Wat als het allemaal niet lukt?

Wat als het ondernemen allemaal niet lukt?

Je bent al even bezig met ondernemen maar hebt geen idee of het je wel gaat lukken allemaal omdat je het gevoel hebt dat je maar wat doet. Er zit geen vaste routine in je dagen. Je bent wel heel druk maar als iemand aan het einde van de dag je vraagt ‘wat heb je vandaag gedaan’ dan moet je het antwoord schuldig blijven. Je hebt al allemaal dingen geprobeerd maar merkt dat ondernemen helemaal nog niet zo makkelijk is. En de zogenaamde ‘trucjes’ die anderen toepassen voor jou helemaal niet werken.

Het liefst zou je
willen dat het moeiteloos gaat (maar hé wat in het leven, behalve naar de wc gaan, gaat er nou altijd moeiteloos??).
dat iemand je helpt en af en toe aan de hand neemt als jij het zelf allemaal even niet meer weet.
een hele heldere stip op jouw horizon hebben een een strak plan die je daarbij gaat helpen.
vertrouwen willen hebben in dat je de juiste dingen aan het doen bent voor je bedrijf en dat je ook direct merkt en voelt dat het klopt en dat het voor je werkt.

Ik snap het want ja DIT is wat je wilt. Maar ja HOE DAN? 
Helaas er is niet 1 manier. Er is niet 1 truc die voor iedereen werkt. Tenminste ik geloof hier niet in. Dus als iemand dat wel zegt en of beloofd, trap er niet in. Als dit namelijk zo zou zijn dan zou iedere ondernemer succesvol zijn toch?!

Waar ik WEL in geloof en volledig voor sta is keuzes maken die kloppen, een concreet doel hebben zodat je weet waar je naartoe kunt werken en welke stappen je hiervoor het beste kunt zetten, kleine stappen zetten in de juiste volgorde (hele belangrijke dit want ik zie zoveel ondernemers waarbij hun basis nog niet op orde is maar die wel al webinars aan het geven zijn, why?!) dus first things first. Niet gelijk op die sneltrein stappen maar neem de stoptrein en doe het stapje voor stapje want dan kom je misschien uiteindelijk wel sneller bij je einddoel.

Wat heb je nodig
Mijn missie is om je te helpen hiermee want dat is wat ik het allerliefste doe. Kijken naar wie jij bent en wat jij nodig hebt en welke manier van ondernemen bij jou past. De een gaat snel, de ander wat langzamer en dat is allebei oké.
Voor de een werkt een online programma heel goed, voor een ander totaal niet.
Sommige ondernemers hebben een heel coach-traject nodig omdat er alleen nog maar ideeën zijn, en weer andere ondernemers hebben juist iemand nodig die ze helpt om dingen af te krijgen en of te finetunen.
Welke van bovenstaande ondernemers ben jij? Dus met andere woorden wat heb jij nodig?

Oplossing
Ik kan je in alle bovenstaande gevallen helpen als ondernemer dus je bent welkom.
Je kunt nu een paar dingen doen:
1. Als online programma’s voor jou werken en je bent een startende ondernemer, kijk dan hier
2. Als je nog maar aan het begin staat als ondernemer en je wilt liever 1 op 1 begeleiding, dan is een volledig coach traject de oplossing voor jou, klik daarvoor hier
3. Heb je iemand nodig die je helpt dingen af en concreet te maken en dingen te finetunen & een heldere strategie voor Sales, plan dan een liefdevolle schop onder je kont analyse bij me in dan kijken we samen wat je precies nodig hebt en doe ik je een persoonlijk aanbod.

Let me know wat jij nodig hebt! Ik luister graag naar je verhaal en denk met je mee wat het beste aanbod voor jou is. Ik smeer mensen nooit iets aan, daar ben ik te eerlijk voor, dus no worries. En de liefdevolle schop onder je kont sessie, die we allemaal weleens nodig hebben, is gratis dus je hebt sowieso niks te verliezen, dus ik zeg doen.

Ontmoet ik jou snel?
Liefs Glancy

Scroll naar boven