer dienen, meer zelfliefde ervaart en hierdoor vanaf nu liefdevol je grenzen kunt aangeven. 

Je kunt mee doen voor 56 euro (ex btw). Een hele lage investering NIET omdat het niet waardevol is maar omdat ik wil dat iedereen mee kan doen die dit voelt, omdat ik iedere moeder dit gun! 

PS: de sessie van Eva, die deze week dus met ons afsluit, kost normaliter al 55 euro dus dit is echt een no brainer want je krijgt mijn tools er dan nagenoeg gratis bij 😉

We starten 21 november dus zet het alvast in je agenda en meld je nu aan.