Glancy: coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Glancy

Over Glancy

Ik heb inmiddels 2 missies en wat ben ik daar dankbaar voor.
Missie 1 is om jou te helpen een succesvolle business te creëren vanuit jouw passie, jouw diepste verlangens.  Zodat jij de vrijheid kunt ervaren die je zo graag wilt en om je te leren ondernemen vanuit je hart op een manier die bij jou past, want dat is de enige manier.
Missie 2 is om een veilige bedding te bieden voor ouders van kinderen die niet in deze maatschappij passen.
Waarom, dat lees je hieronder.

Mijn leven op z'n kop

Vorig jaar gebeurde er iets waardoor mijn leven in één klap op zijn kop stond. Dat was heftig – méér dan zelfs – maar het zorgde er ook voor dat ik opnieuw mijn missies ontdekte. Ik wil mensen helpen om meer te leven vanuit hun verlangens, vanuit hun hart, hun passie met volledige focus en innerlijke drive. Waarbij je vooral jezelf niet mag vergeten en dat het alleen maar werkt als jij jouw manier gaat vinden die voor jou werkt. Dit is de rode draad voor beide missies: leven vanuit jouw voorwaarden. 

Al ruim twintig jaar ben ik zelfstandig ondernemer. Dit is mijn derde bedrijf dat ik heb opgestart dus ik ken de klappen van de zweep. Je bedrijf verandert met je mee omdat je zelf verandert en groeit. De basis in al mijn bedrijven was/is dat ik mensen help aan meer zelfvertrouwen en zelfliefde. Nou en deze laatste twee daar werd ik zelf (uiteraard) flink op uitgedaagd afgelopen jaar. 

Drama

In september 2021 ging het even helemaal mis met mijn dochter. Om haar te beschermen zal ik de details achterwege laten maar het was zo goed mis dat ze tot 4 keer toe opgenomen is geweest in een half jaar tijd. Geloof me als ik zeg dat ik totale paniek voelde, en ik ben niet zo paniekerig aangelegd. Als ouder kun je dit waarschijnlijk al wel voelen want als er is zo ongeveer niks ergers dan dat het niet goed gaat met je kind. Het was een hele heftige tijd. Redelijk snel nadat ze weer thuis was kon ik het hele gebeuren als ‘cadeautje’ ontvangen. Blijkbaar had ik deze pijn nodig om weer opnieuw voor mezelf te gaan staan. Om mijn eigen keuzes te gaan maken. Om mezelf serieus te nemen. Om er opnieuw achter te komen maar wat wil ik eigenlijk en wat heb ik nodig. Ik weet niet of je het herkent maar ik ben een kei in mezelf wegcijferen. Altijd ben ik er volledig voor de ander en kan mezelf daar weleens in vergeten. Dat mag opnieuw anders. Ook voor jou als je dit herkent.

Innerlijke drive

Er kwam een soort leeuwin in mij naar boven, met een enorme innerlijke drive. Het zou me toch écht niet overkomen dat ik zou instorten en niet meer voor mijn dochter, mezelf en mijn klanten kon zorgen. In plaats van bij de pakken neerzitten nam ik de tijd en ruimte voor mezelf. Hele gesprekken voerde ik met mezelf over wat ik nou eigenlijk graag wil, waar ik van AAN ga, waar mijn eigen vuur zit. Dit was een keerpunt in mijn leven. Dat ik mezelf weer belangrijk maakte en mezelf toestemming gaf dat ik er ook toe doe, los van dat ik dan nog steeds er voor anderen kan zijn. Het hek was van de dam, zo voelde het. Want als ik dit al zo snel kan realiseren, wat is er dan nog meer mogelijk?! En als ik dit zelf kan, kan ik het dan anderen ook niet leren?

Mijn geluk

Met Glancy.nl vond ik 6 jaar geleden al mijn geluk terug. Sindsdien doe ik wat ik het allerliefste doe (en nu vanuit een zachtere kant): gids zijn voor mensen. NIET door ze te vertellen wat ze moeten doen, maar door ze te herinneren aan wie ze zijn en dat dat meer dan genoeg is.  Maar dan wél vanuit een liefdevollere en meer gegronde basis dan voorheen. Want het grootste cadeau dat ik mezelf heb gegeven is om te leven vanuit mijn hart, mijn passie en voor elkaar zorgen . En dat is precies wat ik anderen ook gun. Wat ik jou gun is dat jij leeft vanuit je diepste verlangens en datgene gaat doen waar jouw hart sneller van gaat kloppen in je eigen bedrijf dus daar ook nog eens leuk geld mee gaat verdienen, want die twee gaan gerust hand in hand. En daar help ik je graag bij, mét de nodige luchtigheid en voldoende tijd en ruimte voor jezelf. Want naast hard werken en af en toe wat tranen van frustratie, is het ook vooral belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen.

‘Ondernemen (met wijn)’, noem ik dat. Niet omdat ik de hele dag wijn drink, wél omdat ik wat meer luchtigheid, fun en relaxedheid in het ondernemen wil brengen. Het leven is al serieus genoeg en we moeten al zoveel. Ik ben ervan overtuigd dat het gaat om de juiste combi. Er is een tijd van knallen en er is een tijd van ontspannen. Vanuit dat idee coach ik dagelijks ondernemers zoals jij, die vanuit hun passie willen ondernemen, die nét even dat duwtje in de goede richting nodig hebben of die geen idee hebben hoe ze met hun bedrijf kunnen starten.

Voel je je aangesproken? Plan dan hier een sessie bij me in, dan kijken we samen hoe ik je kan helpen

Janneke van Oorsouw

“Glancy is een absolute topcoach! Met enorm veel liefde en support, stuurt ze aan op actie!

De perfecte combi om een onderneming in beweging te krijgen! Ik kan haar echt van harte aanbevelen!”

Dorien Blaauw

“Ik ben zo blij dat ik besloot met Glancy aan de slag te gaan! Zij haalt het beste in mij naar boven, viert met me mee als ik successen behaal en is er ook voor me als het even niet zo lekker gaat en ik een peptalk nodig heb. Dank je Glancy, je bent goud waard!”

En nu is het jouw beurt. Ik ben oprecht heel benieuwd: wie ben jij? Waar droom je van als zelfstandig ondernemer? Waar loop je tegen aan om je dromen te verwezenlijken? En wat houdt je nog tegen? Plan een sessie met me in en vertel het me, want misschien kan ik je verder helpen en of download hier alvast '25 tips voor meer zelfliefde' zodat je alvast een start kunt maken om beter voor jezelf te zorgen. 

Glancy WEETJES

ik woon in Utrecht samen met de leukste liefste gekste dochter Firy Fee

werk weer vanaf mijn roze keukentafel waar jij dus welkom bent

krijg heel veel energie van mensen die ergens gepassioneerd over zijn 

word heel blij van mensen die van aanpakken houden en in de actiestand gaan

kan slecht tegen onrecht

heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om mensen een goed gevoel over zichzelf te geven

ik lach veel te hard om mijn eigen grappen

mijn guilty pleasure is smartlappen