Businesscoach Glancy, coach voor vrouwelijk ondernemend Nederland (vanuit Utrecht)

Glancy

Over Glancy

Mijn missie is om jou te helpen  een succesvolle business te creëren ZONDER uit balans te raken.. Zodat jij de vrijheid kunt ervaren die je zo graag wil als ondernemer. En om je te leren ondernemen vanuit je hart op een manier die bij jou past, want dat is de enige manier. Waarom, dat lees je hieronder.

Mijn leven op z'n kop

In 2016 gebeurde er iets waardoor mijn leven in één klap op zijn kop stond. Dat was heftig – méér dan zelfs – maar het zorgde er ook voor dat ik eindelijk mijn echte missie ontdekte. Ik wil vrouwelijke ondernemers helpen om meer uit hun leven en business te halen, vanuit een volledige focus en innerlijke drive. Waarbij je vooral jezelf niet mag vergeten en dat het alleen maar werkt als jij jouw manier gaat vinden die voor jou werkt.

Al twintig jaar ben ik zelfstandig ondernemer waarvan twaalf jaar lang als DressCoach. Ik had het best druk met leuke klanten, maar serieus geld verdienen was er niet bij. Geld verdienen had voor mij simpelweg geen prioriteit en meer dan regelmatig gaf ik mijn adviezen gratis weg. De geldnoodzaak was er ook niet. Mijn financiële basis was al die jaren – niet cool om te vertellen, maar het is nu eenmaal de waarheid – gedekt door mijn ex.

Failliet

In 2016 ging zijn bedrijf failliet waardoor ook mijn financiële basis opeens wegviel. Ik dreigde zelfs mijn geliefde huis te verliezen doordat er beslag op werd gelegd. Ons veilige thuis waar ik al tien jaar heel gelukkig met mijn dochter woonde. Geloof me als ik zeg dat ik totale paniek voelde, en ik ben niet zo paniekerig aangelegd. Het was een hele heftige tijd, maar al snel kon ik het gebeuren als ‘cadeautje’ ontvangen. Blijkbaar, wederom niet zo cool om te schrijven, had ik deze pijn nodig om voor het eerst in mijn leven echt voor mezelf te gaan staan. Om mijn eigen keuzes te gaan maken. Om mezelf serieus te nemen.

Innerlijke drive

Er kwam een soort leeuwin in mij naar boven, met een enorme innerlijke drive. Het zou me toch écht niet overkomen dat ik met mijn dochter op straat kwam te staan! In plaats van een ‘gewone’ baan zoeken, zoals veel mensen mij adviseerden, stampte ik in een paar weken tijd een serieus bedrijf uit de grond. Dit was hét keerpunt in mijn leven. Binnen no time verdiende ik in twee maanden meer dan normaal in een half jaar. Het hek was van de dam, zo voelde het. Want als ik dit al zo snel kon realiseren, wat was er dan nog meer mogelijk?! En als ik dit zelf kon, kon ik het dan andere vrouwen ook niet leren?

Mijn geluk

Met Glancy.nl vond ik mijn geluk terug. Sindsdien doe ik wat ik het allerliefste doe: vrouwelijke ondernemers met een enorme intrinsieke drive en doorzettingsvermogen coachen. Maar dan wél vanuit een sterkere en gezondere basis dan voorheen. Want het grootste cadeau dat ik heb gekregen is mijn onafhankelijkheid. En dat is precies wat ik andere zelfstandige vrouwen ook gun. Wat ik jou gun is dat jij meer uit je leven en business haalt, vanuit een volledige focus en innerlijke drive. En daar help ik je graag bij, mét de nodige luchtigheid en voldoende tijd en ruimte voor jezelf. Want naast hard werken en af en toe wat tranen van frustratie, is het ook vooral belangrijk dat je goed voor jezelf blijft zorgen.

‘Ondernemen (met wijn)’, noem ik dat. Niet omdat ik de hele dag wijn drink, wél omdat ik wat meer luchtigheid, fun en relaxedheid in het ondernemen wil brengen. Het leven is al serieus genoeg en we moeten al zoveel. Ik ben ervan overtuigd dat het gaat om de juiste combi. Er is een tijd van knallen en er is een tijd van ontspannen. Vanuit dat idee coach ik dagelijks vrouwelijke ondernemers zoals jij, die ergens in hun business vastlopen, die nét even dat duwtje in de goede richting nodig hebben of die geen idee hebben hoe ze met hun bedrijf kunnen starten.

Janneke van Oorsouw

“Glancy is een absolute topcoach! Met enorm veel liefde en support, stuurt ze aan op actie!

De perfecte combi om een onderneming in beweging te krijgen! Ik kan haar echt van harte aanbevelen!”

Dorien Blaauw

“Ik ben zo blij dat ik besloot met Glancy aan de slag te gaan! Zij haalt het beste in mij naar boven, viert met me mee als ik successen behaal en is er ook voor me als het even niet zo lekker gaat en ik een peptalk nodig heb. Dank je Glancy, je bent goud waard!”

En nu is het jouw beurt. Ik ben oprecht heel benieuwd: wie ben jij? Waar droom je van als zelfstandig ondernemer? Waar loop je tegen aan om je dromen te verwezenlijken? En wat houdt je nog tegen? Plan een sessie met me in en vertel het me, want misschien kan ik je verder helpen en of download hier alvast 'Hoe je kunt starten met zelfbewust ondernemen' en ontdek hiermee jouw start naar financieel onafhankelijk worden met jouw bedrijf'.

Glancy WEETJES

ik woon in Utrecht samen met de leukste liefste gekste dochter Firy Fee

werk vanuit de TrutHut, mijn werkplek binnen Kanaal30. Deze plek is zo ultra truttig ingericht dat de naam TrutHut ontstond

zeg bijna overal ‘met wijn’ achter omdat ik het (ondernemers)leven luchtig wil houden en drink stiekem het liefst bier

word heel blij van vrouwen die van aanpakken houden en in de actiestand gaan

kan slecht tegen onrecht

heb er mijn persoonlijke missie van gemaakt om vrouwen een goed gevoel over zichzelf te geven

ik lach veel te hard om mijn eigen grappen

mijn guilty pleasure is smartlappen