Wij als ouders mogen eerst aan onszelf werken

Wij als ouders mogen eerst aan onszelf werken

Zoals je wellicht online al hebt gezien, kijk bijvoorbeeld hier, heb ik een nieuwe missie; ik bied een veilige bedding voor ouders van kinderen die niet in dit systeem passen. Ik ben er voor jou als ouder en daarmee indirect voor je kind. Ik ben ervan overtuigd dat wij als ouders eerst aan onszelf mogen werken om onze kinderen te ondersteunen.

Mijn nieuwe missie is ontstaan vanuit mijn persoonlijke reis, waarvan je een gedeelte hier kunt lezen, in combinatie met mijn 21 jaar ondernemer zijn en het resultaat- en actiegerichte wat ik als businessmentor in me heb.

Ik ben er veel over aan het vertellen, flyers aan het verspreiden, plekken aan het zoeken waar ik mijn verhaal mag delen (mocht je iets weten dan laat een reactie achter hieronder of stuur me een mail op glancy@glancy.nl die zal ik dan in liefde ontvangen). Zodoende krijg ik regelmatig de vraag: ‘Hoe ga je ouders helpen’?

Interessant dat die HOE vraag toch altijd weer komt met waar je ook mee bezig bent 😉

Het voornaamste waar ik ouders mee ga begeleiden is dat zij ook hun eigen stukken aan te kijken hebben. Je kind is namelijk je spiegel, of je dat nou leuk vind of niet. Wij als ouders mogen eerst aan onszelf werken om onze kinderen te ondersteunen.

Ik leer je weer te vertrouwen op je eigen intuĂŻtie zodat je dichter bij jezelf blijft en weer de regie over je eigen leven kunt pakken.

Ik begeleid je om UIT je verhaal te stappen en een nieuw verhaal te creëren.

Ik leer jou als ouder jezelf te coachen omdat het veel krachtiger is als de antwoorden uit jou komen.

Ik leer je om weer voor jezelf te zorgen (zodat er niemand meer tegen je hoeft te zeggen ‘zorg je wel goed voor jezelf).

Ik geef je de liefde voor jezelf terug zodat jij jezelf weer op 1 mag zetten, EERST ik.

Dit alles doe ik vanuit mijn eigen ervaringen. Ik weet namelijk waar je doorheen gaat. Ik voel je. Ik zie je. Ik hoor je.
Ik heb een heleboel tools die ik kan toepassen als gids en zo nodig vullen we het ook nog aan mijn hulp van experts waar ik zelf veel aan heb gehad, op mijn kosten.

Ik ben er voor je en daarmee indirect voor je kind.

Klik hier om een afspraak met me in te plannen. 

Liefs Glancy

Scroll naar boven