Wat een paar dagen rust kan opleveren

Wat een paar dagen rust kan opleveren

Vorige week zat ik er een beetje doorheen. Ik was zo moe en wilde gewoon even helemaal niks. Drie dagen lang, oké bijna vier dagen zelfs, heb ik helemaal niks maar dan ook niks gedaan. Gewoon in de tuin zitten en zijn. Beetje apathisch voor me uit zitten dromen. Ohhh wat was dat heerlijk en wat had ik dat nodig.

Normaliter ben ik nogal een bezige bij en altijd wel iets aan het doen. Het type niet piepen maar doen heh maar nu had ik zo’n behoefte hieraan. En het lukte me ook vrij gemakkelijk om me hieraan toe te geven, lees ik was gewoon te moe om pap te zeggen laat staan iets te ondernemen.

En toen kwam het hoor. Het was dinsdag en vanaf maandag einde dag begon er al van alles te borrelen. Allemaal ideeën die in mijn hoofd kwamen en dinsdag rolde alles zo uit mijn vingers op mijn laptop. Nieuwe ideeën omgetoverd naar nieuwe diensten. Ik heb het uitgewerkt, foto’s erbij en naar de sitebouwer gemaild.

Waaah wat heerlijk! Nu mag hij het ‘mooi’ vorm geven op mijn site. En weet je wat nog wel de grootste bevrijding was? Ik voel in niks dat ik een copywriter nodig heb. Dit is gewoon mijn tekst rechtstreeks vanuit mijn hart. Gewoon puur en Glancy. Niks geen marketingtruukjes toepassen op mijn teksten maar gewoon zoals ik het ook zou vertellen. Vanuit mezelf, vanuit mijn hart. En het is helemaal goed zo. Als je hierop aangaat dan zijn we echt een goeie match en niet omdat ik truukjes in mijn tekst heb toegepast. Van hart tot hart, dat is hoe ik werk, hoe ik wil werken, waar ik volledig in geloof en wat ik anderen ook adviseer om volledig vanuit je tenen te ondernemen. Want ik ben er steeds meer van overtuigd dat dat de enige manier is die werkt.

Hoe goed ben jij in niets doen? En als je het een keer doet, wat levert het jou op, behalve rust in je hoofd en lijf? Laat je het me weten hieronder?

Het is nog even wachten tot mijn ‘nieuwe’ aanbod op mijn site staat maar ik wil wel alvast met jou delen dat je welkom bent voor een hart tot hart gesprek. Om te kijken hoe ik jou kan helpen om vanuit je tenen te ondernemen. Dit kan live in de TrutHut of anders via videobellen, wat jij fijner vindt.

Laat hieronder een reactie achter of plan direct een sessie bij me in via deze link.

Liefs Glancy

Scroll naar boven