Businessmentor Glancy, coach voor gepassioneerde ondernemers (vanuit Utrecht)

Blog

Zit jij ook in een veranderingsproces?

Glancy
on nov 17, 2016

Zit jij ook in een veranderingsproces?

Vorige week deed ik een interessante ontdekking over de vrouwen die bij mij de opleiding tot DressCoach volgen.

Ik was bezig om opnieuw een aantal dingen voor mezelf uit te werken qua business, het weer even strak neerzetten vanaf de basis zeg maar.
In de afgelopen 11 jaar dat ik werkzaam was als DressCoach vroegen mensen mij regelmatig ‘wie is nou jouw doelgroep?’. En eigenlijk was er 1 grote gemeenschappelijke deler bij alle vrouwelijke klanten en dat was dat ze allemaal in een veranderingsproces zaten.

Veranderingsproces
Voorafgaand aan een Personal Shopsessie of een GarderobeSessie kwam dit toch iedere keer weer naar boven. Het veranderingsproces zat hem o.a. in:
– ik heb een nieuwe baan en ik weet niet welke kleding hierbij past
– ik ben .. kilo aangekomen / afgevallen en weet nu niet meer wat ik wel/niet aan kan trekken
– ik ben weer single / alleenstaand moeder en wil er weer leuk uit zien
– ik heb een bepaalde leeftijd bereikt en weet niet welke kleding hierbij past
– ik ben zelfstandig ondernemer geworden en wil dat mijn kleding laat zien wie ik ECHT ben en waar ik voor sta
– ik ben moeder geworden en heb al die tijd niet zoveel aandacht besteed aan mezelf, nu is het weer tijd voor mij

Mooi eigenlijk al deze veranderingsprocessen en dat ze hierdoor weer TIJD en AANDACHT aan zichzelf gingen geven.

Ontdekking
Tijdens het uitschrijven van mijn doelgroep voor de opleiding tot DressCoach, deed ik eigenlijk dezelfde ontdekking wat me nog niet eerder helder was (zo zie je maar hoe ‘vast’ je kunt zitten in je eigen denkpatronen).
De vrouwen die een opleiding bij me volgen zitten OOK in een veranderingsproces!
Ook zij hebben een bepaalde leeftijd bereikt waarop ze zich afvragen hoe wil ik de komende jaren mijn werkleven gaan invullen. Of zitten in een baan waarin ze eigenlijk niet geheel blij zijn en hebben het gevoel dat ze meer te bieden hebben. Of willen heel graag als zelfstandig ondernemer aan de slag omdat ze het zat zijn om altijd maar voor een baas te werken.

Herken jij bovenstaande ook? Misschien is het voor jou ook wel tijd voor verandering! Interessant om over na te denken toch?!

Rolinca Stadt

Rolinca Stadt
Voor wie het ook tijd was voor een verandering is voor Rolinca.
Rolinca heb ik een aantal jaar geleden ontmoet bij een workshop die ik gaf en wij hadden direct een klik. Kort daarna werd zij klant bij mij en inmiddels heeft zij al heel wat stappen gezet, zo mooi om te zien.

Ik ben zo onder de indruk van Rolinca dat ik graag haar proces met je wil delen.

Rolinca Stadt

119 days
Rolinca is net begonnen met haar zoektocht van een zakelijke werkomgeving naar een creatieve. Dit doet zij door middel van haar project 119 days. Zij gaat hierin op zoek naar verfrissing en inspiratie met als doel om erachter te komen hoe zij door haar creatieve kant te ontwikkelen ook gewoon een goed belegde boterham kan verdienen met heel ander werk dan wat zij al jaren doet.
Je kunt haar volgen via deze link, lijkt mij super inspirerend om te lezen en zien wat ze allemaal doet en hoe ze dit ervaart.

boldheart

Fantastisch toch als vrouwen dit doen? De stap durven zetten om hun leven om te gooien. Van (schijn) veiligheid naar een nieuw avontuur. Mij maakt het heel blij als ik hoor of zie dat mensen dit proces aan gaan! Het leven is te kort om te doen waar je niet blij van wordt dus ik nodig je bij deze uit om eens te kijken naar hoe jij in je leven staat en of het voor jou wellicht ook tijd is voor verandering?

Lijkt me leuk ook als je het met me deelt hieronder!

Geef een antwoord