Businessmentor Glancy, coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Wat Jump allemaal doet voor mensen

Glancy
on mei 24, 2016

Wat Jump allemaal doet voor mensen

Jump movement methode

Ok, dat ik groot fan ben van de Jump Movement methode is volgens mij al duidelijk.
Iedere keer weer vinden er zulke mooie gesprekken plaats waar ik zo blij van word. Of het nou één op één is tijdens een Jump gesprek met één van de DressCoaches, of ik het met een klant inzet of zoals laatst met allemaal vrouwen die ik niet kende. Het blijft iets magisch voor mij.

De openheid die er ontstaat, de inzichten die je jezelf geeft, de actie waarin je jezelf zet en vooral de snelle manier van verbinden maken het voor mij blijvend bijzonder. Iedere keer weer word me duidelijk waarom ik deze methode inzet bij zowel de opleiding tot DressCoach als bij de Voel je fantastisch dagen.
Wat ik tijdens de Voel je fantastisch dagen hoor is dat de dag eigenlijk al niet meer stuk kan na het begin met de Jump, dat is toch fantastisch?!

Graag deel ik een aantal ervaringen met je van andere deelneemsters zodat je kunt zien dat niet alleen ik super enthousiast ben:

Katelijn Houtbraken zegt:
– de Jumps leren me te focussen op hetgeen ik belangrijk vind.
– de Jumps maken me bewust van hetgeen ik wil bereiken.
– door met elkaar het proces van de Jumps te doorlopen, ontwikkelen we een sterkere band als groep.

Mayke Bremmers zegt:
De Jumps ervaar ik als: doeltreffend, er wordt iets in gang gezet, je staat echt stil bij wat je voelt, wie je bent en wat je wilt. 

Aurelly Kenepa zegt:
– bewustwording (eye-opener); soms daardoor ook emotioneel, hier geldt niet big girls don’t cry!!!
– je wordt ‘gedwongen’ om over bepaalde dingen na te denken;
– door dit “klassikaal” te doen – word je op een positieve manier ‘gedwongen’ om in eerste instantie zelf  een oplossing te bedenken omdat je graag zelf iets wilt melden en als het niet zo is dragen je mede-jumpers vaak waardevolle tips aan;
– Jump zie ik als soort “quality time” voor jezelf inplannen

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze bijzondere Jump Movement methode?
Ik kom graag koffie/thee met je drinken en dan doen we samen een Jump zodat jij het ook kunt ervaren!

 

 

Geef een antwoord